Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdõ Rt. Faház Kemping - Orosháza (Gyopárosfürdõ)

Információ, szállásfoglalás
Típus: kemping, faház,
Cím:
5904 Orosháza (Gyopárosfürdõ) Fasor u. 3.
Békés
Nyitvatartás: 05.01. - 10.30.
Telefon: 06-68-411-962, 06-68-512-260
Fax: 06-68-411-962
Férõhely: 60 fõ
Web: www.gyoparosfurdo.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, konyha, tûzhely, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: buszparkoló, büfé, étterem, fitness szolgáltatások, füves kert, hûtõszekrény, kemping, konyha, medence, szauna, szolárium, teniszpálya, tûzhely, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdõ Rt. Faház Kempingjében!

Orosháza-Gyopárosfürdõ az "Alföld Gyöngye" szeretettel várja vendégeit!

Az Alföld Gyöngyeként ismert Gyopárosfürdõ nyitott és zárt termálvizes medencékkel, úszómedencével, valamint a horgászásra, csónakázásra is alkalmas Gyopárosi tórendszer nyújtotta lehetõségekkel várja a pihenni vágyókat.

A strand- és termálfürdõ területén a sport és fitnesz szolgáltatások széleskörûek: teniszpálya, futball-, és strandröplabda pálya, valamint szauna, szolárium és pezsgõfürdõ biztosítja a kikapcsolódást, szórakozást.

Kibõvült a relaxációs és rekreációs kínálat. Megtalálható a terhesmasszázs, relaxáció-thai-csi-csuan, fájdalomambulancia masszázs, csecsemõmasszázs, reflexzóna és relaxáló masszázs, valamint az aquaaerobik, amely hatékonyan segíti a felesleges kilók leadását, másrészt izomerõsít és segít megõrizni az általános kondíciót, kihasználva a víz gyógyhatását is.

Gyopárosfürdõ természetes alkáli-hidrogénkarbonátos vize kiválóan alkalmas mozgásszervi, reumás és izületi bántalmak, nõgyógyászati panaszok gyógyítására, valamint balesetek, mûtétek utáni rehabilitációs kezelésre. A Gyógyászati Központ a gyógyvíz gyógyerejére alapozva teljes körû szakorvosi ellátást, fiziko- , elektro- és balneoterápiás gyógykezeléseket biztosít a gyógyulni vágyóknak.

A fürdõ területén található a Panoráma Kilátó, mely állandó kiállításával Gyopáros történetét mutatja be az 1800-as évekig visszamenõleg írásos és tárgyi emlékeivel.

Gyopárosfürdõ évente több kulturális-, szórakoztató- és sport rendezvénynek ad otthont.

Orosháza - Gyopárosfürdõ - Faház Kemping, összkonfortos faházakA gyopárosi-tó nyugati oldalán lévõ parkerdõben 6 összkomfortos faház (1 db 3 ágyas, 1 db 4 ágyas pótágyazható, 4 db 5 ágyas) és 3 téglaházban kialakított 8 db 4 ágyas szoba összesen 60 fõ részére nyújt gondtalan kikapcsolódást. Az 5 ágyas faházakban fürdõszoba, felszerelt fõzõfülke, hûtõszekrény és színes TV található. A 3 és 4 ágyas faházak és a téglaházak mellett új épületben kap helyet a vizesblokk és a konyha. A faházak teraszán kerti bútorok biztosítják a kényelmes pihenést.

A faházak szolgáltatásai:
konyha, tûzhely, hûtõszekrény, WC, zuhanyzó / fürdõkád, TV

Szállás szolgáltatásai:
önellátó, ebédlõ, telefon, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tûzhely, társalgó.


További szálláslehetõség található a fürdõ területén elhelyezkedõ, kétcsillagos kempingben. A termálkemping kiváló lehetõséget biztosít a sátorral, lakókocsival érkezõ kedves vendégek számára.

2002. szeptemberétõl kezdõdik a Széchenyi Terv pályázatán nyert élményfürdõ beruházás megvalósítása. Az év minden napján nyitva tartó élményfürdõben vízforgatásos medencék, óriás csúszdák fogják biztosítani a szórakozást.

Tagságok:
Dél-Alföldi Gyógy- és Termálfürdõk Közhasznú Egyesülete,
Magyar Fürdõszövetség

Információ:
Orosháza-Gyopárosi Gyógyfürdõ Rt.
5904 Orosháza-Gyopárosfürdõ, Fasor u. 3.
Telefon/fax: 68/411-962, 68/512-260
www.gyoparosfurdo.hu
e-mail: furdort@oroshaza.hu


 

Hasznos tippek!

 • További Orosháza (Gyopárosfürdõ)-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-5904 Orosháza (Gyopárosfürdõ), Fasor u. 3.
  Tel: 06-68-411-962, 06-68-512-260


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat