Útvonal tervezõ
Cegléd >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Ceglédfürdõi Diáktábor - Cegléd

Képgaléria:
Ceglédfürdõi Diáktábor - Cegléd Ceglédfürdõi Diáktábor - Cegléd Ceglédfürdõi Diáktábor - Cegléd Ceglédfürdõi Diáktábor - Cegléd Ceglédfürdõi Diáktábor - Cegléd
Ceglédfürdõi Diáktábor - Cegléd
Ceglédfürdõi Diáktábor - Cegléd Ceglédfürdõi Diáktábor - Cegléd Ceglédfürdõi Diáktábor - Cegléd Ceglédfürdõi Diáktábor - Cegléd Ceglédfürdõi Diáktábor - Cegléd
Információ, szállásfoglalás
Típus: ifjúsági tábor, ifjúsági szállás, erdei iskola,
Cím:
2700 Cegléd
Pest
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-20-991-4232
Férõhely: 26 szoba
208 fõ
Web: www.diak-tabor.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: erkély, hûtõszekrény,
Közösen használható: bio étterem, bolt, buszparkoló, büfé, ebédlõ, étterem, füves kert, hûtõszekrény, mozgássérült-barát, parkoló, portaszolgálat, társalgó, telefon, teniszpálya, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük a Ceglédi Diáktáborban!


Cegléd és környéke alapvetõen alföldi vidék, de ha bebarangoljuk, láthatjuk: megtalálhatók itt a dombok, az erdõs magaslatok is. Folyóvizek, tavak varázsolják hangulatossá a tájat.

Õsidõk óta élnek emberek ezen a vidéken; ezt bizonyítják a régészeti feltárások leletei, a múzeumokban, helytörténeti gyüjteményekben õrzött kincsek. A régészek kevés rézkori, s egyre több brozkori emléket találtak Cegléd környékén. A honfoglalás idején Cegléd egyike volt azoknak az apró falvaknak, amelyek sûrûn benépesítették a Duna-Tisza közének mocsaras, ligetes vidékét.

A táborról:

2004. tavaszán átadott diákszállónk összesen 208 fõ elhelyezésére alkalmas. A diákszobákban emeletes ágyak, a tanári szobákban heverõk találhatók. A szobák többségéhez terasz is tartozik.
A létszámhoz illeszkedõ fiú-, lány- és tanári fürdõegységek, WC-k a folyosón találhatók, modern kialakitásúak, mozgássérültek részére is megközelíthetõk és használhatók.
Az épületben közös foglalkozásokra, esetleg tanórákra, esti programokra is alkalmas helyiség, valamint szép kialakítású étterem, nagy terasszal, televízióval áll vendégeink rendelkezésére. Igény esetén hûtõszekrényt is tudunk biztosítani.
Szállónk egész évben üzemel, hûvösebb idõszakokban modern központi fûtés biztosítja a kellemes hõmérsékletet minden helyiségben.

A Diáktábor közel 6000 m2-es körülkerített területen fekszik, melyen szalonnasütõhely, pihenõpadok, egy kisebb színpad és különféle sportpályák állnak csoportjaink rendelkezésére.

Szálláshelyünket egy kisebb erdõ és egy hangulatos sétánnyal kkörülvett tó határolja. A közelben található a nemrég átadott modern élményfürdõ, , valamint a gyerekek nagy kevence az Aquapark is. A legközelebbi város a szállótól 4 km-re fekvõ Cegléd.

Nagy tapasztalattal rendelkezõ, fiatal, lendületes, jókedvû csapat várja a táborba érkezõ kis turistákat, természetbarátokat.

Étterem

Szállónkban modern kialakítású, saját étterem található. Központi részében kb. 50 fõ tud egyidõben étkezni. Emellett szép idõben vendégeink rendelkezésére áll az étterem hangulatos terasza is.

Csoportjaink részére teljes ellátást biztosítunk, ami a napi háromszori, bõséges és házias jellegû ételek kínálatát jelenti. Az elsõ étkezés az érkezés napján vacsora, az utolsó pedi az indulás napján ebéd. Az érkezés napjára is tudunk ebédet biztosítani, elõzetes egyeztetéssel, térítés ellenében.
Egész napos kiránduláson resztvevõ csoporjainknak hideg ebédcsomagot biztosítunk, ilyenkor a vacsora a meleg étkezés.
Speciális étrendû - lisztérzékeny, tejérzékeny, allergiás - csoportok étkeztetését is vállaljuk, elõzetes egyeztetéssel.

Általános tudnivalók

A foglalkozásoknál a kb. 15 fõs csoportbontást javasoljuk, hogy csoportvezetõ munkatársunk minden gyerekkel megfelelõ ideig tudjon dolgozni.
Kézmûves foglalkozásainkat a Ceglédi Alkotók Egyesületének mûvészei tartják.
Az árak tartalazzák a kézmûves foglalkozások során szükséges anyagok költségeit is.
Legtöbb foglalkozás után az elkészült tárgyakat a gyerekek hazavihetik. Az autóbuszos kirándulásoknál a részvételi díj nem tartalmazza a belépõket, a parkolási díjakat és az idegenvezetést.
A csoport egyéni elképzelése alapján összeállított autóbuszos kirándulások programja is megvalósítható.
Programjaink kialakításakor figyelembe vettük az életkori sajátosságokat, így a Ceglédi Diáktáborban minden korosztály számára élvezetes foglalkozásokat ígérhetünk.

Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszését és Ön is vendégünk lesz a Ceglédi Diáktáborban!

Hasznos tippek!

 • További Cegléd-i szállások

 • Megközelítés
  Vasúton: Budapest felõl a vonatról "Cegléd - Budai út" megállóhelynél kell leszállni, innen kb. 15 perces, kényelmes sétával lehet elérni a tábort. Közúton: Budapest felõl a 4-es, majd a 40-es úton lehet megközelíteni a tábort amely Ceglédtõl 4 km-re nyugatra található, Ceglédbercel irányában.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2700 Cegléd,
  Tel: 06-20-991-4232


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat