Útvonal tervezõ
Velem >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Novákfalva Üdülõfalu - Velem

Képgaléria:
Novákfalva Üdülõfalu - Velem Novákfalva Üdülõfalu - Velem Novákfalva Üdülõfalu - Velem Novákfalva Üdülõfalu - Velem Novákfalva Üdülõfalu - Velem
Novákfalva Üdülõfalu - Velem
Novákfalva Üdülõfalu - Velem Novákfalva Üdülõfalu - Velem Novákfalva Üdülõfalu - Velem Novákfalva Üdülõfalu - Velem Novákfalva Üdülõfalu - Velem
Információ, szállásfoglalás
Típus: üdülõfalu, vendégház, apartman,
Cím:
9726 Velem Rákóczi út 2/b
Vas
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: +36 30 647 1101, +36 94 312 821
Fax: 06-94-360-035
Férõhely: 55 szoba
Web: www.novakfalva.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, konyha, mikrohullámú süto, rádió, telefon, tûzhely, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: buszparkoló, ebédlõ, étterem, füves kert, hûtõszekrény, konyha, kutya, macska bevihetõ, rádió, társalgó, telefon, tûzhely, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük a Novákfalva Üdülõfaluban!

A Szombathely felõl érkezõk már messzirõl megpillanthatják a Velemre oly jellemzõ Szent Vid-helyet, a 13. századi eredetû kápolnával.
A hegy lábánál, a nyugati határ egyik legszebb falvának szomszédságában épült fel az üdülõfalu, Novákfalva.
A város zaját maguk mögött hagyó kirándulók a nyugalom és a csend szigeteként ismerik meg a csodálatos környezetben lévõ, kristálytiszta levegõjû Novákfalvát.
A Kõszeghegyalja falvait magába foglaló Írottkõ Natúrpark területén elhelyezkedõ üdülõfalu egész évben széles körû programokkal, kulturális eseményekkel, történelmi látnivalókkal várja a pihenni vágyókat, az érintetlen természet pedig túrázásra, kerékpározásra csábítja a kirándulás szerelmeseit.

A Házakról:

Az ide érkezõk az 55 db kétágyas, pótágyazható apartman közül választhatnak szálláslehetõséget. A házakban fatüzelésû kandallóval, fõzõlappal, hûtõvel, étkészlettel felszerelt konyha, fürdõszoba, TV, telefon, ébresztõs rádió, étkezõsarok, a recepció épüéetében éjjel-nappali minimarket, valamint zárt és õrzött parkoló áll a vendégek rendelkezésére. Jelenleg minden ház kétszemélyes, de már készülnek a nagycsaládosoknak tervezett téliesített rönkházak.

Éttermünk:


Éttermünkben igazi magyar ételkülönlegességek is kóstolhatók. A szabadtéri látványkonyha 4 kemencéjének segítségével régi idõk fõzési szokásai próbálhatók ki, a mellettük található sütõhelyen pedig baráti társaságok tehetik hangulatosabbá tábortûz mellett egy-egy összejövetelüket.

Konferenciatermünk:

A fõépületben található, 86 fõ befogadására alkalmas konferenciateremben a legmodernebb audiovizuális eszközök állnak a vendégek rendelkezésére (írásvetítõ, projektor, video, vezeték nélküli mikrofon). A rendezvényterem és a történelmi egyházak által felszentelt emlékpark esküvõk, lakodalmak, ballagások, céges rendezvények, tréningek, nyelvi táborok, konferenciák ideális színtere.


Egyéb szolgáltatások:

-étterem: látványkonyha 4 kemencével, 2 bográccsal
-mini-market 0-24 óráig
-zárt, õrzött parkoló
-éjjel-nappali recepció
-90 fõs konferenciaterem
-rendezvények szervezése
-céges konferenciák, tréningek, oktatások, nyelvi táborok
-saját borpince borkóstolással
-népmûvészeti bolt
-történelmi felszentelt emlékhelyen esküvõk tartása
-szabadtéri színpad folklórmûsorokkal, énekegyüttesekkel
-táncház
-íjászat
-paintball
-látnivalók az emlékhelyen (trianoni harang, jurtaépület sárkányos kapukkal, békegong, kapubálványok, kopjafák, a 72 történelmi vármegyét bemutató kopjafa-sorozat, a történelmüket bemutató táblákkal)
-szervezett túrák
-kerékpárkölcsönzõ


Tervezett beruházások:

-két vadaspark madárházakkal
-különleges füszerek kertje
-nyitható fedettuszoda közösségi pezsgõfürdõvel
-wellness centrum szaunával, szoláriummal, masszázzsal, bérelhetõ pezsgõkáddal
-gyermekjátszótér
-jurtamúzeum (céhes mesterségek és korabeli viseletek bemutatásával)
-a történelmi Magyarország ásványait bemutató múzeum
-uszoda (várható nyitás: 2004. június)
-5 db 10 fõs nagycsaládos ház (tervezett átadás: 2004. június)


Az értékesítéssel kapcsolatban, illetve egyedi árkalkulációk, konferenciaszervezés ügyében kérjük, forduljanak Bertáné Horváth Ágota üdülõfalu vezetõhöz (94/360-035)


A környékünk:

A környék telis-tele van látnivalóval, úticéllal. Itt található a török idõkben nevezetessé vált Kõszeg, épen maradt középkori belvárosával, a cáki mûemlék pincesor, a Szent Vid-kápolna, az Írottkõ-hely és a kilátó, a ma múzueumként mûködõ kétkerekes vízimalom. A látnivalók mellett a kristálytiszta hegyi levegõ, az érintetlen természet csábít túrázásra, kerékpározásra. Mindehhez kerékpárkölcsönzõt és színvonalas túristatérképeket, kidolgozott túra-ajánlatokat és felkészült túravezetõt biztosítunk.
Velem, klimatikus gyógyhely levegõje a légzõszervi megbetegedések számára jótékony hatású, de a gyógyulni vágyókat két Európa-hírû termálfürdõ is várja, melyek félórányi autóúttal elérhetõk. Az osztrák határhoz közel elhelyezkedõ üdülõfalu remek bázist jelenthet azoknak is, akik az ausztriai sípályákat kedvelik. Az üdülõfaluban egész évben kulturális programok várják a vendégeket: táncház, folklór elõadások, tereplovaglás, íjászat, Kapufesztivál, Gesztenye ünnep, kézmûvesvásárok és bemutatók.
Az üdülõfalu egész területén az autentikus magyar népmûvészet remekeivel találkozik a látogató. Külön figyelmet érdemel a két székely kapu és a világon egyedülálló harangtorony, melyeket többéves munkával kiváló fafaragók készítettek el.


Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszését, pihenjen a Novákfalva Üdülõfalúban!

 

Hasznos tippek!

 • További Velem-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-9726 Velem, Rákóczi út 2/b
  Tel: +36 30 647 1101, +36 94 312 821


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat