Útvonal tervezõ
Miskolc (Tapolcafürdõ) >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Bástya Wellness Hotel**** - Miskolc (Tapolcafürdõ)

Képgaléria:
Bástya Wellness Hotel**** - Miskolc (Tapolcafürdõ) Bástya Wellness Hotel**** - Miskolc (Tapolcafürdõ) Bástya Wellness Hotel**** - Miskolc (Tapolcafürdõ) Bástya Wellness Hotel**** - Miskolc (Tapolcafürdõ) Bástya Wellness Hotel**** - Miskolc (Tapolcafürdõ)
Bástya Wellness Hotel**** - Miskolc (Tapolcafürdõ)
Bástya Wellness Hotel**** - Miskolc (Tapolcafürdõ) Bástya Wellness Hotel**** - Miskolc (Tapolcafürdõ) Bástya Wellness Hotel**** - Miskolc (Tapolcafürdõ) Bástya Wellness Hotel**** - Miskolc (Tapolcafürdõ) Bástya Wellness Hotel**** - Miskolc (Tapolcafürdõ)
Információ, szállásfoglalás
Típus: Wellness Hotel, ****
Cím:
3519 Miskolc (Tapolcafürdõ) Miskolctapolcai út 1-3.
Borsod-Abaúj-Zemplén
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 46-422-100; 46-561-590; 46-561-591
Fax: 46-504-847
Web: www.bastyawellnesshotel.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: fürdõköpeny, reggeli, TV, Wifi Internet,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Miskolctapolcán a Bástya Wellness Hotel****-ben !

Miskolctapolca szívében, a Termál Barlangfürdõtõl 100 m-re épült fel a Bástya Wellness Hotel.

Miskolctapolca igazi üdülõváros, Közép-Európa egyetlen melegvízû és gyógyhatású Barlangfürdõjével, a Bükki Nemzeti Park csodálatos erdeivel körülölelve. A miskolctapolcai forrásvíz gyógyító hatású; bevált a vegetatív idegrendszer megbetegedései, a szívmûködés idegi eredetû zavarai, valamint a vérnyomás emelkedés, ideges eredetû gyomorpanaszok és kimerültség ellen is.

Választható szobatípusok:
- standard hotelszoba, zuhanyzós fürdõszobával
- körpanorámás, franciaágyas hotelszoba, sarokkádas fürdõszobával
- lakosztály (nappali+hálószoba), zuhanyzós fürdõszobával
- "Bástya-teraszos" lakosztály, sarokkádas fürdõszobával

 Szállodánk 2002 februárjában wellness központtal bõvült, ahol a szolgáltatások a hotel Vendégei számára díjtalanul* igénybe vehetõk.

* Wellness részlegünk felszereltsége 600 m2:
- jacuzzi
- beltéri medence dögönyözõvel
- finnszaunák merülõmedéncével
- gõzkabin
- fitness terem cardio és fitness gépekkel
- kültéri fedett medence
- kültéri úszómedence
- gyermek pancsoló
- játszótér
6 személyes "V" osztályú, hûtõvel, tárgyalóasztallal felszerelt Mercedes Benz tárgyalóbuszunk ideális személyszállításra és mobil konferenciák rendezésére, kényelmes utazást biztosítva.

Különterem
80-90 fõ befogadására alkalmas különtermünk kíválóan alkalmas üzleti ebédek, elegáns vacsorák, fogadások és esküvõk lebonyolítására.

Igény szerint:
írásvetítõt
TV-t
videót
kihangosítást
flipchart-ot és projectort tudunk biztosítani


Látnivalók: 

Miskolctapolcai bobpálya:
Az ország ötödik alpesi bobpályája Miskolctapolcán, a Barlangfürdõ közelében található. A tölgyerdõn keresztül vezetõ pálya hossza 800 méter, a szintkülönbség a legalacsonyabb és legmagasabb pontja között kb 54 méter. Télen nyáron egyaránt remek szórakozás. A kiindulási pont a Barlangfürdõ nyári kijárata közelében található. A bobokat egy felvonó juttatja a pálya legmagasabb pontjára. A sebességet mindenki maga szabályozhatja. A pálya nyáron 10.00-22.00 , a téli szezonban (októbertõl) 18.00 tart nyitva.

 Kalandtúra park Miskolctapolca:
Magyarország legnagyobb természetes környezetébe épített kalandparkja, mintegy 1000 m2-en, 25 db 3-9 méteres magasságba telepített akadálypályájával várja a látogatókat. A kalandpark egy kék (könnyebb), egy piros (nehezebb) és 2007.július végétõl egy fekete (extrém) pályarendszerre tagolódik. A kék pálya 3-11 méteres, míg a piros és a fekete pálya 4-11 méteres magasság között mozog. A pályák különbözõ hidakból (vietnami, rönkhíd, lengõhíd, amasonasi híd, stb) épülnek fel, amelyek nehézségi szintje a pályák színének megfelelõen változik. A pályák biztonságos használatához speciális Kalandparkba tervezett beülõket, hevedereket és csigákat alkalmaznak. A park látogatóit képzett alpinista és barlangász túravezetõk kísérik végig, a balesetek elkerülése érdekében.

Sziklakápolna:
Az egykori Verebes-tanyán barlangból kialakított Sziklakápolna megközelíthetõ a Juno szálloda és a Barlangfürdõ felõl is. Mindkét irányból a Strand melletti Görömbölyi útra jutunk, ahol tábla mutatja az irányt a Fenyõ, majd Brassói utcán át a Sziklatemplomig. (Az úton továbbhaladva - a Bacsinszky András úton - eljuthatunk Görömbölyre). A Sziklatemplomot 1935-ben szentelték fel. Az akkori ún. Verebes-tanyán, két barlangból alakították ki, amelyeket eredetileg juhászok használtak akolként, ember- és jószágszállásként. A barlangot évszázadokkal ezelõtt emberi kéz vájta a tapolcai tufába, s szûk bejárata 6x8 méteres alapterületû helyiségekbe nyílott, magasságuk is csak közelítette a két métert.

Miskolc városnézés

Lillafüredrõl a Bükk hegység keleti kapuján keresztül érkezünk Borsod-Abaúj-Zemplén megye közigazgatási, gazdasági, kulturális központjába, Miskolcra. A villamos vonalát követve érhetjük el a belvárost, ahol autónkkal leparkolva, sétálva csodálhatjuk meg a város fõbb nevezetességeit. Avasi Református Temlom: Miskolc egyik legrégebbi mûemléke.
A három hajós, gótikus, csarnoktemplom a város jelképévé vált. Az 1557-ben épült, különálló harangtornya dallamos hangjátékkal jelzi az idõ múlását. A temetõ melletti lépcsõsor vezet az Avasi kilátóhoz. Herman Ottó Múzeum: A vidék egyik legnagyobb múzeumában több állandó kiállítás várja a környék múltja iránt érdeklõdõket. Nyitva tartás; hétfõ kivételével 10-16 óráig Miskolci Nemzeti Színház: A sétáló utcán található az ország legrégebbi magyar nyelven játszó kõszínháza, amely 1847-57 között késõ klasszicista stílusban épült.

A Nagyszínház mellett kamara- és szabadtéri színház, Színháztörténeti-és Színészmúzeum is megtekinthetõ. Nyitva tartás: kedd-szombat 10-16 óráig Orthodox templom: A Deák tér 7. alatt található a Görögkeleti Ortodox Templom. 16 m magas ikonosztázionján 88 kép jeleníti meg Jézus életét. A templom melletti épületben a magyar Othodox Egyházi Múzeum az egyház tárgyait, ikonjait mutatja be.

Hasznos tippek!

 • További Miskolc (Tapolcafürdõ)-i szállások

 • Megközelítés

  Gépkocsival:

  * Budapest irányából az M3-as autópályán 190 km után kanyarodjon le a Miskolc-Dél városkapunál.

  * Kassa irányából a 3-as fõúton 100 km

  * Debrecen irányából a 35-ös fõúton 100 km

  * Sárospatak irányából a 37-es fõúton 65 km

  Vonattal

  * Budapest - Keleti Pályaudvarról Miskolcra közlekedõ IC illetve gyorvonattal a Tiszai pályaudvarig. (menetidõ kb. 2 óra). A Tiszai pályaudvarról '1'-es vagy '2'-es jelzésû villamossal a Szinva parkig (ez a 3. megálló-Selyemrét-Soltész N.K. út- Szinvapark), a Szinvaparktól a '2'-es számú autóbusszal Tapolca végállomásig. (a végállomással szemben található a hotel)

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3519 Miskolc (Tapolcafürdõ), Miskolctapolcai út 1-3.
  Tel: 46-422-100; 46-561-590; 46-561-591


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat