Útvonal tervezõ
Zamárdi >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Galopp Lovas Üdülõfalu - Zamárdi

Képgaléria:
Galopp Lovas Üdülõfalu - Zamárdi Galopp Lovas Üdülõfalu - Zamárdi Galopp Lovas Üdülõfalu - Zamárdi Galopp Lovas Üdülõfalu - Zamárdi Galopp Lovas Üdülõfalu - Zamárdi
Galopp Lovas Üdülõfalu - Zamárdi
Galopp Lovas Üdülõfalu - Zamárdi Galopp Lovas Üdülõfalu - Zamárdi Galopp Lovas Üdülõfalu - Zamárdi Galopp Lovas Üdülõfalu - Zamárdi Galopp Lovas Üdülõfalu - Zamárdi
Információ, szállásfoglalás
Típus: üdülõfalu, lovasudvar,
Cím:
8621 Zamárdi Siófoki út
Somogy
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-84-349-010, 06-84-349-020
Fax: 06-84-349-010, 06-84-349-020
Férõhely: 12 szoba
60 fõ
Web: www.kocsicsarda.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: konyha, mini bár, telefon, tûzhely, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: borospince, buszparkoló, étterem, füves kert, kutya, macska bevihetõ, lovasoktatás, medence, parkoló, társalgó, udvari tûzhely, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük a Galopp Lovas Üdülõfaluban, Zamárdin!

Engedjék meg, hogy bemutassam cégünket a Galopp Lovas Üdülõfalut, amely Magyarország legkedveltebb idegenforgalmi területén, a Balaton déli partján, Zamárdi -felsõn található. A parttól 500 méterre fekvõ csárda és a hozzá tartozó létesítmények: a lovas üdülõfalu, a lovarda és a középkor hangulatát idézõ piac 4 hektáron terül el és évente több 10.000 látogatót fogad. A zsindelytetõs csárda hamisítatlan magyar konyhájával, tüzes boraival és hangulatos cigányzenével várja a mulatni vágyókat.

Galopp Lovas Üdülofalu:

A csárda mögött található a századforduló hangulatában, skanzenjeleggel megépített parasztfalucska. A görbe utca mentén 12, a mai kor követelményeinek megfelelo komforttal felszerelt, eredeti bútorokkal berendezett kisház várja a hozzánk látogató vendégeket.
Minden egyes udvarban két ló elhelyezésére alkalmas különálló istálló van, így az itt pihenok nemcsak kedvenc háziállataikat, hanem akár saját lovaikat is magukkal hozhatják, de igény esetén tolünk is bérelhetnek lovat itt tartózkodásuk idejére.
Most ismerkedjünk meg közelebbrol a télen - nyáron nyitvatartó üdülofalunkkal.
A fedett kocsibeállóval és kiskerttel rendelkezo házak 5 fo részére biztosítanak kényelmes szálláslehetoséget. Belso terük egy nappalira, két hálószobára, egy zuhanyzós fürdoszobára, szeparált WC-re valamint egy minibárral, és gázrezsóval felszerelt teakonyhára oszlik. A berendezési tárgyak és a bútorok kiválasztásánál arra törekedtünk, hogy a házak belülrol is a múlt század hangulatát idézzék, ugyanakkor nem hiányozhatnak az olyan kényelmi berendezések sem mint a kábeltelevízió és a telefon.


Kocsi Csárda:

Éttermi szolgáltatások:
Csoportos és egyéni étkezés a 400 férõhelyes Kocsi Csárdában, ahol vendégeink megkóstolhatják a magyar és nemzetközi konyha legismertebb fogásait, illetve kitûnõ borainkat.
A jó hangulatról a déli part egyik legkiválóbb cigányzenekara gondoskodik!
3 fogásos menük csoportok részére már: 6,- Euro-tól!
60 férõhelyes légkondicionált különterem céges rendezvények, trainingek - meetingek, továbbképzések lebonyolítására.

Kocsi Csárda Piaca.
A halakkal telepített mesterséges tó másik partján helyezkedik el piacterünk, ahol több mint 100 árus biztosít olcsó vásárlási lehetoséget az ide látogató turistáknak.
Ha egy rövid sétát teszünk a vásár területén láthatjuk, hogy itt mindenki megtalálja az érdeklodési körének megfelelo áruféleséget; lószerszámok, vadásztrófeák,cserépedények, fonott kosarak éppúgy kaphatóak mint ruhaféleségek vagy borárúk. Természetesen a csárda folklórboltjából sem hiányoznak a hímzett terítok, blúzok, porcelánáruk és fafaragványok.

Lovas programok:

-Csillagtúra
-Balaton körüli lovastúra
-Többnapos vándortúra a Somogyi-dombságban
-Vadászlovaglás
-Lovas piknik

Egyéb programjaink:

-Betyárest
-Folklóros vacsora
-Lovasbemutató - pusztalátogatás
-Borkóstoló vacsorával
-Parasztlakodalom
-Szüreti mulatság


Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Galopp Lovas Üdülõfaluban!

Hasznos tippek!

 • További Zamárdi-i szállások

 • Megközelítés
  Budapest felõl az M7-es autópályán közlekedve Siófok elõtt véget ér a pálya, és egy forgalmas autóútban folytatódik, mely egészen Zamárdiig tart. A Budapest-Nagykanizsa vasútvonalon három helyen is leszállhatunk, ha a faluba igyekszünk.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-8621 Zamárdi, Siófoki út
  Tel: 06-84-349-010, 06-84-349-020


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat