Útvonal tervezõ
Miskolc (Tapolcafürdõ) >>

 

Szálláshely keresés:

Tapolca-Barlang Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ)

Képgaléria:
Tapolca-Barlang Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Tapolca-Barlang Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Tapolca-Barlang Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Tapolca-Barlang Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Tapolca-Barlang Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ)
Tapolca-Barlang Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ)
Tapolca-Barlang Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Tapolca-Barlang Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Tapolca-Barlang Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Tapolca-Barlang Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Tapolca-Barlang Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ)
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház,
Cím:
3519 Miskolc (Tapolcafürdõ) Fagyöngy utca 3.
Borsod-Abaúj-Zemplén
GPS: N É48.0643326° E K20.7532150°
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: +36-30-324-6170, +36-70-779-3610, +36-46-787-648
Web: www.tapolcabarlangvendeghaz.hu
Fizetõeszköz: Készpénz, Átutalás,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: buszparkoló, étterem, hûtõszekrény, internet kapcsolat, jacuzzi, kávéház, kutya, macska bevihetõ, medence, parkoló, pezsgõfürdõ, portaszolgálat, szauna, társalgó, telefon, terasz, TV, udvari tûzhely, WC, wellness szolgáltatások, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Miskolctapolcán, a Tapolca-Barlang Vendégházban!Miskolctapolca - Tapolca-Barlang Vendégház

Szállásunk Miskolc-Tapolca szívében helyezkedik el, közel a Barlangfürdõhöz, és rengeteg turisztikai lehetõséget nyújtó lehetõséget rejt magában ez a környék. Vendégházunkhoz kellemes pálmafákkal kialakított környezetben medencét, 2 jacuzzit, privát napozó teraszt, és szaunát vehetnek igénybe a felfrissülni vágyó vendégeink. Kedden és szombaton zenés szórakozóhelyként üzemel a strand részünk, vendégeinknek ingyenes belépést biztosítunk. Zárt parkolót biztosítunk minden vendégünk számára. Bárunk és kávéházunk a folyamatos kiszolgálást biztosítja egész nap. 

 
Szobáink és áraink:

3 db 2 ágyas, és 1 db 4 ágyas szobával rendelkezünk.
2 ágyas szoba 11.900.- /szoba
4 ágyas szoba 13.900.-/szoba

Az árak az IFA-t nem tartalmazzák (380.-. Ft/fõ/éj)
A szoba árak magukban foglalnak egy svédasztalos reggelit minden fõ részére. A szobák az érkezés napján 12 órától foglalhatól el, az elutazás napján pedig a kijelentkezés idõpontja délelõtt 10 óra.


 
Miskolctapolca:Miskolctapolca - Barlangfürdõ
Miskolctapolca természeti szépségekben bõvelkedõ, a Bükk hegység keleti részén elhelyezkedõ hely. A pihenni vágyók nemcsak ezért, hanem -s fõleg - gyógyhatású szabad strandjáért keresik fel nagy számban. Az üdülõhellyé válás látványos következményeként megjelentek a vendéglátóhelyek, fogadók, panziók, s rohamosan nõttek egymás mellett az épületek, villák. A fejlõdés és fejlesztés középpontjába a gyógyvíz került. A Vendégházunktól nem túl messze található a híres Barlangfürdõ****, ahova mindenképp érdemes ellátogatni az itt szálló vendégeknek.

Miskolctapolcán folyamatos programokkal várják a kedves érdeklõtõket a nyári szezonban, melyre a Mûvészetek Háza stábja kapott lehetõséget, hogy a nyári programokat az Önök lakóterületén, Miskolctapolcán, kitalálja és megvalósítsa.

Jöjjön el hozzánk, és legyen a vendégünk, akár a kiskedvencével együtt is!

Hasznos tippek!

 • További Miskolc (Tapolcafürdõ)-i szállások

 • Megközelítés
  Tapolca-Barlang Vendégház Miskolctapolca megközelíthetõsége Vasútállomásról: A Tiszai pályaudvarról villamossal, vagy 1-es, 1A-s autóbusszal a Búza térig elmegyünk, onnan a 2-es autóbuszra szállunk, amely Miskolc-Tapolcára visz majd minket. A Tapolcai Strand fürdõ megállóhelynél fogunk leszállni, innen pedig pár perc séta alatt jutunk majd el a Tapolca-Barlang Vendégházba. Buszpályaudvarról: A Búza Téren a busz pályaudvarról a városi 2-es jelzésû autóbuszra szállunk, mely elvisz minket Miskolc-Tapolcára. Mi a Tapolcai Strandfürdõ megállóhelynél fogunk leszálni, innen pedig pár perc séta alatt jutunk el a Tapolca-Barlang Vendégházba. Személygépkocsival: Az M3 as autópályáról lehajtunk a délinél, a corától a cementgyárig megyünk,majd balra a futó utcára kanyarodunk, és az egyetemi elágazásnál Miskolc-Tapolcára megyünk.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3519 Miskolc (Tapolcafürdõ), Fagyöngy utca 3.
  Tel: +36-30-324-6170, +36-70-779-3610, +36-46-787-648


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat