Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Villa-Marica - Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy)

Képgaléria:
Villa-Marica - Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy) Villa-Marica - Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy) Villa-Marica - Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy) Villa-Marica - Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy) Villa-Marica - Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy)
Villa-Marica - Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy)
Villa-Marica - Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy) Villa-Marica - Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy) Villa-Marica - Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy) Villa-Marica - Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy) Villa-Marica - Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy)
Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió, ***
Cím:
8262 Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy) Herczeg F. út 24.
Veszprém
Nyitvatartás: egész évben
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Közösen használható: füves kert, hûtõszekrény, kerékpárkölcsönzés, konyha, kutya, macska bevihetõ, lovaglás, parkoló, rádió, tûzhely, TV, udvari tûzhely, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás
Üdvözöljük Badacsonylábdihelyen a Villa-Marica panzióban.

Badacsonytördemicet írásos emlékek 1219-ben említi elõször 'Turdemiz' néven. A községhez tartozó Badacsonylábdihegy üdülõterület a honfoglaló 'LÁD' nemzetségrõl kapta a nevét. Kezdetben - kisnemesi lakói miatt - Nemestördemicnek hívták. A Badacsonytördemic nevet 1948-ban kapta a község.

A Villa Marica Badacsonylábdihegyen található, a 71. sz. út mellett, Badacsonytól 3 km-re, vulkanikus bazalthegy lábánál, festõi, romantikus környezetben, a parttól mindössze 200 m-re fekszik.
A század elején épült és 1991-ben felújított, családi vállalkozáskánt mûködõ panzióban hét szobával állunk vendégeink rendelkezésére. Minden szobához külön zuhanyozó és WC tartozik. Panziónk egész évben nyitva tart. Összesen 20 fõt tudunk elszállásolni. A házon belül igényes kialakítású borozó és 30 férõhelyes étkezõ alkalmas különbözõ rendezvények lebonyolítására. Nagy gondot fordítunk arra, hogy itt a családok kitûnõen pihenhessenek. Árainkat igyekszünk olyan kedvezõ szintre hozni, hogy a hazai üdülni vágyók részére is elérhetõek legyenek. Vendégeink részére magas színvonalú szolgáltatásokkal és változatos programok szervezésével kívánjuk a nálunk eltöltött idõt még kellemesebbé tenni. Badacsony híres történelmi borvidék és nagyon kedvelt nyaralóhely, ahol a vendégek ideális környezetben tölthetik szabadságukat.

Programajánló:

Lovaglás Gyulakeszin
A helység bejáratánál egy lóistálló található, ahol a vendégek lovasbemutatókon vehetnek részt és maguk is lovagolhatnak.

A Hévízi Termálfürdõ
Minden idõben kiváló fürdési lehetõséget kínál a hévízi termáltó. A tó 28-34 °C-os vízhõmérséklettel Európa legnagyobb természetes termáltava. A víz különösen ízületi betegségek és reuma leküzdésére alkalmas.

A keszthelyi Festetics-kastély
A keszthelyi Festetics-kastélyban került elhelyezésre Európa legnagyobb magánkönyvtára. A nyári hónapokban a kastélyban koncerteket rendeznek. A kastély parkja hosszú pihentetõ sétára ad lehetõséget. A keszthelyi Balaton-múzeum bemutatja a balaton és kornyezete történetét.

Borkóstolók a borvidéken
Szigliget várának lábánál található az Esterházy-pince. A vendégeket itt mindennap borkóstoló és gazdag folklórmûsor várja.

Vitorlázás a Balatonon
Vendégeink a tavon vitorlás hajóval szép kiránduláson vehetnek részt. Ezen kívül más sportolási lehetõségek is kínálkoznak: szörf, vízibicikli, evezés.

A tapolcai tavasbarlang
Tapolca város legfontosabb látnivalóját, a tavasbarlangot 1903-ban –kútásás közben- véletlenül fedezték fel. A látogatók a természeti csoda barlangrendszerét csónakkal részben bejárhatják.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Hasznos tippek!

 • További Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy)-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-8262 Badacsonytördemic (Badacsonylábdihegy), Herczeg F. út 24.
  Tel:


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat