Útvonal tervezõ
Vác >>

 

Szálláshely keresés:

Camelot Club Hotel *** & Étterem - Vác

Képgaléria:
Camelot Club Hotel *** & Étterem - Vác Camelot Club Hotel *** & Étterem - Vác Camelot Club Hotel *** & Étterem - Vác Camelot Club Hotel *** & Étterem - Vác Camelot Club Hotel *** & Étterem - Vác
Camelot Club Hotel *** & Étterem - Vác
Camelot Club Hotel *** & Étterem - Vác Camelot Club Hotel *** & Étterem - Vác Camelot Club Hotel *** & Étterem - Vác Camelot Club Hotel *** & Étterem - Vác Camelot Club Hotel *** & Étterem - Vác
Információ, szállásfoglalás
Típus: hotel, étterem, ***
Cím:
2600 Vác Vác és Verõce között a 12-es fõúton a 2-es km kõnél
Pest
GPS: N 47.814538 E 19.084625
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-27/308-310,
Web: www.camelothotel.hu
Fizetõeszköz: Eurocard/Mastercard, Maestro, Visa Card, Készpénz, Sodexho Pass melegétel utalvány, Visa Electron,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: franciaágy, légkondi, TV, Wifi Internet, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: borozó, borászat, csónakázás, csónaktároló, étterem, horgászat, internet kapcsolat, játszóudvar, játszótér, kikötű, konferenciahelyszin, különterem, medence, parkoló, stég, társalgó, udvari tûzhely,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Vácott, a Camelot Club Hotel és Étteremben!

A Camelot Club Hotel*** Budapesttõl 45 percre Vác és Verõce között a 12-es fõúton, az északi körforgalomtól mindössze 2 km-re, közvetlenül a Duna partján épült, 5 km-re a nagy történelmi múlttal rendelkezõ barokk várostól, Váctól.

Építészeti jellegében és bútorzatában a rusztikus stílus és a természetes anyagok, a fa és kõ dominálnak, melyek egyedi és varázslatos élményt nyújtanak.

Árak

Minden szobaár áfával és svédasztalos reggelivel értendõ.


1. Egy ágyas szoba svédasztalos reggelivel Ár: 10000 Ft

Légkondicionált, Tv-vel, korlátlan Wifi interneteléréssel ellátott fürdõszobás szoba.

2. Kétágyas szoba  Ár: 13,000 Ft

Kétágyas szobáink tusolóval, tv-vel és Wifi-internet korlátlan eléréssel felszereltek. Légkondícionáltak. Egy részük dunai panorámás, a többi az erdõs domboldal alatt menõ útra néz. Kétágyas szobáink között szerepel francia ágyas és külön ágyas szoba is.

3. Négyágyas családi szoba Ár: 20,000 Ft

Négyágyas szobáink szintén tusolóval, tv-vel, korlátlan Wifi-internet eléréssel felszereltek, légkondí­cionáltak. Lengõajtóval elválasztott két helységbõl áll, az egyik francia ágyas, a másik külön ágyas, közös fürdõszobával.

4. Ötágyas családi szoba Ár: 25.000 Ft

A szobák egy légterûek, de a nagy alapterület miatt az ágyak elhelyezése olyan, hogy nem lehet egymásra látni. Tusolóval, tv-vel, korlátlan Wifi internet eléréssel felszereltek, légkondicionáltak. Az egyik fürdõszobája kádas kialakítású. Panorámával a Dunára. parkra, útra.

5. Nászutas lakosztály Ár: 20,000 Ft

Tágas, Dunára nézõ szoba baldachinos ággyal. Kádas fürdõszoba, televízió, korlátlan Wifi internetes hozzáférés, és légkondicionálás tartozik a felszereltségéhez. Nálunk tartott esküvõk esetében grátisz áll az ifjú pár rendelkezésére.

Szolgáltatások
1. Étterem
Hangulatos éttermünk kialakításánál a természetes anyagok dominálnak, fõleg a fa, és a kõ. Ablakaiból csodálatos dunai panoráma tárul a szemlélõdõ elé. Teraszunk a legkedveltebb hely nyáron. Télen a kandalló duruzsolása teszi otthonossá. Ételeink felölelik a hagyományos magyar, és a nemzetközi konyha remekeit egyaránt.

2. Grill terasz
Vasárnaponként a Duna partján, pazar környezetben fogyaszthatják bogrács, és rostonsült ételeinket halakból, szárnyasokból, sertésbõl, zöldségekbõl, folyamatosan változó kínálattal. Megfelelõ hûsítõket is biztosítunk. Kiváló családi program. Míg Önök kipihenik az ebéd fáradalmait, gyermekeik élvezhetik a gyermek és környezetbarát játszóterünk örömeit. Könnyen megközelíthetõ gépkocsival, kerékpárral, csónakkal,és kötetlen formában tölthetik el a vasárnapjukat.

Sláger ételeink: Lazacpatkó, Baconbe göngyölt csirkemell, grill zöldségek.

3. Konferencia terem
A rendezvény céljától függõen 50-70 fõ befogadóképességû, természetes megvilágítású, légkondicionált helység. Gyönyörû panorámával a Dunára.

4. Rendezvénysátor
Közvetlenül a Duna partján áll 220 személyes rendezvénysátrunk. Kiválóan alkalmas esküvõk, nagyobb családi rendezvények, mûsoros esetek, elõadások, divatbemutatók, pódium elõadások szervezésére.

5. Borozó helységek
Három, egyenként 40 fõs, borozó jelleggel kialakított helységünk van. Kiválóan alkalmasak családi rendezvényekre, szekció teremnek, bor és pálinka kóstolókra. Baráti társaságok zavartalanul múlathatják idejüket ezekben a termekben. Nem mellékes, hogy mindez közvetlenül a Duna partján található.

6. Játszótér, régi népies játékok
Gyermek és természetbarát játszóterünk nagy örömet okoz a fiatalságnak. Kötélpályáink, csúszdáink, mászóváraink oly mértékben leköti figyelmüket, hogy a Szülõk ténylegesen a pihenésnek szentelhetik magukat. Régi népies játékaink jókedvre deríti a résztvevõket és a kísérletezõket egyaránt. Amikor kiprõbálják kicsik és nagyok, rájönnek nem is olyan könnyû végigcsinálni. Annál nagyobb az öröm, ha mégis sikerül.

7. Biliárd, pingpong asztal
Biliárd, éa a ping-pong asztalunk a játék kedvelõinek, és a nagy mozgásigénnyel megáldott vendégeknek biztosít kellemes idõtöltést. Szállóvendégeinknek, térítésmentesen áll rendelkezésükre. Mások is igénybe vehetik ezeket a sporteszközöket 1000.-Ft. / óra költséggel.

8. Megtekinthetõ háziállatok
A városban lakó gyerekeknek semmilyen lehetõségük nincs, hogy a környezetünkben élõ háziállatokat élõben megtapasztalják. Nálunk több egyeddel megismerkedhetnek, mindenki örömére.

Ami már megtekinthetõ: Póniló,vadász görény, páva, tyúk, kakas, hosszú fülû nyúl, malac,kecske, kutya

9./1 Horgászat
A sportág kedvelõinek több lehetõség áll a rendelkezésére a környéken, de ha nem akarnak messzebbre menni a stégünkön is kiélhetik sportszenvedélyüket.

9./2 Kikötõ
A Hotel mellett van lehetõség csónakot és jet sky-t a vízre tenni, elõzetes egyeztetés után. Akik hajóval érkeznek hozzánk a stégünket használhatják kikötésre.

 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Hasznos tippek!

 • További Vác-i szállások

 • Megközelítés

  Vác és Verõce között a 12-es fõútnál, a körforgalomtól 2 km-re, közvetlenül a Duna-parton.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2600 Vác, Vác és Verõce között a 12-es fõúton a 2-es km kõnél
  Tel: 06-27/308-310,


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat