Útvonal tervezõ
Orfû >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Orfû-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió - Orfû

Képgaléria:
Orfû-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió - Orfû Orfû-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió - Orfû Orfû-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió - Orfû Orfû-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió - Orfû Orfû-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió - Orfû
Orfû-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió - Orfû
Orfû-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió - Orfû Orfû-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió - Orfû Orfû-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió - Orfû Orfû-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió - Orfû Orfû-Tekeres Ifjúsági Szálló és Panzió - Orfû
Információ, szállásfoglalás
Típus: ifjúsági tábor, ifjúsági szállás, erdei iskola,
Cím:
7677 Orfû Petõfi u. 6.
Baranya
Nyitvatartás:
Telefon: 06-72-534-969,06-30-411-5652, 06-30-9564-302
Fax: 06-72-534-969
Web: www.orfu-turistahaz.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: büfé, ebédlõ, füves kert, hûtõszekrény, játszóudvar, játszótér, konyha, mikro, mosógép, parkoló, társalgó, telefon, tûzhely, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük a Mecsekben Orfûn, a Tekeresi Turistaházban!Orfû - Tekeresi Turistaház, logó

Az 1974-óta mûködõ Tekeresi Turistaházat azzal a céllal újítottuk fel, és bõvítettük ki, hogy olcsó, de hangsúlyozottan színvonalas és tiszta mindenki számára kedves helyet biztosítsunk, célzottan az iskolai osztálykirándulások és táborozó csoportok számára.
A régi 8-10 fõs szobákat biztosító épület mellé új igényeket is kielégítõ 4-6 fõs, fürdõszobás szobákat alakítottunk ki.
Az épület kialakítása során elsõsorban vendégeink véleményét és a táboroztató pedagógusok szakmai koncepcióját igyekeztünk megvalósítani.
Orfû
Az Ifjúsági Szállóként üzemelõ létesítmény Pécstõl 15 km-re csodálatos, festõi szépségû mecseki völgyben létesített, 4 tóból álló tórendszer szomszédságában található.
Az Ifjúsági Szálló színvonalas és megfizethetõ szálláslehetõséget biztosít április 15-tõl október 15-ig az idelátogató csoportok és egyéni vendégek számára.
Létesítményünk kiválóan alkalmas gyermek, ifjúsági- és felnõtt korosztályok csoportos és egyéni kirándulásaira, üdüléseire, tanfolyamaira, táborozásaira, ahol közel 80 fõ elszállásolására van lehetõség.

Ifjúsági szálló:
Orfû - Tekeresi TuristaházAz Ifjúsági szálló, igen közkedvelt az általános- és középiskolás osztályok és baráti társaságok számára.
A szállás díja mindössze: 1.600 Ft/fõ/nap

Mit kínálunk mindezért?

53 fõ elszállásolását, 8-10 ágyas szobákban, egyszeri ágynemûváltással, férfi és nõi hideg-meleg vizes zuhanyzókkal, Wc-vel.
Természetesen a kísérõk részére egy 3 fõs jól felszerelt külön apartmannal és külön 2 fõs sofõrszobával

Orfû - Tekeresi Turistaház

Panzió jellegû szobák:

TV-vel, fürdõszobával és WC-vel ellátott 4-6 fõs szobáink is várják a kikapcsolódni vágyókat.
A szoba ára egy fõ részére: 2.400 Ft/nap +idegenforgalmi adó.
Ebben az épületszárnyban 28 fõ elszállásolására van lehetõség. A szállás fûthetõ, így télen is várjuk vendégeinket. (20 fõ felett)

 Árak:

Csoportoknál
Ifjúsági szállás 8-10 ágyas szobák 1.600 Ft/fõ/nap
Panzió jellegû 4-6 ágyas szobákban, fürdõvel 2.400 Ft/fõ/nap

Csoportoknál további kedvezmények:
- 35 fõs csoportnál a kísérõk (max 2 fõ) szállása ingyenes
- Amennyiben az Ön csoportja az elmúlt év valamelyikében is vendégünk volt, további kedvezményeket biztosítunk.
- 35-40 fõs táborok, erdei iskolák szervezése esetén további kedvezményeket biztosítunk.

Családoknál:
Felnõttek esetében a fenti árak érvényesülnek + a mindenkor érvényes idegenforgalmi adó

Gyermekkedvezmények:
3 éves korig a gyermek szállása ingyenes
6 éves korig 50 % kedvezmény

A táborok, erdei iskolák és egyéb speciális programok áráról  a tekeres@tekeres.t-online.hu e-mail címenérdeklõdhet.

Kikapcsolódás:
Orfû - Tekeresi TuristaházMind az Ifjúsági Szállóhoz, mind pedig a szobákhoz tartozik külön közösségi helyiség. A közösségi helyiség kiválóan alkalmas nagyobb csoportok étkeztetésére, hiszen vendégeink a magukkal hozott ételeiket kényelmesen elfogyaszthatják, ezenkívül az ételek hûtõszekrényben való tárolása is megoldható.
Amennyiben vendégeink - kölségkímélés miatt - az önellátást választják, úgy jól felszerelt konyháinkban (2 hûtõ, 2 mikrohullámú sütõ, kávé-teafõzõ, edények, evõeszközök, étkészletek, poharak , bögrék stb.) erre is minden lehetõségük adott.

Szabadidõ:
Orfû - Tekeresi TuristaházA Szálló nagy udvarán lehetõség nyílik pingpongozásra, tábortûzgyújtásra, bográcsozásra, grillsütõ használatára is. Ezenkívül egy fa játszótér is segíti "fiatal" vendégeink kikapcsolódását.
Mind a Hermann Ottó tó, mindpedig a Pécsi tó kb. 100-150 m-re van a háztól. A szabad strand 150 m-re található. A háztól 50 m-re található egy füves focipálya. Lehetõség van sporttáborok szervezése esetén fedett tornaterem kedvezményes bérlésére is. A tó adottságait kihasználva lehetõség nyílik vitorlázásra, kajakozásra, kenuzásra, vagy akár csak egyszerûen horgászásra.
10 db bérelhetõ kerékpárt tudunk vendégeink rendelkezésére bocsátani, és igény esetén lehetõség nyílik egy kellemes lovastúrára is.

Táborok:
Mindegyik táborunk szakképzett oktatók, edzõk irányításával történik. Idõpont egyeztetés a megadott elérhetõségeken 2005. szeptemberétõl folyamatosan.
Várjuk olyan pedagógusok jelentkezését, akik önálló, az alább felsoroltaktól eltérõ jellegû táborok szervezésével foglalkoznak, akár iskolai rendszerben vagy egyéni keretek között. Többturnusos táboroztatás esetén egyéb kedvezményeket biztosítunk.

Orfû - Tekeresi Turistaház, táborokHorgásztábor
Minden gyerek álma, hogy megtanulja a horgászat alapismereteit és megismerje a sportág nyújtotta szépségeket. A tábor kezdõ és haladó horgászok részére egyaránt lehetõséget biztosít a tanulásra.
A festõi környezetû és halvilágban gazdag pécsi tónál a horgászat mellett jut idõ sportolásra és kikapcsolódásra is.

A tábor ideje alatt megtanulják a gyerekek, hogy milyen halak élnek a tóban, milyen részekbõl áll a horgászbot, melyik része mire szolgál, hogyan kell a horgot megkötni, csalit felrakni, melyik halhoz milyen csalit kell használni, hogyan kell a halat megpucolni, és hogyan kell megfõzni és közös fõzés keretében.
Akinek pedig kedve van részt vehet hajnali és éjszakai horgászaton is.

Elhelyezés: az ifjúsági szállóban
Ellátás: reggeli,ebéd,vacsora

Sporttábor:Orfû - Tekeresi Turistaház, Sporttábor
A vakáció hasznos eltöltése mellett lehetõség nyílik különbözõ sportágak megismerésére, gyakorlására a festõi Mecsek hegységben
Programok: vízibicikli, tollaslabda, asztalitenisz, darts, kosárlabda, foci, úszás, szabadtéri fõzés, kirándulás

A sporttábor és a horgásztábor lebonyolításában a Delfin Úszóiskola pedagógusai közremûködnek.

Elhelyezés: az ifjúsági szállóban
Ellátás: reggeli,ebéd,vacsora

Kalandtábor:

Orfû - Tekeresi Turistaház, KalandtáborA tábor célja a magyarság emberséges hagyományainak, õsi kultúrájának felelevenítése, a hagyományõrzõ íjászat népszerûsítése. Sopianae történelmi hagyományainak ápolása és népszerûsítése.Mozgalmas és élményekben gazdag hetet ígérhetünk, hiszen a feladatok nem lesznek egyszerûek. Programjaink között szerepel: íjászat, lovaglás, erõpróbák, számháború, sátor állítás, éjszakai bátorságpróba stb.

Elhelyezés: az ifjúsági szállóban
Ellátás: reggeli,ebéd,vacsora

Erdei Iskola:
Orfû - Tekeresi Turistaház, Erdei IskolaAz erdei iskola élménypedagógiai szemléletet kíván, azaz a megélt élmény nevelési eszközzé válik. Érdemes tehát megtervezni, hogy milyen egyéni és közös kalandokat, izgalmas élethelyzeteket, sajátos, örömteli tanulási helyzeteket kínálhat. Az ember világképe, értékrendje tapasztalatain alapul. A természet napjainkban sok gyermek számára csupán hétvégi kirándulás, a mindennapi életünkhöz semmi köze sincsen. Ezért erdei iskola keretek között az élõ, a természetes környezet megismerését célozzuk meg, törekedve a gyerekek környezettudatos magatartásának pozitív irányú befolyásolására.

Az erdei iskola sok tantárgyi tudás elmélyítésére, gyakorlati felhasználására teremt lehetõséget. A személyes élmény és tapasztalatszerzés fontosabb minden tankönyízû magyarázatnál.
Tábori körülmények között sok olyan játékra nyílik lehetõség, amire egyébként iskolai hétköznapok során nem. Orfû - Tekeresi Turistaház
Az 5 napos program keretében a résztvevõk megismerkedhetnek a terület geológiájával, a felszín alatti formákkal, barlangi élõvilággal.
A túraversenyekkel, ismerkedési játékokkal, madármegfigyeléssel, térképolvasással, számháborúval tarkított 5 napos program feledhetetlen élményt nyújt a résztvevõknek.

Természetesen lehetõség van önálló erdei iskola program összeállítására és szervezésére is.


Igény szerint vállalkozunk a programok részbeni, vagy teljes szervezésére, de a kész programokkal érkezõ csoportos és egyéni vendégeket is szeretettel látjuk.

Látogasson el hozzánk a Mecsek hegység egyik legszebb, Európa-szerte ismert üdülõhelyére!

Hasznos tippek!

 • További Orfû-i szállások

 • Megközelítés
  Pécs nyugati városrészébõl a Magyarürögi úton érhetõ el Orfû.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-7677 Orfû, Petõfi u. 6.
  Tel: 06-72-534-969,06-30-411-5652, 06-30-9564-302


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat