Útvonal tervezõ
Tiszaladány >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Gólyafészek Ifjúsági Tábor - Tiszaladány

Képgaléria:
Gólyafészek Ifjúsági Tábor - Tiszaladány Gólyafészek Ifjúsági Tábor - Tiszaladány Gólyafészek Ifjúsági Tábor - Tiszaladány Gólyafészek Ifjúsági Tábor - Tiszaladány Gólyafészek Ifjúsági Tábor - Tiszaladány
Gólyafészek Ifjúsági Tábor - Tiszaladány
Gólyafészek Ifjúsági Tábor - Tiszaladány Gólyafészek Ifjúsági Tábor - Tiszaladány Gólyafészek Ifjúsági Tábor - Tiszaladány Gólyafészek Ifjúsági Tábor - Tiszaladány Gólyafészek Ifjúsági Tábor - Tiszaladány
Információ, szállásfoglalás
Típus: ifjúsági tábor, ifjúsági szállás,
Cím:
3929 Tiszaladány Kossuth út 38 sz.
Borsod-Abaúj-Zemplén
Nyitvatartás:
Telefon: 06-47-353-358, 06-30-410-2044
Fax: 06-70-9039658
Férõhely: 3 szoba
22 fõ
Web: www.refitabor.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Közösen használható: buszparkoló, ebédlõ, füves kert, hûtõszekrény, konferenciahelyszin, konyha, különterem, mikro, parkoló, társalgó, tûzhely, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Tiszaladányban a "Gólyafészek" Ifjúsági Táborban!\"Tiszaladány

Tiszaladány, Tokaj szomszédságában, a Zempléni hegység és az Alföld találkozásánál, a Tisza folyó mellett fekszik.

A "Gólyafdészek" Ifjúsági Tábor alkalmas:

Református és ökumenikus ifjúsági vallás táborok, túrák megrendezésére. Erdei iskolák és óvodák szervezésére. Ökológiai tábor rendezésére. Tehetséggondozó, felzárkóztató, és kézmûves szaktáborok lebonyolítására. Életmód táborozásra. Izgalmas kerékpártúrák szervezésére. Csillagtúra formájában a környék teljes megismerése. A közelben lovaglásra, szekerezésre, horgászásra, csónakázásra van lehetõség.
Konferenciák és tanácskozások megrendezésére.

Szállás típusa: \"Tiszaladány

Kõház 22 fõ férõhely.
Elhelyezés: 2 db 10 ágyas, 1db 2 ágyas szobákban
Fürdõszoba: Nemenként elkülönített, nõi/férfimosdó, zuhanyzó, WC

Étkezés:
Önellátó, vagy igény szerinti étkezést biztosítunk. A szálláshelyen jól felszerelt konyha, és szabadtéri sütõ-fõzõhely is rendelkezésre áll.

Közös helyiség: tágas nappali szoba, tornác

Szabadidõ sportolási, pihenési lehetõségek:
Játszópark, vetélkedõk
Sportpálya (foci, kosárlabda, tollaslabda ping-pong, stb.)
Számháború (bokros terepen)Látnivalók és szórakozási lehetõségek a környéken:

\"TiszaladányA környezõ templomok látogatása. Falunk és a környék megismerése, felfedezése után a világörökség részét képezõ Tokajt ajánljuk nevezetességeivel és aktuális programjaival. Túrák a Tokaji Nagykopasz hegyre, a Tiszalöki Vízierõmûhöz és a Taktaközbe. A Tisza és a Bodrog folyókon sétahajózás. A tiszaladányi mezõkön, legelõ gulyával és ménessel is találkozhat az ide látogató.
Programajánló:
Ismerkedés mesterségekkel (földmûves, kosárfonó, méhész, csuhébaba készítõ, kovács). Természetgyógyász dr. elõadása, biológiai ismeretek bõvítése, gyógynövénygyûjtés. Pincetúra, lovas iskola, szekerezés-lovaskocsizás, falusi életmód megismerése, csónakázás, sétahajózás, horgászás.
Programszervezés, túravezetés:
Vendégeink számára készséggel szolgálunk felvilágosítással, javaslatokkal, egyéni programjaik szervezésében. Gyalogos, kerékpáros, valamint lovas túrákhoz, lehetõségük van túravezetõk igénybevételére, amennyiben azt külön igénylik a szálláshely megrendelõ ûrlapon. Saját kínálatunkon kívül, partnereink segítségével, a lehetõségek széles tárházát tudjuk biztosítani a hozzánk látogatóknak.

A falunkról

\"Tiszaladány\"Tiszaladány, Tokaj szomszédságában, a Zempléni hegység és az Alföld találkozásánál, a Tisza folyó mellett fekszik.
A honfoglalás elõtt már lakott település volt. Anonymus említést tesz róla Gestájában. A hírneves történetíró a Tokajhoz közeli ladi révrõl azt írta, hogy a Kárpát-medencét birtokba vevõ magyarok itt úsztattak át a Tiszán. A XIV. században jobbágyfalu, késõbb a Tokaji vár tartozéka. 1848 után erõs kisparaszti réteg alakult ki. A falu lakossága nagyrészt református. A település központjában áll a falu mûemlék temploma, építési ideje ismeretlen.
Aki szereti a csendet, nyugalmat Tiszaladányba megtalálja azt. Kellemes pihenést és kikapcsolódást nyújt a békés falu. Tájvédelmi körzet, rendkívül gazdag növény és madárvilággal. Községünk határában folyik a Tisza. A faluba bekanyarodik a Tisza holt ága, ez a mi Kis-Tiszánk. Lenyûgözõen szép a látványa, a vízpart pedig a horgászok kedvelt helye.

Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a
"Gólyafészek" Ifjúsági Táborban!
 

Hasznos tippek!

 • További Tiszaladány-i szállások

 • Megközelítés

  M3-as autópálya 3-as autóút Felsõzsolcáig, onnan 37-es úton Tokajig + 5km Tiszaladány Vonattal: Tokaj állomásig, onnan távolsági busszal Tiszaladányba

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3929 Tiszaladány, Kossuth út 38 sz.
  Tel: 06-47-353-358, 06-30-410-2044


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat