Útvonal tervezõ
Cserkeszõlõ >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Touring Hotel - Cserkeszõlõ

Képgaléria:
Touring Hotel - Cserkeszõlõ Touring Hotel - Cserkeszõlõ Touring Hotel - Cserkeszõlõ Touring Hotel - Cserkeszõlõ Touring Hotel - Cserkeszõlõ
Touring Hotel - Cserkeszõlõ
Touring Hotel - Cserkeszõlõ Touring Hotel - Cserkeszõlõ Touring Hotel - Cserkeszõlõ Touring Hotel - Cserkeszõlõ Touring Hotel - Cserkeszõlõ
Információ, szállásfoglalás
Típus: hotel, ***
Cím:
5465 Cserkeszõlõ Fürdõ u. 25/a
Jász-Nagykun-Szolnok
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-56-568-450, 06-70-367-1789
Fax: 06-56-568-464
Férõhely: 46 szoba
111 fõ
Web: www.touring-hotel.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, telefon, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: bár, buszparkoló, étterem, füves kert, hûtõszekrény, kemping, konferenciahelyszin, különterem, mikro, mozgássérült-barát, parkoló, telefon, teniszpálya, tûzhely, TV, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Cserkeszõlõn, a Touring Garniszállodában !

Az Alföld még érintetlen természeti értékekben leggazdagabb része a Tisza és Körös folyók által közrefogott Tiszazug, melynek legfiatalabb települése a 2500 állandó lakosú Cserkeszõlõ, a környék idegenforgalmi központja.
A település 1943-ban feltárt, 2300 m mélységû 82 Celsius fokos gyógy-termál vizének köszönheti népszerûségét.
A teljesen felújított gyógy- és strandfürdõben eredményesen gyógyíthatók a krónikus mozgásszervi, reumatikus betegségek, valamint a nõgyógyászati bántalmak. A gyógyulni vágyók kényelmét szolgálja a helyben történõ orvosi rendelés, a fizióterápiás, ill. a masszázs, vízsugármasszázs kezelések.
A település igazi üdülõfalu, népessége szezonban több mint kétszerese az állandó lakosságnak. Az idegenforgalmi szezon a gyógyvíznek köszönhetõen már áprilisban megkezdõdik, de a strand és gyógyfürdõ egész évben nyitva van, a mellette lévõ szállodával és kempinggel együtt. 

TOURING GARNISZÁLLODA egész évben várja kedves vendégeit.

A szobák elosztása:

Földszint:  8 db kétszemélyes szoba, amibõl 2 db speciálisan mozgáskorlátozottak részére van kialakítva, 4 db 3 személyes szoba, a szobák teraszosak.

Emelet: 7 db kétszemélyes szoba, 8 db háromszemélyes szoba, 1 db négyszemélyes szoba, 1 db apartman (két db kétágyas szobával és egy db konyhával), a szobák erkélyesek.

Tetõtér: 7 db kétszemélyes szoba, 8 db háromszemélyes szoba, 2 db apartman (két db kétágyas szobával). A szobákban tetõsíkban lévõ ablakok találhatóak.

A szálloda épületében tilos a dohányzás
 
Valamennyi szoba fürdõszobás, hûtõszekrénnyel, televízióval, telefonnal, légkondicionáló berendezéssel ellátott. 

A szálloda egész évben üzemel, családias hangulatú, a téli fürdõ épületéhez, a Gyógy- és Strandfürdõhöz, illetve a Napsugár Étteremhez zárt folyosóval csatlakozik. A szobákból kilépve télen-nyáron pár perc alatt a fürdõben lehetünk.

Mozgáskorlátozott vendégeink számára is könnyedén megközelíthetõ az épület, továbbá 2 db speciálisan kialakított szobával váruk minden kedves mozgásában korlátozott vendégünket.

A sportolni vágyó vendégeink igénybe vehetik a mûanyag borítású teniszpályát, a strandröplabdapályát és természetesen a fürdõ úszómedencéjét.    

A szálloda konferenciaterme 90 fõ befogadására alkalmas, tökéletes helyszíne szakmai, és egyéb családi rendezvényeknek. Vállaljuk állófogadások, konferenciák, egyéb rendezvények lebonyolítását ételkészítéssel és italfelszolgálással együtt. A konferenciaterem internettel, vetítõvászonnal, projektorral felszerelt.

A szálloda saját külsõ és belsõ parkolóval rendelkezik, ahol a szálloda vendégei részére ingyenes a parkolás.


Legyen a vendégünk a Hotel Touringban Cserkeszõlõn!
 

Hasznos tippek!

 • További Cserkeszõlõ-i szállások

 • Megközelítés

  Budapesttõl 150 km-re, Kecskemét és Békéscsaba között félúton, a 44-es sz. fõútról könnyen megközelíthetõ zöld üdülõövezetben található a Touring Hotel és Thermál Camping. Szálláshelyünk a cserkeszõlõi Gyógy-és Strandfürdõ közvetlen közelében található, az egyetlen szálláshely, amelybõl zárt folyosón keresztül juthatunk a gyógyfürdõbe.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-5465 Cserkeszõlõ, Fürdõ u. 25/a
  Tel: 06-56-568-450, 06-70-367-1789


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat