Útvonal tervezõ
Vasvár >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Boglárka Vendégház - Vasvár

Képgaléria:
Boglárka Vendégház - Vasvár Boglárka Vendégház - Vasvár Boglárka Vendégház - Vasvár Boglárka Vendégház - Vasvár Boglárka Vendégház - Vasvár
Boglárka Vendégház - Vasvár
Boglárka Vendégház - Vasvár Boglárka Vendégház - Vasvár Boglárka Vendégház - Vasvár Boglárka Vendégház - Vasvár Boglárka Vendégház - Vasvár
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház,
Cím:
9800 Vasvár Nagymákfa u. 28
Vas
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: +36-20-327-4025
Férõhely: 2 szoba
6 fõ
Web: www.makfaiboglarka.com
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: ebédlõ, konyha, TV,
Közösen használható: füves kert, grill, játszóudvar, játszótér, kerékpárkölcsönzés, kerti bútorok, kutya, macska bevihetõ, medence, parkoló, ping-pong, vadászat,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Vasváron, a Boglárka Vendégházban!

 

 

A vasi hegyhát és a zalai dombok között fekszik Nagymákfa, ez a dimbes-

dombos, festõien szép, csendes zsákfalucska.  Nyugalmat árasztó, békés, érintetlen tájat talál az, aki erre a vidékre ellátogat.  A falu határában a dombok már síksággá alakulnak, ott kezdõdik a Rába árterülete. Nyáron a Rábát a kenusok szállják meg, a folyó csak pár km-re van a falutól. Nagymákfát erdõk veszik körül, népmesébe illõ õsfákkal. Vendégházunktól pár méterre tájvédelmi terület kezdõdik, ahol kora tavasszal szõnyeget borítanak a tõzikék és hóvirágok, lila és fehér irisz mezõk pompáznak mindenfelé. Nem messze, a kertek alatt , az erdõ mellett csordogál a Csörnöc patak, nyári estéken i

tt lehet igazán kikapcsolódni, hallgatni a madarakat,  élvezni az erdõ és a mezõ friss illatát. Az ember itt azt érzi, hogy egy pillanatra visszatér a békés, szelíd gyermekkori álomvilágába. Csend, nyugalom, friss levegõ, nyári éjszakákon csillagos égbolt: ez jellemzi Nagymákfát. Nincs átmenõ forgalom, ide csak a helybéliek járnak, kb 50 fõ lakik a faluban. Nagyokat lehet sétálni, biciklizni, túrázni, vagy lovagolni a közeli lovastanyán. A közelben 2 fürdésre alkalmas tó ( a döröskei és a gersekaráti )és számos gyógyfürdõ található bármely irányba is menjünk.

Elhelyezés:
Vendégházunk 6 férõhelyes, 1 db franciaágyas  és 1 db kétágyas szoba +  pótágy ( emeletes ágy ),  teljesen felszerelt konyha,fürdõ, nappali és étkezõ egy térben.
 
Ellátás:
Önellátás;teljesen felszerelt konyha.
 
Szolgáltatások:
Önálló vendégház, nemdohányzó szobák,TV, saját kert, parkolás az udvarban; vadászat, családbarát, kisállat bevihetõ.
A kertben medence, kerti bútor, grillsütõ hely, hinta, csúszda, homokozó és pingpong asztal található.
Biciklik térítésmentesen vehetõk igénybe.
Érkezéskor pálinkakóstolás.

 
Programok:
Nagyokat lehet sétálni, biciklizni, túrázni, vagy lovagolni a közeli lovastanyán. Kezdõ és haladó lovaglókat is egyaránt vállal a lovasoktató.
A közelben két fürdésre alkalmas tó található. Az egyik a döröskei tó, amely 3 km-re van a falutól, gyalog vagy biciklivel juthatunk el a tóhoz, a falu végén kezdõdõ erdõn keresztül. A másik tó a gersekaráti, amely kb. 10 km-re van Nagymákfától. Itt horgászni is lehet. Itt a belépés ingyenes. Kutya is vihetõ.

Az oszkói pincesor megtekintése, a maga több száz éves nádfedeles pincéivel, kellemes délután eltöltését jelentheti. Lenyûgözõ dimbes-dombos táj vezet Oszkóig, akár biciklivel is el lehet menni odáig mert csak 20 km-re van tõlünk.
Vasváron a XIII. századi domonkos rendi kolostort érdemes felkeresni, a kikapcsolódni vágyók a Szentkút termálfürdõben tölthetnek el egy kellemes napot nagyon szép környezetben.

Magyarország legrégebbi gótikus temploma, a jáki templom 20 km-re van Nagymákfától. A Jeli Arborétum csak 16 km-re van tõlünk.
Kenuzást a Rábán csak gyakorlott kenusoknak ajánljuk, a túravezetõ kezdõket nem vállal.

Számos termálfürdõ van a közelben bármely irányba is menjünk: Vasvár, Sárvár, Zalaszentgrót, Zalaegerszeg, Szombathely, Zalakaros.
 
Aki csak egyszerüen pihenni akar, kikapcsolni és semmire sem gondolni, az a vendégházunkban is megtalálja a nyugalmat: az udvaron fel lehet frissülni a medencében, a gyerekekeknek homokozó, hinta és egy csúszda áll rendelkezésükre, lehet biciklizni, a felnõttek pingpongozhatnak, esténként lehet grillezni. Mindehez friss levegõ, csend és madárcsicsergés szolgál.
 
Árak:
A ház bérleti díja: 12.000 Ft / ház / éj / 6 fõig
Az árak tartalmazzák az idegenforgalmi adót.
Fûtési szezonban 1.000 Ft / ház / éj / fûtési felárat számolunk fel.

 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket! 

Hasznos tippek!

 • További Vasvár-i szállások

 • Megközelítés
  Nagymákfát autóval a következõképpen találják meg: Vasvár központjában, (Vasvár a Rábafüzes - Székesfehérvár - Budapest irányába tartó 8-as fõút mentén fekszik) a templomnál Hegyhátsál felé el kell térni, majd kb. 1 km után jobbra kell térni Nagymákfa felé. Nagymákfa 5 km-re van Vasvártól.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-9800 Vasvár, Nagymákfa u. 28
  Tel: +36-20-327-4025


  © Minden jog fenntartva! 2004-2024

  Rólunk | Kapcsolat