Útvonal tervezõ
Egerszalók >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Zöld Sziget Üdülõház - Egerszalók

Képgaléria:
Zöld Sziget Üdülõház - Egerszalók Zöld Sziget Üdülõház - Egerszalók Zöld Sziget Üdülõház - Egerszalók Zöld Sziget Üdülõház - Egerszalók Zöld Sziget Üdülõház - Egerszalók
Zöld Sziget Üdülõház - Egerszalók
Zöld Sziget Üdülõház - Egerszalók Zöld Sziget Üdülõház - Egerszalók Zöld Sziget Üdülõház - Egerszalók Zöld Sziget Üdülõház - Egerszalók Zöld Sziget Üdülõház - Egerszalók
Információ, szállásfoglalás
Típus: üdülõház, vendégház, panzió, magánszálláshely, falusi szálláshely,
Cím:
3394 Egerszalók Ady E. u. 52.
Heves
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-36-474-597, 06-30-239-8334
Férõhely: 11 szoba
30 fõ
Web: www.zoldszigetudulohaz.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: borospince, ebédlõ, étterem, füves kert, hûtõszekrény, konyha, mikro, mosógép, parkoló, rádió, szolárium, társalgó, telefon, tûzhely, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Egerszalókon, a Zöld Sziget Panzióban!


Egertõl mindössze 6 km-re, hegyekkel övezett falunk a Laskó-patak völgyében található. Eger felé tartva a Bükk hegység kiemelkedõ vonulata, s onnan Egerszalókra a Mátra hegység megragadó látványa üdvözli az erre látogatókat. Természeti értékeit a településhez tartozó horgász-tó, a hõforrás és környéke (amely természetvédelmi területté lesz nyilvánítva) tovább növelik.

A Zöld Sziget Panzió egész évben várja Önt és kedves családját Egerszalókon a világhírû hõforrástól alig 800 m-re.
Panziónkban jelenleg 2-3 ágyas és 4 ágyas (pótágyazható) szobák találhatók. A szobákban TV és hûtõ áll a vendégeink rendelkezésére. Minden szobához külön fürdõszoba tartozik. A gépkocsik részére zárt parkoló található. A panzió maximális férõhelye 26 + 4 fõ.
Az épületegyüttes alatti hangulatos borospincénkben borkóstolással egybekötött vacsora igényelhetõ maximum 40 fõre.
A pincéhez fedett terasz kapcsolódik. A zárt kertünkben lévõ szalonnasütõ és grillezõ hely használata díjmentes.
A panzióban mosókonyha áll a vendégek rendelkezésére. Szolgáltatásunk hamarosan szoláriummal is bõvül.

20 fõ feletti létszám esetén csoportoknak borkóstolás.
A szálláshoz rendelhetõ félpanzió is, amely tartalmazza a reggelit és a vacsorát.


Programok:

-Egerszalóki hõforrás

Egerszalók vonzerejét leginkább természeti adottságai jelentik. Igazi nevezetessége a község déli részén a föld mélyébõl feltörõ hévízforrás. A 410 m mélyrõl feltörõ víz 65-68 C°-os. a kút vízhozama 2350 liter/perc. A nátriumot is tartalmazó kalcium-magnézium hidrogénkarbonátos hévíz, amelynek metakovasav tartalma szintén jetentékeny, a kénes gyógyvizek kategóriájában az egyik legjobb besorolást kapta. A víz nemcsak fürdésre, hanem ivókúrára is használható. A világon csak 2 hasonló hõforrás található - Amerikában a Yellowstone Nemzeti Parkban és Törökországban.

-Egerszalóki-víztározó

Egerszalók látképének egyik megkapó része a Szalóki tó és az azt övezõ domboldal ill. erdõ nagyszerû összhangja. A Laskó patak a Bükk és Mátra közötti völgyben ered. Egerszalók határában gáttal rekesztették el a medrét, amellyel létrehozták ezt 130 ha-os tavat a községnek a hévízforrással ellentétes oldalán. A patak kristálytiszta vízzel és változatos halállománnyal látja el a tavat. Arany és ezüst kárász, domolykó, sügér- és keszegfélék nagy mennyiségben tenyésznek, de a telepítésnek köszönhetõen foghatunk amúrt, pontyot és csukát is.

Ezen kivül vendégeink ellátogathatnak Egerbe, Bogácsra, Noszvajra, Szilvásváradra, vagy akár Mezõkövesdre is, fürdõzni, borozgatni, várostnézni.

Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Zöld Sziget panzióban!

Hasznos tippek!

 • További Egerszalók-i szállások

 • Megközelítés
  Budapest felõl Miskolc irányában, az M3-as autópályán. A füzesabonyi leágazónál a 30-as útra Budapest felé kanyarodva Kerecsendig, ahonnan Demjénen keresztül mint egy 5-10 perc alatt érhetõ el falunk. Egerbõl a 25-ös úton észak felé haladva, a vasútállomásnál lévõ ÖMV kúttól számolva a második közlekedési lámpánál kell balra kanyarodni.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3394 Egerszalók, Ady E. u. 52.
  Tel: 06-36-474-597, 06-30-239-8334


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat