Útvonal tervezõ
Nagykörû >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Tájház és Vendégház - Nagykörû

Képgaléria:
Tájház és Vendégház - Nagykörû Tájház és Vendégház - Nagykörû Tájház és Vendégház - Nagykörû Tájház és Vendégház - Nagykörû Tájház és Vendégház - Nagykörû
Tájház és Vendégház - Nagykörû
Tájház és Vendégház - Nagykörû Tájház és Vendégház - Nagykörû Tájház és Vendégház - Nagykörû Tájház és Vendégház - Nagykörû Tájház és Vendégház - Nagykörû
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház, panzió, falusi szálláshely,
Cím:
5065 Nagykörû Bajcsy ZS. út 12.
Jász-Nagykun-Szolnok
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-20-345-1331
Férõhely: 24 fõ
Web: www.tajhaznagykoru.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: fenyõ bútorok, hûtõszekrény, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: borozó, borászat, füves kert, konyha, lovaglás, mikro, parkoló, társalgó, tûzhely, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Szeretettel köszöntjük Nagykörûn, a Tájház és Vendégházban!

A Tisza menti kistelepülésen visszaidézheti a falu és a vidék varázslatos hangulatát .
 Az 1996-ban létrehozott tájház egy 100 éves parasztházban lett kialakítva ahol múzeum és helytörténeti kiállítást tekinthetnek meg. Megismerheti a régi idõk emlékeit és hagyományait. Hatvanöt férõhelyes borozónkban csoportos rendezvényeket elõadásokat tartunk.

Ide látogató vendégeinknek helyi alapanyagok felhasználásával hagyományos falusi ízeket ajánlunk. Megkóstolhatják kemencés ételeinket, elfelejtett pásztor különlegességeinket, bográcsban. és a helyi cseresznyés specialitásokat.

A létesítmény a falu közepén helyezkedik el gondozott parkkal amely kerékpáros és gyalogos túraközpont pihenõ állomása is.
Százhúsz férõhelyes szabadtéri fedett csûrûnket népiesen rendeztük be. Kellemes nyári esték, rendezvények, esküvõk szinhelye lehet..

Vendégszobáink kényelmesen berendezett, meghitt pihenést biztosítanak vendégeink részére.
Szolgáltatásaink folyamatosan bõvülnek, például; õshonos állatainkat tanya látogatással egybekötött kiránduláson tekinthetik meg és sajtkóstolón vehetnek részt. Gyalogos és kerékpáros túra központként, vezetõ segítségével fedezhetik fel a tisza árterét és a falu szépségeit. Saját tájboltunkban helyi termékeket és kézmûves árukat vásárolhatnak.

Kézmûves mûhelyünkben iparmûvészek segítségével kipróbálhatják népi mesterségeinket; nemezelés, csipkeverés, fazekasság, börmíves, kosárfonás, csuhézás. A napjaink divatos technikáit is elsajátíthatják; dekopázs, üveg- kerámia festés, selyem festés, gyöngyfûzés. Az itt tartózkodó vendégeinknek frissítõ idõtöltést nyújt a Tisza homokos partján elhelyezkedõ szabad strand. 

Vendégszobáink:
Vendégszobáink 2002-ben épültek , hangulatosan berendezettek , kényelmes pihenést biztosítanak vendégeink részére. 2+1 férõhelyesek, zuhanyzó, Tv tartozik a szobákhoz. Igény szerint reggelit, és fél panziós ellátást nyújtunk.
Zárt parkoló, gyerek játszó, bográcshely használható

 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Hasznos tippek!

 • További Nagykörû-i szállások

 • Megközelítés
  A Tisza jobb partján lévõ település megközelíthetõ autóval vagy autóbusszal Jászapáti felõl, vagy a 4-es számú fõútról Fegyverneken és a kompon át, vagy kerékpárral a Tisza gátján.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-5065 Nagykörû, Bajcsy ZS. út 12.
  Tel: 06-20-345-1331


  © Minden jog fenntartva! 2004-2024

  Rólunk | Kapcsolat