Útvonal tervezõ
Dombrád >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Strand Motel és Vígadó Csárda - Dombrád

Információ, szállásfoglalás
Típus: motel, étterem,
Cím:
4492 Dombrád
Szabolcs-Szatmár-Bereg
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-45-720-036, 06-20-363-4724, 06-20-927-2923
Fax: 06-45-720-001
Web: www.dombradtiszapart.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: buszparkoló, darts, ebédlõ, étterem, füves kert, hûtõszekrény, játékterem, játszóudvar, játszótér, kutya, macska bevihetõ, parkoló, strand, sörözõ, telefon, terasz, TV, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás


Üdvözüljük a dombrádi Strand Motel és Vígadó Csárdaban!

Csodálatos környezetben, a szõke Tisza egyik legkedveltebb strandja található itt. A 18 éve mûködõ és folyamatosan fejlesztett dombrádi Strand Motel és Vigadó Csárda saját színpadán fellépõ olyan zenekarok adnak koncertet, mint pl. EDDA, Keleti Front stb..
Egyaránt közkedvelt pihenõhely a folyón túrázó természetjárók, a vízi sportok, a szórakozni vágyó fiatalabb és felnõtt korosztály körében az igazi halételek kedvelõi között. a Tisza közelsége és a széleskörû vendéglátási szolgáltatáskör, valamint a korrekt árfekvésû szálláslehetõség miatt a dombrádi Strand Motel és Vígadó Csárda hamar közkedveltté vált a térségben és országos ismeretségre tett szert.

Strand Motel:

Alsószint:
4 szoba kétágyas, 1 szoba ötágyas.
ÁRA:2.500,-Ft/fõ/éj

Felsõszint:
6 szoba kétágyas, 6 szoba háromágyas.
Konyha + közös zuhanyzó (nemenként elkülönítve).
ÁRA:2.000,-Ft/fõ/éj

Egyéb szolgáltatások:
- Friss péksütemény
- Élelmiszerek
- Jégkrém
- Zöldség-gyümölcs
- Hûtött italok
- Ajándéktárgyak
- Kávégép

Étterem:
A 350 fõ férõhelyes, dekoratívan kialakított étterem, felszereltsége és személyzete egyaránt képes kiszolgálni az igényesen szórakozni és étkezni kívánó vendégeket csak úgy, mint a vállalati és egyéb rendezvények résztvevõit. A kellemes hangulatot a vacsorához minden este élõzene biztosítja. A szórakozás egyéb lehetõségeit is megtalálja a vendég az étteremben. A játszani kívánó vendég választhat a pool biliárd, darts, csocsó, nyerõ és játékgépek közöt.
Az étel és italkínálatunk magáért beszél. Az igazi tiszai halászlé és a házias jellegû konyha csábításának nehéz ellemállni és csak ajánlani tudjuk. A kellemes zenés vacsora elfogyasztása után a táncolni vágyó vendégekenek minden lehetõség adott a szórakozásra. A 80 fõ férõhelyes nyított, de fedett teraszról kellemes kilátás nyílik a Tiszára.

A parton lévõ diszkó minden pénteken és szombaton este szórakozást nyújt a fiatalabb korosztály számára. A hangulat forró, az ital hideg, a zene pörgös, más szóval BULI!

Hasznos tippek!

 • További Dombrád-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-4492 Dombrád,
  Tel: 06-45-720-036, 06-20-363-4724, 06-20-927-2923


  © Minden jog fenntartva! 2004-2024

  Rólunk | Kapcsolat