Szálláshely keresés:

Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya)

Képgaléria:
Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya)
Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya)
Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya) Medves Hangulatszálló - Salgótarján (Salgóbánya)
Információ, szállásfoglalás
Típus: szálló, hangulatszálló, **
Cím:
3109 Salgótarján (Salgóbánya) Medvesi u. 9.
Nógrád
GPS: N 48.14357 E 19.86940
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: +36-32/898-016
Fax: +36/32-898-016
Web: www.hangulat.medves.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: WC, zuhanyzó,
Közösen használható: billiárd, bowling, focipálya, kerékpárkölcsönzés, szauna, tornaterem, WIFI,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Salgóbányán, a Medves Hangulatszállóban! 

 

      A Hotel Medves egy teljesen egyedi szálloda, melynek párját máshol nem találhatja meg. Nem a legnagyobb, nem a legszebb, nem a legújabb, mégis olyasmit képes nyújtani, amit kevesek.

Hangulatot! 

         A Medves Hangulatszálló rendelkezik nagyon sok olyan szolgáltatással, amivel a drága négy csillagos szállodák, ám mindezt kétcsillagos általános minõségben nyújtja. Tisztán, élvezhetõen, mindenféle exkluzív sallang nélkül.
Ha Ön lemond a pazar csillogásról, akkor funkcionálisan élvezheti a sokféle szolgáltatás nyújtotta lehetõségeket, ám ezért csupán kétcsillagos árakat kell fizetnie.

Kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de elérhetõ!
 
      A Medves tehát nem egy luxus hotel. Nálunk nem talál egyenruhás londinereket a bejárat elõtt vagy aranyozott csaptelepeket a fürdõszobában. Talál viszont nagyon barátságos személyzetet és alaposan kellemes kiszolgálást, s egy olyan egyedi atmoszférát, mely a legtöbb vendégünk számára felejthetetlenné teszi az itt töltött napokat.
Biztosítunk mindent, ami a jó hangulathoz kell.
Nem luxust, hanem hangulatot kínálunk!
 
A Hangulatszállóról
 
        A szállodai fõépület, ahol a szobák találhatók 3 szintes. Az épület 50 szállodai szobájában egyszerre 120 fõ szállásolható el kényelmesen. A fõépületben a sokféle szoba típuson túl szintenként igénybe vehetõ egy-egy társalkodó sarok, valamint az elsõ emeleten egy játszó kuckó is.
    Mindhárom szinten egy közös hûtõszekrény és mikrohullámú sütõ áll vendégeink rendelkezésére. A földszinten pedig non-stop nyitva tartó drink bár, valamint retró szobánk várja õket, melybenszélessávú internet elérése is alkalmas számítógépek vehetõk ingyenesen igénybe. A szálloda területének jó részén vezeték nélküli internet (WiFi) is elérhetõ, mely szolgáltatásunk szinténingyenesen vehetõ igénybe.
      Ifjúsági táborunk közel 200 fõ számára biztosít kellemes idõtöltést, melyhez szállást 30 db erdei faház biztosít. Szolgáltatásaink telt ház esetén is jó színvonalon tudják kielégíteni vendégeink igényeit. 
 
 
      Ifjúsági táborunk Európa legmagasabb fennsíkjának, a Medvesnek déli letörésén, hatalmas tölgy és bükkfák árnyékában bújik meg. A csodálatos környezetben található tábor elsõsorban nagyobb létszámú, ifjúsági csoportok, sportolók számára nyújt remek szállás és kikapcsolódási lehetõséget.
 
 
Természeti környezet
 
      A Medves Hangulatszálló Magyarország legvadregényesebb táján, Európa legmagasabb fennsíkjának peremén, lefutó kis szurdokvölgyek, árnyas bükkösök és patakvölgyek ölelésében található. A Medves környéke kiválóan alkalmas túrák, kirándulások lebonyolítására, de a környék a csupán pihenni vágyókat is elkápráztatja érintetlen vadságával
 
Õspark

         A Medves Hangulatszálló a Medves-fennsík déli letörésén egy hat hektáros park közepén található. A park északi oldalán található évszázados bükkös soha nem állt erdészeti mûvelés alatt, ez egy igazi õserdõ. A parkban található fenyõfák igazán impozáns méretûek, bármelyik megállná a helyét a Parlament elõtt is, mint az ország karácsonyfája. A parkot természetes élõhelyként népesíti beszámos madárfaj, a mókusok, s a sok ijedséget okozó, de teljesen ártalmatlan erdei siklók. A terület három oldalról erõkkel övezett terület, így akár az erkélyekrõl sem ritka, hogy szarvasokat,õzeket, vaddisznókat, rókákat láthatunk. A szálloda közvetlen természeti környezete miatt a városból érkezõ vendégeink újra felfedezhetik, hogy milyen érzés madárcsicsergésre ébredni.
 

Áraint 2014-ben:

http://hangulat.medves.hu/szallodai-szallas-arak

 
Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!
 
 
 

Hasznos tippek!

 • További Salgótarján (Salgóbánya)-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3109 Salgótarján (Salgóbánya), Medvesi u. 9.
  Tel: +36-32/898-016


  © Minden jog fenntartva! 2004-2024

  Rólunk | Kapcsolat