Útvonal tervezõ
Szilvásvárad >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Klaudia Vendégház - Szilvásvárad

Képgaléria:
Klaudia Vendégház - Szilvásvárad Klaudia Vendégház - Szilvásvárad Klaudia Vendégház - Szilvásvárad Klaudia Vendégház - Szilvásvárad Klaudia Vendégház - Szilvásvárad
Klaudia Vendégház - Szilvásvárad
Klaudia Vendégház - Szilvásvárad Klaudia Vendégház - Szilvásvárad Klaudia Vendégház - Szilvásvárad Klaudia Vendégház - Szilvásvárad Klaudia Vendégház - Szilvásvárad
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház, falusi szálláshely,
Cím:
3348 Szilvásvárad Ady Endre út. 34.
Heves
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-70-5412-154
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: baba-barát, füves kert, hûtõszekrény, konyha, kutya, macska bevihetõ, mikro, parkoló, tûzhely, udvari tûzhely, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Szilvásváradon a Klaudia Vendégházban!

Szilvásvárad kellemes kikapcsolódást kínál kiváló klímájával, kirándulási, lovaglási és egyéb szabadidõ eltöltési lehetõségekkel.

A faluban több vendéglõ is található melyet a vendégek igénybe vehetnek.

A Klaudia Vendégház egész évben szeretettel várja a vendégeit, családi környezetben kialakított vendégházban.

A vendégháznak külön bejárata van a családi ház második szintjére. A kerti bútorokkal felszerelt kertünkben bográcsozásra, nyársalásra van lehetõség.

Szilvásvárad - Klaudia Vendégház, fürdõszobaVendégeinknek 2 db.  szobát kínálunk fürdõszobával , felszerelt konyhával, Tv-vel.

Szolgáltatások:
Felszerelt konyha, nemdohányzó szobák, saját kert, TV a szobában, zárt parkoló, zuhanyozós szobák, családbarát, kisállat bevihetõ, üdülési csekk elfogadásProgramok, látnivalók Szilvásváradon:
Szilvásvárad - Szalajka-völgy, kisvasút

Tekintse meg a Lovasmúzeumot, törzstenyésztett lovakat, az erdei múzeumot, pisztrángtelepet, lovasbemutatókat.
Utazzon az erdei kisvasúton a csodálatos Szalajka-völgybe, amelyben a Szalajka-patak több felduzzasztott pisztrángtenyésztésre használt tava csillog.


Istállóskõi õsemberbarlang:
A forrás mellõl ösvény vezet fel az Istállóskõi barlanghoz. A csúszós, hegyi gyalogúton érdemes vigyázni. A barlang feltárását 1911-ben Raskó Pál répáshutai erdõaltiszt kezdte meg. Azóta a barlangban több ízben végeztek ásatásokat. A legérdekesebb egy 80 mázsás õskori tûzhely feltárása volt. A tûzhely kiemelése után a Nemzeti Múzeumba került. A 30-40.000 éves leletek között elõkerültek tundraszarvas, barlangi medve, õsbölény és bivalymamut csontok és agyarok, kõ- és csonteszközök is, melyek közül néhány az Orbán-házban is látható.

Millenniumi Tanösvény:
A Millennium ünnepére létesült tanösvény Szilvásvárad belterületébõl elindulva a Kalapat-kilátóig vezet.Szilvásvárad - Millenniumi Tanösvény A község parkolójában található információs tábla, elvezeti az érdeklõdõket az útvonal kiindulópontjáig. Az útvonal a könnyebb járhatóság miatt kõtörmelékkel van felszórva. A meredekebb emelkedõkön korlátok és lépcsõk segítik a közlekedést. Három pihenõhely is kialakításra került, faasztalokkal, padokkal és esõbeálló házakkal. A túra minden korosztály számára könnyen teljesíthetõ. A tanösvény jelzése a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság egész területén megszokott, egységesen alkalmazott átlós kék sáv.

Millenniumi Kilátó:
A 2000. augusztus 20-ra, Szent István napjára készült építmény méretével és páratlan szépségû faszerkezetével uralkodik a környezõ hegycsúcsok felett, mintha figyelné és vigyázná e festõi vidéket. A Kilátó 20 méter magasan lévõ teraszáról lenyûgözõ látványt nyújt a Bükk minden évszakban más-más színben pompázó domborzata, a patakvölgyek, erdõk rajzolata, a 13 hegyvidéki falu háztetõi. Tiszta, napos idõben a távoli Tátra hegcsúcsai is láthatóak
Szilvásvárad - A "Kárpátok Õrei" emlékmû
Továbbá.....
-A "Kárpátok Õrei " emlékmû
-Középkori Börtönmúzeum és Panoptikum
-Kastély és környéke ...és kertje
-Orbán-ház múzeum
-Református Kerektemplom (Klasszicista építészeti mûemlék )Reméljük ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Klaudia Vendégházban!

Hasznos tippek!

 • További Szilvásvárad-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3348 Szilvásvárad, Ady Endre út. 34.
  Tel: 06-70-5412-154


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat