Útvonal tervezõ
Verseg >>

 

Szálláshely keresés:

Fenyõharaszt Kastélyszálló - Verseg

Képgaléria:
Fenyõharaszt Kastélyszálló - Verseg Fenyõharaszt Kastélyszálló - Verseg Fenyõharaszt Kastélyszálló - Verseg Fenyõharaszt Kastélyszálló - Verseg Fenyõharaszt Kastélyszálló - Verseg
Fenyõharaszt Kastélyszálló - Verseg
Fenyõharaszt Kastélyszálló - Verseg Fenyõharaszt Kastélyszálló - Verseg Fenyõharaszt Kastélyszálló - Verseg Fenyõharaszt Kastélyszálló - Verseg Fenyõharaszt Kastélyszálló - Verseg
Információ, szállásfoglalás
Típus: kastély, hotel, ***
Cím:
2174 Verseg Fenyõharaszt
Pest
GPS: N 47,698052 E 19,580561
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-28-438-437
Fax: 06-28-438-733
Férõhely: 30 fõ
Web: www.fenyoharaszt.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: erkély, légkondi, rádió, telefon, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: bár, buszparkoló, büfé, étterem, füves kert, kerékpárkölcsönzés, konferenciahelyszin, kutya, macska bevihetõ, különterem, lovaglás, medence, mosoda, parkoló, portaszolgálat, rádió, szauna, széf, szolárium, társalgó, telefon, teniszpálya, TV, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük a Fenyõharaszt Kastélyszállóban.

Budapesttõl 50 km-re, egy 13 hektáros õspark hatalmas fáinak ölelésében található a klasszicista stílusban, 1805-ben épült, Podmaniczky - Hatvany Deutsch-kastély. A mûemlék jelleget megõrizve újjávarázsolt háromcsillagos kastélyszálló, a mai kor igényeit 23 korhûen berendezett szobájával magas színvonalon elégíti ki.

A korabeli krónikák többször említést tesznek a kastély parkjáról, amelyet a híres XIX. századi tájképi vagy - a köznyelvben használatos nevén - angolkertek között tartottak számon.
Az õspark több száz éves fái árnyékában, saját strand (gyermek- és úszómedencékkel) a tenisz- és kézilabdapályák, a szabadtéri tûzrakóhelyek, séta-, kerékpár-, és lovaglóutak kínálnak nyugalmat, frissítõ felüdülést a nagyváros zaja, pora elöl menekülõ vendégeinknek.

A kastély családok, baráti társaságok számára kellemes kikapcsolódást és aktív pihenést kínál, ugyanakkor nagyobb létszámú rendezvények, esküvõk romantikus helyszíneként is minden igényt kielégít.

Az esküvõket - mind a kastélyban, mind a kertben -, a szertartással egybekötve van lehetõség megtartani. Konferenciák, tréningek, üzleti tárgyalások megtartására alkalmas a három - összesen 140 fõ befogadóképességû - egybenyitható konferenciaterem, amelyekben a szükséges technikai felszerelések is a vendégek rendelkezésére állnak.

Számos vonzó adottsága mellett, érdemes kiemelni a kastély kedvezõ elérhetõségébõl adódó elõnyöket. A fõvárostól 40 perces autóút után érkezhetünk ide. Az M3-as autópálya mind a fõváros irányából érkezõknek, mind az ország keleti részébõl erre látogatóknak kényelmes és gyors megközelíthetõséget biztosít.

A szobák:
A kastélyban 23 szoba található (hét franciaágyas, tizenhárom kétágyas, két háromágyas és egy négyágyas) amelyekben korhû bútorok, valamint néhányban, mûködõ cserépkályha is idézi a kor hangulatát - de emellett természetesen padlófûtés biztosítja a kellemes klímát. Minden szobánk fürdõszobás, padlófûtéses, televízióval, telefonnal és minibárral felszerelt.

A kastély fõépülete mellett Vadászházunk várja kedves vendégeinket, amelyen belül három különálló apartman található. Az apartmanokban telefon, televízió, minibár és konyha biztosítja a lakók kényelmét.

Apartmanjainkat különösen ajánljuk családoknak, baráti társaságoknak, gyermekcsoportoknak, mivel a lakások 5 - 10 fõ befogadására alkalmasak, összbefogadó képességük pedig kb. 30 fõ.

Szobaáraink a következõt tartalmazzák:

Bõséges svédasztalos reggeli, Szauna, Belsõ medence,
Tekepálya, Ping-pong, Rex, Darts, Külsõ medencék,
Teniszpályák, Focipálya, ÁFA, IFA.

Áraink: 2009-es évben
Szobaárjegyzék

  január-
április
 

május1-szeptember 1 

Standard szoba 11.400 Ft   12.500 Ft  
Lakosztály 13.200Ft      14.900 Ft   
Külsõ apartman 10.500 Ft   11.600 Ft 
Tetõtéri szoba 10.300 Ft   11.300 FT 

 

 

Egyéb díjak:
Idegenforgalmi adó 300 Ft/fõ/éj - 18 év felett

Gyermek kedvezmény :
0-3 éves korig ingyenes
4-12 éves koring 50% kedvezmény

Félpanziós felár 3.300 Ft/fõ/alkalom
Kutya, macska 3.500 Ft/éj
Egyágyas felár +70%
Konditerem 700 Ft/fõ/alkalom
 

A szállásdíj tartalmazza :
a bõséges svédasztalos reggelit és a szállodai szolgáltatások (Masszázsmedence , szauna, 3*5 méteres, ellenáramoltatóval felszerelt belsõ medence, biliárdasztal, tekepálya, asztali tenisz, rex asztal és darts) használatát és az ÁFÁ-t.


Kiemelt idõszakok (20% felár):
Húsvét:
Pünkösd:
Aug. 20


Térítés ellenében igénybe vehetõ szolgáltatásaink:
Szolárium 200,-Ft/5 perc;
Masszázs: 1.700,-Ft/fél óra;
Kerékpárkölcsönzés: 500,-Ft/kerékpár/óra

Rendezvényszervezés:
A Fenyõharaszt Kastélyszállót, Budapesthez viszonyított közelsége de egyben a városi zajtól való távolsága teszi kedveltté, hiszen a fenyõharaszti nagy puszta közepén elterülõ, 13 hektáros õspark, hatalmas fái árnyékában található, amely ideális helyszín családi események; esküvõk, születésnapok, keresztelõk, stb., és különbözõ céges rendezvények; konferenciák, tréningek, sajtótájékoztatók, árubemutatók, vállalati partik, ünnepi vacsorák, lebonyolításához.

Kastélyunkban három egybenyitható konferenciaterem található, melynek maximális befogadóképessége: 120 fõ.
Nagyterem: 60 fõ
Tárgyaló I : 30 fõ
Tárgyaló II: 30 fõ

Szállás nélkül a terembérlet: 55.000,-Ft/nap/terem Szállás igénybevétele esetén a terem használati díja kedvezõen alakul (10.000,-Ft-30.000,-Ft között), amely a csoport egyéb paramétereitõl függ.

A termek befogadóképessége nagymértékben függ a berendezéstõl (iskolapadszerû, mozi-soros, U-alak, stb.). Térítés nélkül biztosítjuk az alapvetõ technikai felszereléseket (tv, videó, cd-s magnó, flipchart, írásvetítõ, vetítõvászon, fénymásolás, faxolás). Konferencia termeink, valamint a hozzájuk tartozó külsõ terasz és az épületet körülvevõ 13 hektáros õspark ideális légkört teremt az eredményes munkához, valamint az aktív és passzív pihenés eltöltéséhez.
(Bõvebb információért látogassa meg a hotel saját oldalát.)

Szabadidõs programlehetõségek:
Masszázs Szolárium Borkóstolás Paintball

Szervezett kirándulás a Mátrába, Hollókõre, Gödöllõi kastélyba, bujáki várba,
Vácrátóti arborétumba, mogyoródi acquaparkba

Bortúra a Mátraalján (Gyöngyös, Nagyréde, Eger)

Gyerekkori emlékeket idézõ számháború

Trénerekkel, rendezvényszervezõkkel biztosított csapatépítõ játékok

Élõ zene, DJ Mixer show Cigányzenés mulatság
Disznóvágás Szivarszalon Rodeó bika

Lovaglás futószáron, vagy terepen 3200.- Ft/óra/ló
Lovaglás egész nap: 12.500.- Ft/ló

Reméljük, hogy hamarosan vendégül láthatjuk kastélyszállónkban, és személyesen meggyõzõdhet a hely szépségérõl!

 

Hasznos tippek!

 • További Verseg-i szállások

 • Megközelítés
  Budapestrõl Kastélyszállónk mintegy 30 perc alatt elérhetõ az M3-as autópályán. Személygépkocsival vagy autóbusszal az autópályáról az 51-es kilométernél, Kerekharasztnál, MOL kútnál jobbra kell letérni, majd a pálya feletti felüljárón áthaladni. Onnantól tábláink segítik a tájékozódásban. Budapestrõl a 30-as úton is megközelíthetõ a Kastélyszállónk, mely Gödöllõn, Aszódon, majd a 30-as út elhagyásával, Kartalon át vezet. Kartal után figyeljék tábláinkat, melyek segítik Önöket a tájékozódásban. Miskolc felõl az M3-as autópályán 51-es kilométernél, Kerekharasztnál, MOL kútnál jobbra. Majd a kutat elhagyva forduljon ismét jobbra. Onnantól tábláink segítik a tájékozódásban. Miskolc felõl a 30-as úton Hatvant elhagyva, kanyarodjon le Heréd felé, majd haladjon át az M3-as autópálya feletti felüljárón. Onnantól tábláink segítik a tájékozódásban.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2174 Verseg, Fenyõharaszt
  Tel: 06-28-438-437


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat