Útvonal tervezõ
Sárvár >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Rozmann Apartman - Sárvár

Képgaléria:
Rozmann Apartman - Sárvár Rozmann Apartman - Sárvár Rozmann Apartman - Sárvár Rozmann Apartman - Sárvár Rozmann Apartman - Sárvár
Rozmann Apartman - Sárvár
Rozmann Apartman - Sárvár Rozmann Apartman - Sárvár Rozmann Apartman - Sárvár Rozmann Apartman - Sárvár Rozmann Apartman - Sárvár
Információ, szállásfoglalás
Típus: apartman,
Cím:
9600 Sárvár Várkerület 9.
Vas
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-95-322-105, 06-20-9226-434
Fax: 06-95-322-105
Web: www.rozmann.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: füves kert, hûtõszekrény, játszóudvar, játszótér, konyha, masszázs, mikro, parkoló, tûzhely, udvari tûzhely, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Sárváron, a Rozmann Apartmanban!

Sárvár, a nyugat-magyarországi régió dinamikusan fejlõdõ, tizenhatezer lakosú kisvárosa. Érdemes meglátogatni ezt a sokarcú és sokszínû, gazdag múlttal rendelkezõ Vas megyében található Rába-völgyi várost.
Több mint ezer esztendõs történelme során számos kézzelfogható és a kultúra által megõrzött értéket halmoztak fel az itt  élõ emberek.

Rozmann Apartman:
Apartmanházunk Sárváron a Várkerületben található 5 db. apartmanban egyidejûleg  16 fõt tudunk fogadni.

Férõhelyek:
1db 3+1 ágyas + közös konyha étezõvel + tv + zuhanyzó + wc
1db 4 ágyas + közös konyha étezõvel + tv + zuhanyzó + wc
1db 2 ágyas + konyha + tv + zuhanyzó + wc
1db 2x1 ágyas + hálószoba + konyha + tv + sarokkádas fürdõszoba + wc
1db 3+1 ágyas + mini konyha + tv + zuhanyzó + wc

Szolgáltatások:
-parkoló, zárt parkoló
-saját kert
-udvari tûzhely
-játszóudvar
-kerti bútor
-jól felszerelt konyha (mikrohullámú sütõ, hûtõszekrény, villanytûzhely, kávéfõzõ, edények, evõeszközök stb..)


Áraink:
Szinvonalas teljesen felszerelt külön bejáratú apartmanjainkban
2500 Ft - 3500 Ft/fõ/éj
Áraink éjszakák számától és létszámtól függöen értendõ
További kedvezmények személyesen!


A fürdõ Sárvár város zöldövezetében az osztrák határtól 50 km-re található. A város mélyebb rétegei gazdag vízkészletet rejtenek, több mélyfúrásból pedig hévíz tört fel. Elsõsorban erre építi jövõjét az egyre dinamikusabbá váló gyógy-idegenforgalom. Ebben az erdõk, rétek által határolt csodálatos környezetben épül ki a város új idegenforgalmi központja, amely közúton (Sopron-Balaton fõútvonal) és vasúton (Szombathely-Budapest) egyaránt jól megközelíthetõ.


Az új, nemzetközi színvonalú gyógy- és wellnessfürdõ 2002. decemberétõl 3600 m2 vízfelülettel, színes programokkal várja vendégeit. A létesítmény speciális szolgáltatásai révén (wellness, egészségmegõrzõ és rekreációs szolgáltatások) a gyógyvendégek mellett a családok számára is élményt nyújtó kikapcsolódást biztosít.

A Nádasdy-vár épületegyüttese nemcsak a történeti szempontból meghatározó eleme a városnak. A Sárvár szívében magasodó, legtöbbet kaputornyával és a várárkot átívelõ boltíves hídjával ábrázolt várkastély a nemzeti örökség része. Otthont ad a Nádasdy Ferenc múzeumnak és betölti a város mûvelõdési és kulturális központjának szerepét.
Arborétum:
A nagy múltra tekintõ növénykert utcai frontja nem árulkodik a közel tízhektáros természetvédelmi területrõl. A száznál is több különleges fajta megismerése órákig tartó kikapcsolódást jelent a látogatóknak. A Gyöngyös patakból táplált mesterséges tavak és a sétányok melletti szobrok teszik élménygazdaggá a kertészkertben tett kirándulást.
A város idegenforgalmi jelentõségének megfelelõ programokkal várja Sárvárra a látogatókat.
A rendezvények jelentõs részének a Nádasdy-vár belsõ udvara ad helyet. Itt tartják a másfél évtizedes múltra visszatekintõ nemzetközi folklórfesztivált. A közel egy hétig zajló programok tetõpontja, az augusztus 20-i gálamûsor leglátványosabb mozzanata, a résztvevõk karneváli hangulatot idézõ jelmezes felvonulása a belváros utcáin. Szintúgy a várhoz kötõdnek a rendszeresen megtartott nemzetközi fúvósfesztiválok, a nemzetközi huszártalálkozók, valamint a Tinódi Sebestyén szellemét idézõ énekelt vers-dal találkozók, a Históriás Napok. Az évad zárásaként pedig késõ õsszel zajló Simon-Júdás vásár érdemel említést félezer árusító sátrával és hatalmas vásári forgatagával. Az idõjárástól függõen nagyszerû felüdülést nyújthat a Csónakázó-tó és a Vadkert környéke, ahol a horgászattól a lovaglásig sokféle sport ûzhetõ.

 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket! 

Hasznos tippek!

 • További Sárvár-i szállások

 • Megközelítés
  Autóval: A Szombathely felõl érkezõ 88-as számú fõút a Kossuth-térnél torkollik a 84-es fõútba, amely a Hegyközség után választási lehetõséget kínál az utazónak. Balra, kelet felé fordulva, a közeli Sitke községbe jutunk. Innen továbbhaladva Celldömölkre, Pápára juthatunk. Ha a hegyközségi útelágazásnál a fõutat választjuk, akkor Borgáta mellett elhaladva, a 8-as számú fõút jánosházi keresztezõdését elhagyva, Sümeg és a Balaton felé haladhatunk. Az útkeresztezõdésnél balra, kelet felé haladva Veszprémbe, jobbra fordulva nyugat felé , Szombathelyre jutunk. A 84-es számú fõút Bécs-Sopron felõl érkezve a Fõtéren találkozik a 88-as számú fõúttal. 2004-ben kerül átadásra a várost elkerülõ út elsõ szakasza, mely jelentõsen javítja a település közlekedését. Sárvár Sári városrészén ágazik le a 88-as számú fõútból az Ikervári utca, amelyen át Ikervár érintésével Rábahídvégnél, a Körmendre vezetõ útra fordulhatunk, ahonnan Zala megyébe vezet az út. Vasúton: A Szombathely-Budapest fõvonal egyik fontos megállóhelye. A Dunántúl több jelentõs városa közvetlenül elérhetõ innen vonattal. A vasútállomáson felvilágosítást személyesen, vagy a 95/320-058-as telefonszámon lehet kérni A vasútállomás a Kossuth-térrõl 10 perc alatt gyalog elérhetõ a Batthyány és Hunyadi utcán át.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-9600 Sárvár, Várkerület 9.
  Tel: 06-95-322-105, 06-20-9226-434


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat