Útvonal tervezõ
Mogyoród >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Feketerigó Panzió - Mogyoród

Képgaléria:
Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród
Feketerigó Panzió - Mogyoród
Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród Feketerigó Panzió - Mogyoród
Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió, munkásszálló, magánszálláshely, ifjúsági szállás,
Cím:
2146 Mogyoród Gödöllõi út 33.
Pest
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-28-440-806, 06-20-548-3776
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: ebédlõ, füves kert, hûtõszekrény, konyha, kutya, macska bevihetõ, medence, mikro, mosógép, parkoló, rádió, társalgó, telefon, tûzhely, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Mogyoródon, a Feketerigó Panzióban!

Mogyoród kedvezõ elhelyezkedésének köszönhetõen már az ókorban és a középkorban is lakott település volt. Ezt különbözõ leletek bizonyítják. Kiemelkedõ történelmi esemény volt az 1074. március 14-én lezajlott mogyoródi csata, amelyben Géza és László Árpád-házi hercegek döntõ gyõzelmet arattak a német császár által támogatott Salamon király felett, megszüntetve a hûbéri függõséget. A gyõzelem emlékére László bencéseket telepítve, apátságot alapított a mai Klastrom hegyen. Ma az apátság helyén park és emlékmû áll.

A köztudatban Mogyoród neve egyet jelent a Hungaroringgel, ugyanakkor a település vezetése igyekszik megismertetni a turistákat Mogyoród történelmével, hagyományaival, jellegzetességeivel is.

Panzió:

A település központjában található panziónk a 3 ágyas szobától a 16 ágyas szobáig különbözõ szolgáltatásokat kínál vendégeink részére.
Így akár családokat, baráti társaságokat, vagy iskolai csoportokat is
tudunk fogadni.

Szolgáltatások a szobában:
-Fürdõszoba
-TV

Szolgáltatások a panzióban:
-Jól felszerelt konyha, étkezõ
-Társalgó
-Saját kert, terasz, kertibútor, udvari tûzhely
-Zárt parkoló
-Kutya, macska bevihetõ
-Hideg vizû szabadtéri medence

Szórakozási lehetõségek, kirándulások:
Természeti adottságai miatt Mogyoród kiválóan alkalmas kisebb kirándulásokra, sétákra, télen szánkózásra. A dimbes-dombos táj legmagasabb pontja a Somlyó-hegy (Gyertyános 326 m), melyen a Makovecz Imre által tervezett Szent László kilátó-kápolna található. Mogyoród természetes vizekben gazdag, területét keresztül szeli a Csíkvölgyi-forrásból eredõ Mogyoródi-patak. Határában található még a Szõdrákosi-patak. Állóvizeink a Pusztaszentjakabi-tó (Tölgyesi-tó) és a Kerek-tó. A táj nemcsak szépségével, hanem karakteres boraival és a környéken egyedi pincesorával is elcsábítja az ide látogatót.

Újonnan létesült turisztikai létesítményünk az országszerte is egyedülálló vízi élménypark, az Aquaréna. Érdekes és hasznos szolgáltatásaival várhatóan jelentõs számú pihenni és szórakozni vágyót vonz majd Mogyoródra. A turisztikai vonzerõ növeléséhez járulnak hozzá többek között a szabadtéri és fedett gokartpályák és a vezetéstechnikai centrum is.


Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Feketerigó Panzióban!

 

Hasznos tippek!

 • További Mogyoród-i szállások

 • Megközelítés
  A település sajátos adottsága, hogy szinte "kettészeli" az autópálya, ami könnyû és gyors elérhetõségét biztosítja. Gépjármûvel megközelíthetõ még a 3-as fõútról, valamint Fót és Szada irányából. A budapesti Örs vezér térrõl induló HÉV gyors és gyakori kapcsolatot biztosít mind a fõvárossal, mind pedig Gödöllõvel. A HÉV-állomást rendszeres buszjárat is összeköti a község többi részével.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2146 Mogyoród, Gödöllõi út 33.
  Tel: 06-28-440-806, 06-20-548-3776


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat