Útvonal tervezõ
Sopron >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Solar Apartman Club Hotel - Sopron

Képgaléria:
Solar Apartman Club Hotel - Sopron Solar Apartman Club Hotel - Sopron Solar Apartman Club Hotel - Sopron Solar Apartman Club Hotel - Sopron Solar Apartman Club Hotel - Sopron
Solar Apartman Club Hotel - Sopron
Solar Apartman Club Hotel - Sopron Solar Apartman Club Hotel - Sopron Solar Apartman Club Hotel - Sopron Solar Apartman Club Hotel - Sopron Solar Apartman Club Hotel - Sopron
Információ, szállásfoglalás
Típus: hotel, apartman,
Cím:
9400 Sopron Honvéd út.12
Gyor-Sopron-Moson
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-99-311-675
Fax: 06-99-311-688
Web: www.hsch.hu
Fizetõeszköz: American Express Card, Eurocard/Mastercard, Maestro, Diners Club, Visa Card, Készpénz, Átutalás,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: étkezõsarok, hûtõszekrény, konyha, mikrohullámú süto, rádió, telefon, tûzhely, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: bolt, buszparkoló, ebédlõ, étterem, játszóudvar, játszótér, kávéház, mozgássérült-barát, parkoló, portaszolgálat, széf, társalgó, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük a "hûség városában" Sopronban, a Solar Apartman Club Hotelben!

A Solar Apartman Club Hotel Sopronban az Alpok alján fekvõ kisvárosban épült, melyet a Dunántúl ékszerdobozának is neveznek. Az óváros felett kialakított üdülõövezetben, a Lõvérekben található, amely az átutazók és a hosszabb ideig itt tartózkodó vendégeknek egyaránt színvonalas ellátást biztosít.
A város a mai napig õrzi az elmúlt korok emlékeit. A barokk épületek, gótikus fülkék, római kori fal- és útmaradványok gazdag együttese a belvárosban sétáló vendéget az elmúlt évszázadok hangulatával tölti el. A város fölött kialakult üdülõövezet a tiszta levegõjével és természetes szépségével kikapcsolódást nyújt az ideérkezõ vendégek számára.

Solar Apartman Club Hotel:
Ebben az övezetben található a Hotel, mely egy és másfél szobás apartmanjaiban felszerelt komplett konyhával, étkezõvel, színes Tv-vel, satelit programokkal, rádióval, telefonnal állnak a vendégek rendelkezésére.
Saját szervezésû kisbuszos kirándulásokkal, bérelhetõ sporteszközökkel, játszótérrel tesszük felhõtlenné a nálunk töltött idõt.

Az aktív kikapcsolódást kiegészítik a szálloda közelében található uszoda, szauna és teniszpályák. A Solar Apartman Club Hotel kiváló kiindulópontja lehet a Nyugat-Dunántúl nevezetességeit felfedezõ kirándulásoknak, a környék kastélyainak (Fertõd, Nagycenk) és az európai hírû fertõrákosi kõfejtõ és a benne lévõ barlangszínház meglátogatásának.

Szolgáltatásaink:
-Étterem
-Saját parkoló
-Mini ABC
-Központi széf
-Telefon a szobában
-TV a szobában
-Felszerelt konyha*

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Hasznos tippek!

 • További Sopron-i szállások

 • Megközelítés

  Az M1-es autópályán, valamint a 84-es és a 85-ös úton juthatunk el a településre. Vasútun a Budapest - Gyõr - Sopron és a Szombathely - Sopron vonal vonataival érkezhetünk.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-9400 Sopron, Honvéd út.12
  Tel: 06-99-311-675


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat