Útvonal tervezõ
Répáshuta >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Vadász Étterem és Panzió - Répáshuta

Képgaléria:
Vadász Étterem és Panzió - Répáshuta Vadász Étterem és Panzió - Répáshuta Vadász Étterem és Panzió - Répáshuta Vadász Étterem és Panzió - Répáshuta Vadász Étterem és Panzió - Répáshuta
Vadász Étterem és Panzió - Répáshuta
Vadász Étterem és Panzió - Répáshuta Vadász Étterem és Panzió - Répáshuta Vadász Étterem és Panzió - Répáshuta Vadász Étterem és Panzió - Répáshuta Vadász Étterem és Panzió - Répáshuta
Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió, étterem,
Cím:
3559 Répáshuta Kossuth u. 8.
Borsod-Abaúj-Zemplén
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: +36 30 968-5549, 46 / 390-159
Fax: 06-46-390-159
Web: www.vadaszetterem.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: internet csatlakozás, mini bár, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: étterem, konferenciahelyszin, különterem, parkoló, terasz, TV, WC,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Répáshután, a Vadász Étterem és Panzióban! Répáshuta

Répáshuta több mint 200 éves múltra visszatekintõ szlovák nemzetiségi település, a Bükki Nemzeti Park zárványtelepülése, Miskolctól, Egertõl egyaránt 35 km-es távolságra található, a legközelebbi település is 20 km-re van.

A Vadász Étterem és Panzió festõi környezetben Répáshután 7 darab 2-3 ágyas pótágyazható szobával, valamint kellemes hangulatú étteremmel szolgálja a vendégek magas színvonalú ellátását az év minden napján.

A szobák szolgáltatásai:
A szobák mindegyikéhez zuhanyzóval felszerelt fürdõszoba, színes TV, minibár tartozik, valamint alapszolgáltatásként internet hozzáférési lehetõséget is biztosítunk kedves vendégeink számára.

Áraink:

4100,-Ft / fõ / éj, ami tartalmazza a reggelit, illetve 14 éves korig gyermekkedvezményt biztosítunk.

Üdülési csekket elfogadunk.


Áraink az ÁFA-t és az IFA-t tartalmazzák.
Répáshuta - Vadász Étterem & Panzió
Étterem:
Az étteremben és a fedett teraszon egyszerre 120 fõ élvezheti a gondosan összeválogatott alapanyagokból készült ételspecialitásokat, vad ételeket, és különleges desszerteket.Konyhánk változatos ízeivel mindenki igényét ki tudja elégíteni. Mindenki által ismert finom ételek mellett számos helyi specialitást kínálunk vendégeinknek, amelyeket csak ezen a környéken kaphat meg. Éttermünk kiválóan alkalmas konferenciák, tanfolyamok, tréningek, továbbképzések, állófogadások, esküvõk, bálok, osztálytalálkozók és egyéb rendezvények lebonyolítására, melyek megszervezését igény szerint vállaljuk.

még Répáshutáról, és a Bükkrõl:
A község a Bükk hegység déli lejtõjén vízben és termõföldben szegény, emberi letelepedésre úgyszólván alkalmatlan területen jött létre. A település kialakulását az üveggyártásnak köszönheti, amire a nevének második része a „huta” kifejezés is utal.

Répáshutai Tájház:
A falu régi pásztorháza ma tájház, berendezése a XX. század elejébõl való. Bemutatja a bükki település történetét és az üveghuták termékeit is. 1989-ben, a település fennállásának kétszázadik évfordulóján nyitották meg.

Bükk hegység:Bükk hegység
A Nagy-Alföld északi részén emelkedõ Északi középhegység egyik tagja. Nyugatról a Börzsöny, a Cserhát, a Mátra, után következik. A Sajó folyó, az Eger patak és a Hangony valamint a Laskó patak között terül el. A hegységsor legõsibb tagja, több millió évvel idõsebb a Mátránál és a Zempléni hegységnél. Érdekes a felépítése is, hiszen jórészt tengeri üledékbõl, mészkõbõl, dolomitból formálódott. Messzirõl feltûnõ széles fennsíkja azonnal felhívja magára a figyelmet. Olyan, nagyjából négyszög alakú területen helyezkedik el, amelynek minden oldala kb. 50-50 km.

Kirándulások és látnivalók Répáshuta környékén

RÉPÁSHUTA ÉS KÖRNYÉKÉNEK FORMAKINCSE
- Kiindulópont – Répáshuta, faluközpont 
- Répáshuta rövid története 
- Répáshutai Tájház Balla-Völgy
- Répáshuta környéki, régészeti szempontból különösen érdekes barlangok bemutatása
A BALLA-VÖLGY 
- Lapos-ágy: Kilátópont 
- Kövesváradi-Csúnya-völgy: a „fölszakadt barlangjárat”
A HÓR-VÖLGY 
- Tebe-rét 
- A Gyertyán-völgyi huta temetõje 
- Katavotra 
- Gyertyán-völgyi üveghuta - szabadtéri kiállítás 
- A Gyertyán-völgyi üveghuta története

Bízunk benne, hogy rövid bemutatkozásunk elnyerte tetszését és a jövõben Önt is vendégeink között köszönthetjük!

Hasznos tippek!

 • További Répáshuta-i szállások

 • Megközelítés
  Répáshuta a Bükki Nemzeti Park zárványtelepülése, Miskolctól, Egertõl egyaránt 35 km-es távolságra található, a legközelebbi település is 20 km-re van. Miskolcról a Lillafüreden át Egerbe vezetõ úton közelíthetõ meg. Egerbõl Felsõtárkány felé kell elhagyni a várost. Személygépkocsival nehezen járható út vezet a Hór-völgyön át Cserépfalu felé is. Közvetlen autóbuszjáratok Miskolcra közlekednek, vasárnaponként pedig Egerbe

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3559 Répáshuta, Kossuth u. 8.
  Tel: +36 30 968-5549, 46 / 390-159


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat