Útvonal tervezõ
Berekfürdõ >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Berekfürdõ Termál- és Strandfürdõ - Berekfürdõ

Képgaléria:
Berekfürdõ Termál- és Strandfürdõ - Berekfürdõ Berekfürdõ Termál- és Strandfürdõ - Berekfürdõ Berekfürdõ Termál- és Strandfürdõ - Berekfürdõ Berekfürdõ Termál- és Strandfürdõ - Berekfürdõ Berekfürdõ Termál- és Strandfürdõ - Berekfürdõ
Berekfürdõ Termál- és Strandfürdõ - Berekfürdõ
Berekfürdõ Termál- és Strandfürdõ - Berekfürdõ Berekfürdõ Termál- és Strandfürdõ - Berekfürdõ Berekfürdõ Termál- és Strandfürdõ - Berekfürdõ Berekfürdõ Termál- és Strandfürdõ - Berekfürdõ Berekfürdõ Termál- és Strandfürdõ - Berekfürdõ
Információ, szállásfoglalás
Típus: kemping, gyógyfürdõ,
Cím:
5309 Berekfürdõ Berek tér 13.
Jász-Nagykun-Szolnok
Nyitvatartás: egész évben
Január-május: 8-18
Június-augusztus: 8-20
Szeptember: 8-19
Október-december: 8-16 óráig.
Telefon: 06-59-519-029, 06-59-519-030, 06-59-319-302
Fax: 06-59-319-302
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Közösen használható: baba-barát, buszparkoló, büfé, étterem, füves kert, játszóudvar, játszótér, kemping, lovaglás, medence, parkoló, telefon, teniszpálya, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Berekfürdõn, a Termál- és Strandfürdõn 'ahol mindig süt a Nap'!

Berekfürdõ fiatal község, 1992-tõl önálló. Az utóbbi években nagyon sokat fejlõdött, de bensõséges, családias jellege, a zavartalan pihenés lehetõsége szeren­csére megaradt - erre nagyon vigyázunk. Évente kb. 300.000 vendég keres fel minket. Berekfürdõ nem csupán a betegek fogadására készült fel: a gyerekek számára jó játéklehetõséget, a horgászat szerelmeseinek tavainkban a jó fogás reményét kínáljuk.

A fürdõrõl:

1928-ban még csak egy fából épített medence állt a mai gyógymedence melletti területen. Ma már összesen 9 medence várja a vendégeket. Hét a szabadstrandon és kettõ a fedett termálfürdõben. A 8 hektárnyi csodálatos zöldövezetben 2 gyógymedence, egy 2000-ben átadott gyógymedence nyak-, hát-, és derékzuhany élményszolgáltatással, ami kimondottan a gyógyulni vágyóknak épült, valamint 2 termálmedence, amely kicsik, nagyok és idõsebbek számára is egyaránt kedvelt. Ezen kívül gyermekmedence és uszoda is üzemel. A fedett termálfürdõben 2 gyógymedence található, ezen kívül ebben az épületben a betegek szükség szerint igénybe vehetik a súlyfürdõ, gyógymasszázs, elektroterápia és víz alatti sugármasszázs szolgáltatásokat is. A Társadalombiztosítási Pénztár által finanszírozott, reumatológus szakorvos által felírt kezeléseket is végeznek. A gyógyszolgáltatáson kívül található még itt finn szauna, pedikûr és manikûr.

A gyógyvíz:

Az alkáli-hidrogénkarbonátos, jódos gyógyvíz igen jó hatású a mozgásszervi megbetegedésekben (gerinc, csípõ-, térdizületi meszesedések) szenvedõknek, és alkalmas a balesetek utáni rehabilitációra is. A több évtized tapasztalata bebizonyította, hogy az alkáli-hidrogénkarbonátos, jódos gyógyvíz igen jó hatású elsõsorban mozgásszervi megbetegedésekre (gerinc, csípõ-, térdizületi meszesedések), de kiváló idegrendszeri (a bróm- és jód hatása miatt) vérkeringési zavarokra, s nõgyógyászati megbetegedésekre és alkalmas a balesetek utáni rehabilitációra is. Összhatásában pedig az ember általános erõnléti állapotát javítja, tehát az egészséges ember számára is fontos regeneráló lehetõség. Ehhez hozzájárul a sajátos alföldi környezet, a falusias csend, a jó levegõ, a szíves kiszolgálás, a kistelepülésre jellemzõ lakossági családias magatartás a vendégek iránt.

Szolgáltatások a Termálfürdõ területén:

-csónak és vízibicikli kölcsönzés
-nyilvános telefonfülkék
-saját parkoló (az autóval, vagy busszal érkezõ vendégek részére)
-asztalitenisz-, tenisz-, a minigolf- és futtballpálya
-játszótér
-horgászati lehetõség

A gyógymedencék mellett, a pavilonsoron házias ízekkel, friss lángossal és még nagyon sok finom étellel, itallal csillapíthatják éhségüket, szomjukat a vendégek.
Itt található a fürdõ színpada, melyen májustól szeptemberig minden szombat délután színvonalas programok várják a szórakozni vágyókat. Többek között magyar nóta-, táncdal-, operett és operaénekesek, humoristák, néptáncbemutatók, bûvészgála produkciók szerepelnek a programok között, melyek igen népszerûek a közép- és idõsebb korosztály számára.


Reméljük ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk Berekfürdõn a Termál - és Strandfürdõn!

Hasznos tippek!

 • További Berekfürdõ-i szállások

 • Megközelítés
  A 3. számú fõúttól a 33-as úton jutunk Tiszafüredig, onnan pedig a 34-es úton Kunmadarasig, ott Karcag irányába haladva jutunk a településre. A másik irányból, Karcag felõl 13 kilométer után érkezünk ide, vagy jöhetünk vonattal, a Karcag-Tiszafüred vasútvonalon.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-5309 Berekfürdõ, Berek tér 13.
  Tel: 06-59-519-029, 06-59-519-030, 06-59-319-302


  © Minden jog fenntartva! 2004-2024

  Rólunk | Kapcsolat