Útvonal tervezõ
Pécs >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Bagolyvár Fogadó Borozó - Pécs

Képgaléria:
Bagolyvár Fogadó Borozó - Pécs Bagolyvár Fogadó Borozó - Pécs Bagolyvár Fogadó Borozó - Pécs Bagolyvár Fogadó Borozó - Pécs Bagolyvár Fogadó Borozó - Pécs
Bagolyvár Fogadó Borozó - Pécs
Bagolyvár Fogadó Borozó - Pécs Bagolyvár Fogadó Borozó - Pécs Bagolyvár Fogadó Borozó - Pécs Bagolyvár Fogadó Borozó - Pécs Bagolyvár Fogadó Borozó - Pécs
Információ, szállásfoglalás
Típus: borospince, borház,
Cím:
7600 Pécs Felsõhavi-dûlõ 6/1
Baranya
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-72-211-333
Fax: 06-72-211-333
Web: www.bagolyvarpecs.hu
Fizetõeszköz: EUR, Készpénz,
Szolgáltatásaink
Közösen használható: borospince, borozó, borászat, ebédlõ, étterem, füves kert, internet kapcsolat, konferenciahelyszin, különterem, parkoló, portaszolgálat, társalgó, telefon, TV, udvari tûzhely, WC,
Bemutatkozás

Üdvözöljük a Mecsek fõvárosában Pécset, a Bagolyvár Fogadó Borházában!

A család tulajdonában levõ szõlõterület közepére épült, gyönyörû panorámával rendelkezõ különleges ház, melyet Dévényi Sándor tervezett meg.

A család legnagyobb és legjobban fejlõdõ vállalkozása a Bagolyvár Vendéglõ és borház, mely már bõvült egy tizenkilenc szobás panzióval.

A vendéglátás, mint tevékenység elég sokrétû a házban, mert nemcsak étkezni lehet az étteremben, hanem az étkezés elõtt, vagy után meg lehet tekinteni a ház saját borpincéjét, ahol a házigazda borfeldolgozási munkái folynak.
Részt lehet venni borprogramokon, melyeket a tulajdonosnõ angolul, németül és természetesen magyarul tart a vendégeknek.

Kis és nagy borprogramok:

Külömbség ezek közt, hogy a kis borprogramban a házigazda borait kostolhatják meg a vendégek és finom klasszikus borkorcsolyát kapnak mellé, dióból, almából és sajtból.
A nagy bortúra az elõbb említetteken kívül kínál híres villányi magántermelõi borokból is. Ezek Tiffan's borok és Bock borok.

A házigazda saját borcímkéivel látja el palackos borait, melybõl nagy mennyiséget fogyasztanak vendégeink. Híres boraink a villányi vörösek, mint Oportó és Kékfrankos, valamint fehérborok a Bagolyvár kertjébõl, mint a Pécsi Olaszrizling és Chardonnay.

A borkóstolók a kis pincében zajlanak, különlegesen szépen kialakított, egyéni világítású helyiségben, ezen kívûl van egy nagy présház pincével, ahol boraink készülnek.


Elõzetes bejelentkezés a 06-72-211-333 telefonszámon lehetséges.

Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is és vendégünk lesz pincénkben egy kis, vagy nagy borprogramon!

Hasznos tippek!

 • További Pécs-i szállások

 • Megközelítés
  Pécs Budapest felõl a 6. számú fõúton közelíthetõ meg és itt találkozik a 57-es, 58-as és a 66-os fõút is. Közvetlen vasúti összeköttetése van Budapesttel, és másik három - a nagykanizsai, a bátaszéki és a mohácsi - vasútvonal is idecsatlakozik.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-7600 Pécs, Felsõhavi-dûlõ 6/1
  Tel: 06-72-211-333


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat