Útvonal tervezõ
Zalaegerszeg >>

 

Szálláshely keresés:

Vándor Vigadó - Zalaegerszeg

Képgaléria:
Vándor Vigadó - Zalaegerszeg Vándor Vigadó - Zalaegerszeg Vándor Vigadó - Zalaegerszeg Vándor Vigadó - Zalaegerszeg Vándor Vigadó - Zalaegerszeg
Vándor Vigadó - Zalaegerszeg
Vándor Vigadó - Zalaegerszeg Vándor Vigadó - Zalaegerszeg Vándor Vigadó - Zalaegerszeg Vándor Vigadó - Zalaegerszeg Vándor Vigadó - Zalaegerszeg
Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió, étterem,
Cím:
8900 Zalaegerszeg Egerszeghegy 17.
Zala
GPS: N 46.83464 E 16.80899
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-92-323-918
Fax: 06-92-323-918
Web: www.vandorvigado.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: ebédlõ, étterem, füves kert, hûtõszekrény, internet kapcsolat, játszóudvar, játszótér, konferenciahelyszin, konyha, különterem, medence, mosoda, parkoló, portaszolgálat, sörözõ, társalgó, telefon, terasz, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Zalaegerszegen a Vándor Vigadóban!

A Vándor Vigadó Zalaegerszeg határában, a Zalai dombság közepén fekszik. Amellett, hogy ideális feltételeket kínál a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz, megfelelõ kiindulópont a környékre - a közeli Gébárti tó, az Aquacity és termálfürdõ, az Õrség, Zalakaros, Hévíz, Kehidakutány, a Balaton - vagy akár a szomszédos Ausztriába irányuló kirándulásokhoz. A Vándor Vigadó 1995 óa üzemel mai formájában, de a tulajdonos Bödör Károly és családja már több mint 15 éve foglalkozik vendéglátással. Ez idõ alatt folyamatosan szépítették a panziót és az éttermet, valamint bõvítették a vendégek számára kínált szolgáltatások körét.

A panzióban 3 db kétágyas szoba zuhanyzóval és WC-vel, 2 db háromágyas szoba közös zuhanyzóval és WC-vel, valamint 3 db apartman jellegû 4-6 férõhelyes szoba zuhanyzóval várja vendégeinket.
Minden szobában színes tv is van. A vendégek rendelkezésére áll az emeleti közös konyha és tálaló, de kívánság szerint az étkezések megoldhatók a panzió éttermében.
A panzió fõépületében tizenhat fõ befogadására alkalmas különterem igényelhetõ vállalati megbeszélések, családi összejövetelek, baráti találkozók hangulatos lebonyolítására.

Szolgáltatások a szálláshelyen:
-Saját parkoló
-Étterem
-TV a szobában
-Mosoda, Vegytisztítás
-Saját kert
-Zárt parkoló
-Nemdohányzó szoba
-Nyitott medence
-24 órás portaszolgálat 
-Játékra alkalmas terület
-Szalonnasütési, bográcsozási lehetõség.
-A vendégek kényelmét külön konyha szolgálja. 

2010-es áraink:

   Bruttó  ár                  Idegenforg.   adó                 Egyéb
 2 ágyas  szoba    7.000/2 fõ/éjszaka  314,-  Reggelivel
 1 fõre szállás  5.300,-  314,-  Reggelivel
 + pótágy  2.000,-  314,-  Reggelivel

Üdülési csekket elfogadunk!!!
Minden szobánkban Internet csatlakozási lehetõség!!!

Étterem
Étteremhasználat kérdésében nagyon rugalmasak vagyunk szállóvendégeink számára!
Pénteken és szombaton este hét órától zene és tánc. A szállóvendégek számára - megbeszélés szerint - az éttermi szolgáltatások a fenti idõpontokon túl is igénybe vehetõk, de a konyha 22 órakor zár. Az étlapról sokféle étel - köztük helyi specialitások is - választhatók. A Vándor Vigadó 120 fõig vállalja esküvõk, vállalati, iskolai vagy családi rendezvények lebonyolítását. Teremdíszítés, zene, menü összeállítása, italszolgáltatás megbeszélés szerint.

Minden nap 11.00 - 15.00-ig napi ajánlat!

Nyitvatartás:
Hétfõ - Csütörtök: 11.00 - 22.00
Péntek: 11.00 - 24.00
Szombat: 12.00 - 24.00
Vasárnap: 12.00 - 21.00

Kirándulás
Aquacity - Zalaegerszeg
Az Aquacity Zalaegerszegi Élmény- és Csúszdapark a festõi szépségû Gébárti Szabadidõ központban található, Zalaegerszegtõl 2 km-re.

A páratlan élményeket, önfeledt szórakozást kínáló Vízi Vidámpark Közép-Európa egyik legnagyobb és egyúttal a Dunántúl egyetlen aquaparkja.
A 7,5 hektáros nagyságú területen több mint 6000 m2 vízfelület található. Hullám-medence, bébi- és gyermekmedence, 3 db jacuzzi medence, ugrómedence, strandmedence és 300 m hosszú lassúfolyó áll a fürdõzni vágyók rendelkezésére.
A létesítmény igazi attrakciója a 18 db csúszda. A felnõttek részére 13 db (egyenként 54-120 m hosszú) óriáscsúzda épült.

Skanzen - Zalaegerszeg
1968-ban nyitotta meg városunkban kapuit az ország elsõ szabadtéri néprajzi múzeuma. A várost átszelõ Zala folyó holtága körül kapott helyet a 40 épületbõl álló együttes, melyet 22 zalai településrõl szállítottak a helyszínre. A skanzen területén egy múlt századi göcseji települést rekonstruáltak az építõk, ahol a látogatók a térség mindennapi használati tárgyaival is megismerkedhetnek.A múzeum fogadóépületének emeletén a 'Kárpát-medence népviselete babákon' címû kiállítás kapott helyet.

Õrség
Hunyja le a szemét!... Képzeletben varázslatos tájon jár. Hullámzó dombok, harsogó zöld rétek, mezõk, fehérre festett házak, piros cseréptetõk, az ablakokban muskátlik, a kapukban mosolygós helybéliek.
A föld fölött állandó páratakaró, a friss, széna- és fenyõillattól terhes levegõt szinte harapni lehet. Ugye Svájcban, netán Ausztriában érzi magát? Pedig Magyarországon, a nyugati határszélen is van egy "talpalatnyi Alpok." Õrségnek nevezik.

TV-torony - Zalaegerszeg
A Bazitai-tetõn áll a 95 m magas TV-torony, melyben 52 m-es magasságban körpanorámás presszó mûködik. A bárból és az alatta lévõ nyitott teraszról a nap minden órájában szép kilátás nyílik a városra és a zalai dombokra. Tiszta idõben a Ság és a Somló vulkanikus tanúhegyéig, valamint az Alpok vonulatáig is el lehet látni. A kellõ bátorsággal rendelkezõ látogatók kipróbálhatják az egyedülálló, 50 m magasságból induló szabadesés szimulátort.

Sümegi Vár
A Sümegi várat Szent István ajándékozta a veszprémi püspökségnek. A török terjeszkedés évtizedeiben komoly szerepet kapott Sümeg vára, hiszen második vonalban védte Magyarországot, illetve Nyugat Európát. A város ugyan többször török kézre került, de a magaslatra épült erõdítményt nem tudták bevenni. A rendszerváltoztatás idejére aztán Sümegvár nagyon rossz állapotba került, 1989-ben a Megyei Idegenforgalmi Hivatal visszaadta a városnak.
A vár jelenlegi kapitánya ekkor kapta meg az erõdítmény üzemeltetési jogát. A rendkívüli munkabírásnak, szorgalomnak és szakértelemnek hála, Sümeg vára az utóbbi tizenhárom évben teljesen újjáépült, falai szilárdan állnak. A vár vendégei idõutazáson vesznek részt, hiszen az öreg falak között a nyári idõszakban feléled a középkor, megnyitják mûhelyeiket a korabeli céhek. Az udvaron lovagok gyakorlatoznak, az istállóban pedig a vár állattartása simogatható. Erõsebb idegzetûek még a kínzókamrát is megtekinthetik.

A fent említett kirándulási lehetõségeken kívül a vízek szerelmesei felkereshetik a közeli termálfürdõket (Zalaegerszeg, Hévíz, Kehidakustány, Zalakaros, Zalaszentgrót, stb...), valamint a Balatont, illetve a horgászok hódolhatnak szenvedélyüknek (Gébarti tó, Pölöskei tó, Zéli tó, stb...). 


 

Hasznos tippek!

 • További Zalaegerszeg-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-8900 Zalaegerszeg, Egerszeghegy 17.
  Tel: 06-92-323-918


  © Minden jog fenntartva! 2004-2024

  Rólunk | Kapcsolat