Útvonal tervezõ
Fadd >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Rencz Víziparadicsom - Fadd

Képgaléria:
Rencz Víziparadicsom - Fadd Rencz Víziparadicsom - Fadd Rencz Víziparadicsom - Fadd Rencz Víziparadicsom - Fadd Rencz Víziparadicsom - Fadd
Rencz Víziparadicsom - Fadd
Rencz Víziparadicsom - Fadd Rencz Víziparadicsom - Fadd Rencz Víziparadicsom - Fadd Rencz Víziparadicsom - Fadd Rencz Víziparadicsom - Fadd
Információ, szállásfoglalás
Típus: kemping, ifjúsági tábor, ifjúsági szállás, hotel, bungalow,
Cím:
7133 Fadd
Tolna
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-74-446-102, 06-74-447-373, 06-30-4740-097
Fax: 06-74-446-102
Web: www.rencz.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Bemutatkozás

Üdvözöljük Fadd-Domboriban, a Rencz Víziparadicsomban!

Fadd-Dobori parkjai ápoltak, üde zöldjükkel kellemessé teszik a pihenést. Madárcsivitelés, tiszta, friss levegõ, gyönyörû zöld környezet várja az idelátogatókat. A vizisportok szerelmeseinek csónak, kajak, kenu, vizibicikli kölcsönzésre több lehetõség is kínálkozik.

HOTEL RENCZ:
Szállodánk a 10 km hosszú Dombori-Duna partjától 100 méterre, 2,7 hektáros parkban található, melyben hatalmas fenyõ, platán és nyárfák biztosítják a vendégek számára az árnyékot.
Fadd-Dombori - Rencz Víziparadicsom
Szobák szolgáltatásai:
Kétszintes épületében 20 kétágyas, zuhanyzós, WC-s, erkélyes szoba áll a vendégek rendelkezésére. A szobák pótágyazhatók, 4 fõ elhelyezésére is alkalmasak.

A hotel szolgáltatásai:
120 fõs étterem, gyerekeknek minijátszótér teszi szebbé a nyaralást.
Az épületben reggelizõ, hall TV-vel és Drinkbar található.
 

RENCZ BUNGALOWS CLUB:
Apartmanházaink központi elhelyezkedésû, vízparti telken találhatók, saját stégünk van!
Elsõ kategóriás panziónkban:Fadd-Dombori - Rencz Víziparadicsom, bungallók
-9 szoba, 40 fõs étterem, különterem
-10 önálló apartmanház, (4-6 fõ), nagy nappali, amerikai konyha, tusoló, WC, az emeleten két hálószoba, színes TV, mûholdvevõ
-Nagy kert gyeppel, kerti bútorok, grill, tábortûzhely
-Programok, nyáresti zenés rendezvények
-Önálló fõzési lehetõség
-Asztalitenisz, csónak, kajak, horgászfelszerelés
-Háziállataikat is szívesen látjuk
-Kérésre hivatásos természetgyógyászati kezelést biztosítunk: akupresszúra, reflexológia, talpmasszázs, computeres testmasszázs
-A Gemenci Természetvédelmi Területen túravezetés

MSV MOTEL FADD-DOMBORI:
A Motel nagy füves kertben terül el, kerti bútorok, pingpongasztal, tábortûzhely, nagy társalgó, színes TV, video áll vendégeink rendelkezésére.
Elhelyezés 4 kõépületben, szállás 170 fõ részére, 4, 5 illetve 6 ágyas szobákban. A közös programokhoz 4 oktatóterem, étterem, társalgó áll rendelkezésre.
Lovaglási lehetõség olcsón a Moteltõl 2000 m-re található. Az MSV Motel Fadd-Dombori központjában, az ABC, posta, biliárdterem, telefon, parkoló, strand közvetlen szomszédságában található. Csónakokat, kajakot, kenut, horgászfelszerelést vendégeink részére biztosítunk.


NYÁRI TÁBORAINK 7 nap, 6 éjszaka
-Vizi tábor
12 éves kortól 23 éves korig, úszni tudóknak. Egy hét vizen!
-Horgásztábor 
12 éves kortól 23 éves korig. A halfogás fortélyainak elméleti elsajátítása mellett mindennap horgászás a gyakorlatban, hajnali és éjszakai horgászat, beetetés, a horgászok felszerelésének megismerése.
-Lovastábor
12 éves kortól 23 éves korig. Teljesen kezdõtõl a haladó szintig.
-Környezetvédelmi, ornitológiai tábor
12 éves kortól 23 éves korig. Az ember és a természet kölcsönhatása. Gyalogtúrák a Gemenci erdõben szakvezetéssel.
A táborokról, árakról részletesen a www.rencz.hu oldalon találnak tájékoztatót! 

KEMPING:
A kemping a 10 km hosszú Dombori-Duna partjától 100 méterre, 2,7 hektáron terül el, és 300 fõ sátorozását teszi lehetõvé.
Talaja füves, hatalmas fenyõ, platán és nyárfák biztosítják a kempingezõk (sátor, lakókocsi, autókaraván) számára az árnyékot. 120 fõs étterem, gyerekeknek minijátszótér teszi feledhetetlen élménnyé a nyaralást.
A camping területén, sátor nélkül érkezõ vendégeink számára, három faház 6 kétágyas szobával, valamint egy kis motelépület áll rendelkezésre. A különálló házakban vendégeink nagyobb nyugalomban élvezhetik a pihenést. A motelben 18 db kétágyas, mosdós szoba található.

Fadd-Dombori - Duna-part, strandA halakban gazdag Dombori-Duna mentén elterülõ üdülõfalu jól kiépített strandjaival, teniszpályákkal, foci-, kézilabda-, kosárlabda-, strandröplabda-pályával, diszkóval régóta kedvelt pihenõhely.
A Duna-ág felsõ szakasza a csend, a horgászás örömeinek hódolóknak igazi paradicsom. A hotel elõtti partszakaszon az európai hírû kajak-kenu versenypályán már világbajnoki futamot is rendeztek. Dombori gyakorta rangos nemzetközi versenyek színhelye.
A romantikus tájak kedvelõi, a túrázás szerelmesei, a sporthorgászok és evezõs sportolók, triatlonosok kora tavasztól késõ õszig lelhetik örömüket a Dunán és mellékágain. A Duna-ágak 32 km hosszúságban bejárhatók. 

Programok Domboriban:
A Duna folyón kijelölt JET-SKI, motorcsónak, vízisí pálya (5 km)
Disco klubok
Lovaglás (3 km) Gemenc
Tenisz (50 m)
Focipálya (100 m)
Strandröplabda (100 m) , saját pálya, ingyenes
Horgászat rekord méretû harcsákra
Csónakázás
Asztalitenisz
Vadászat

Gemencben nagyvadazás
A környék kistérségeiben apróvadazás
Engedélyeztetést, mindennemû egyéb szervezést vállalunk

Kirándulási lehetõségek:
 
A kirándulást kedvelõk számára programokat szervezünk Gemencbe, a Sárközbe. A bor és asztali örömök éve jegyében a Szekszárdi Borokat és a helyi jellegzetes ételeket mutatjuk be.
Gemenc Sárköz, az élõ folklór vidékére, ahol megtekinthetõ a csodálatos helyi népviselet, a decsi tájház, valamint a sárközi lakodalom
Gemenc, ahol megtekinthetõ a Duna mellett húzódó 50 ezer hektáros ártéri erdõ és a Gemenci Vadrezervátum. Csoportosan látogatható erdei kisvasúttal, vagy a Sión és a Dunán közlekedõ kishajóval. A Vadrezervátum mellett található Trófea Múzeumot az 1971-es Vadászati Világkiállítás alkalmából állították helyre, ma Gemenc élõvilágát mutatja be
Hajókirándulás a Dunán
Lovaglás a Gemenci erdõben
Szekszárdra, a tüzes borok városába

 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Hasznos tippek!

 • További Fadd-i szállások

 • Megközelítés
  Autóval a 6-os számú fõútvonalon (Budapest-Pécs), északról Dunaszentgyõrgynél az eligazító táblák alapján Fadd-Dombori felé, délrõl a 6-os és 63-as keresztezõdésénél Tolnán keresztül. Autóbusszal Szekszárdra, onnan menetrendszerinti járattal Fadd-Domboriba. Vonattal Budapest Déli-pályaudvarról Tolna-Mözs vasútállomásig, innen menetrend szerinti vagy különjáratú autóbusszal Domboriba. Komp a Dunán Fajsz és Dombori között közlekedik.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-7133 Fadd,
  Tel: 06-74-446-102, 06-74-447-373, 06-30-4740-097


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat