Útvonal tervezõ
Sárvár >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Relax Apartman Hotel *** - Sárvár

Képgaléria:
Relax Apartman Hotel *** - Sárvár Relax Apartman Hotel *** - Sárvár Relax Apartman Hotel *** - Sárvár Relax Apartman Hotel *** - Sárvár Relax Apartman Hotel *** - Sárvár
Relax Apartman Hotel *** - Sárvár
Relax Apartman Hotel *** - Sárvár Relax Apartman Hotel *** - Sárvár Relax Apartman Hotel *** - Sárvár Relax Apartman Hotel *** - Sárvár Relax Apartman Hotel *** - Sárvár
Információ, szállásfoglalás
Típus: hotel, apartman, ***
Cím:
9600 Sárvár Hold u. 8-10.
Vas
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-95-523-280
Fax: 06-95-523-281
Férõhely: 47 szoba
Web: www.relax-apartman.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: erkély, hûtõszekrény, internet csatlakozás, konyha, mikrohullámú süto, telefon, tûzhely, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: baba-barát, füves kert, parkoló, udvari tûzhely, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Sárváron a Relax Apartman Hotelben!

Kedves régi és új vendégeink!

Engedjék meg, hogy pár szóban bemutassuk a sárvári Relax Apartmant, mely 2006 júliusában nyitotta meg kapuit a pihenni, felüdülni vágyó vendégek elõtt, és apartman házként igyekszik folyamatosan bõvíteni szolgáltatásait, valamint egész évben nagyszerû akciókkal várja a vendégeket.
Az apartman házban 50 komfortosan, szállodai színvonalon berendezett lakosztály áll vendégeink rendelkezésére, melyek mindegyike rendelkezik saját fürdõszobával, teljesen felszerelt modern konyhával, hûtõszekrénnyel, telefonnal, mûholdas televízióval, internet csatlakozási lehetõséggel.
Az egy-és kétszobás lakosztályok nagy részéhez erkély tartozik, pótágyat és gyermekágyat kérésre biztosítunk. Szívesen látjuk kisállattal érkezõ vendégeinket is.

A parkosított kert pihenésre és grillezésre egyaránt kellemes környezetet biztosít, a gyermekek is biztonságosan játszhatnak az apartman kínálta játékokkal.
A zárt parkoló térítésmentesen áll autóval érkezõ vendégeink rendelkezésére.
A lakosztályok önellátással vehetõk igénybe
, a szobák tisztaságáról szobaasszonyaink gondoskodnak. Lakosztályaink nyugodt környezetet, otthonos légkört biztosítanak a tökéletes pihenéshez.
Az apartmanból a Gyógy-és Wellnessfürdõ 15 perces kényelmes sétával érhetõ el. A nemzetközi színvonalú Gyógy-és Wellnessfürdõ széleskörû szolgáltatásaival minden korosztály számára feledhetetlen kikapcsolódást kínál.
Egész évben akciókkal, kedvezményekkel várjuk kedves vendégeinket, legyen szó akár a nyugdíjas korosztályról, vagy a nagycsaládosokról.
Normál és stúdió apartmanjainkat EGÉSZ ÉVBEN KEDVEZMÉNYESEN ajánljuk fel akár munkavégzés, akár csapatépítés céljából ide érkezõ vendégeinknek.

Vendégeinknek ingyenes transzfert biztosítunk a fürdõ és az apartmanház között!
Az apartman hotelbõl a Gyógy- és Wellnessfürdõ 10 perces kényelmes sétával érhetõ el, illetve vendégeink részére a hotel és a fürdõ között kisbusszal ingyenes transzfert biztosítunk a fürdõ teljes nyitva tartása alatt.

A közelben található élelmiszerbolt, különbözõ vendéglátó egységek, teniszpálya, valamint kerékpárkölcsönzésre, teniszezésre, lovaglásra, csónakázásra, horgászatra is van lehetõség.

Lakosztályaink nyugodt környezetet, otthonos légkört biztosítanak a tökéletes pihenéshez. \"Sárvár

Gyógy- és Wellnessfürdõ:
A nemzetközi színvonalú Gyógy- és Wellnessfürdõ széleskörû szolgáltatásaival minden korosztály számára feledhetetlen kikapcsolódást kínál.

Szolgáltatások a fürdõben:
A fürdõ területén egész évben gyógyvizes medencék, élmény medence, bébipancsoló, exkluzív szauna világ, gyógyászati és wellness központ, kondicionáló és aerobik terem, tágas pihenõterek, játszóház, fodrászat, kozmetika, szolárium, Internet várja a látogatókat.

Tavasztól õszig csúszdás strandmedence, hullámmedence, fejesugró öböl, bébimedence és gyermek kalandmedence, különbözõ sportpályák járul hozzá a vendégek tökéletes kikapcsolódásához.
\"Sárvár:
Gyógykezelések:
A Gyógy- és Wellnessfürdõ a hagyományos gyógykezeléseken túl számos kényeztetõ wellness szolgáltatást kínál vendégeinek, mint például az aroma- és mézesmasszázs, Kleopátra fürdõ, thai- és tibeti masszázs, hangterápia. A szauna világban külsõ-, belsõ finn szaunák, aromakabionok, gõzfürdõk, gõzös szauna, szoft szauna és Kneipp medence szolgálja a vendégek testi-lelki felfrissülését.

A fitness teremben magas színvonalú kardio- és erõsítõgépek, szabadsúlyok és szakmailag felkészült személyzet várja az aktív pihenést kedvelõket. A fürdõ magas színvonalú szolgáltatásainak elismeréséül 2004-ben elnyerte a Magyar Wellness Társaság nívódíját Wellness Center kategóriában, 2005-ben pedig Wellness Medicina kategóriában.
www.sarvarfurdo.hu 

Látnivalók Sárváron:\"Sárvár
Sárvár, a gyógyvízérõl ismert, hangulatos nyugat-dunántúli kisváros idilli környezetben, a Rába partján, a Kemeneshát dombjai között terül el. A város számos kultúrtörténeti, természeti és építészeti látnivalóval várja látogatóit. Legismertebb nevezetessége a városközpontban található Nádasdy vár, melynek falai között ma múzeum mûködik. A múzeum impozáns termeiben a vár birtokosainak fennmaradt emléktárgyai, valamint egy huszárgyûjtemény került elhelyezésre.
A vár közelében található arborétum 1952 óta természetvédelmi terület, számos növényritkasággal büszkélkedhet. A 10 hektáros arborétumban 350-nél több fa- és cserjefaj található, tiszafái és kocsányos tölgyei több száz évesek.
A hét tóból álló csónakázó tó, a Rába part, a Vadkert és az erdõs-ligetes városkörnyék változatos szabadidõs programokat kínál minden korosztály számára. Az aktív pihenésre vágyóknak gyönyörû természeti környezet kínálja a kerékpártúrák, horgászat, lovaglás és kirándulás örömeit.
\"Sárvár\"
A város vonzerejét színvonalas kulturális programok növelik, mint például a minden évben megrendezésre kerülõ nemzetközi folklórfesztivál, a fúvóstalálkozó, a Históriás napok, a Simon-Júdás vásár, a szüreti mulatság és számos koncert, egyéb rendezvény.

Sárváron kétféle, kiváló minõségû, magas ásványi anyag tartalmú gyógyvíz található, melyek elsõsorban mozgásszervi betegségek gyógykezelésére, sportsérülések utókezelésére, egyes nõgyógyászati és neurológiai panaszok kezelésére alkalmazható eredményesen. A város fürdõkultúráját és magas színvonalú fürdõjét elismerve az Európai Királyi Fürdõk Szövetsége (Royal Spas of Europe) Sárvárt is tagjai közé választotta 2004-ben.
www.sarvar.hu  
 

 

Apartman 1 fõ részére: 7.900 Ft/éj

Apartman 2 fõ részére: 9.900 Ft/éj

Apartman 3 fõ részére: 11.900 Ft/éj

 

Stúdióapartman 2 fõ részére: 11.900 Ft/éj

Stúdióapartman 3 fõ részére: 13.900 Ft/éj

Stúdióapartman 4 fõ részére: 15.900 Ft/éjSzeretettel várjuk kedves Vendégeinket!
 

Hasznos tippek!

 • További Sárvár-i szállások

 • Megközelítés

  Budapest felõl (Gyõrön és Csornán keresztül) a 84-es úton érünk a városba. A centrum felé haladjunk a Deák Ferenc utcán. Az utca végén (a templomnál) forduljon balra. A Rákóczi úton a jobb oldalon található Coop ABC-nél forduljon jobbra és haladjon egyenesen az Alkotmány úton. Az út végén jobb oldalon taláható a Relax Apartman. A Balaton, Veszprém, Jánosháza és Budapest (Gyõrön és Pápán keresztül) irányából érkezve a városközpont felé haladjon egyenesen a Rákóczi úton. A lámpás keresztezõdést követõ elsõ utcán forduljon balra, az Alkotmány úton haladjon egyenesen, az út végén jobb oldalon taláható a Relax Apartman. Szombathely felõl érkezve a városközpont felé haladjon. A Várkerületet elhagyva a Rákóczi F. úton a Coop ABC-nél forduljon jobbra és haladjon egyenesen az Alkotmány úton. Az út végén jobb oldalon taláható a Relax Apartman

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-9600 Sárvár, Hold u. 8-10.
  Tel: 06-95-523-280


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat