Útvonal tervezõ
Berettyóújfalu >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Bella Costa Étterem - Berettyóújfalu

Képgaléria:
Bella Costa Étterem - Berettyóújfalu Bella Costa Étterem - Berettyóújfalu Bella Costa Étterem - Berettyóújfalu Bella Costa Étterem - Berettyóújfalu Bella Costa Étterem - Berettyóújfalu
Bella Costa Étterem - Berettyóújfalu
Bella Costa Étterem - Berettyóújfalu Bella Costa Étterem - Berettyóújfalu Bella Costa Étterem - Berettyóújfalu Bella Costa Étterem - Berettyóújfalu Bella Costa Étterem - Berettyóújfalu
Információ, szállásfoglalás
Típus: étterem, apartman, ***
Cím:
4100 Berettyóújfalu Dózsa György út 28
Hajdú-Bihar
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-54-402-120, 06-30-938-0377
Fax: 06-54-402-120
Férõhely: 6 szoba
15 fõ
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: bár, buszparkoló, ebédlõ, étterem, hûtõszekrény, konferenciahelyszin, különterem, mozgássérült-barát, parkoló, sörözõ, társalgó, telefon, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Berettyóújfaluban, a Bella Costa Étterem és Apartmanházban!Berettyóújfalu - Strand

Berettyóújfalu, a Bihar fõvárosaként emlegetett tizennyolcezer fõnyi város Hajdú-Bihar Megyében, Debrecentõl 35 km-re, a romániai határátkelõtõl Ártándtól 25 km-re, Budapesttõl 200 km-re található. Városunk ismert a jótékony hatású természetes gyógyvizérõl, melyet a Városi Uszoda és Strand fürdõjében élvezhetnek. Kulturális programokat kínál a Nadányi Zoltán Mûvelõdési Központ, és érdemes ellátogatni a Bihari Múzeumba is, ahol valósághû képet kapunk arról, hogy a bihari emberek hogyan éltek akkor és most. A sportélet élvonalában is megtalálhatóak vagyunk. Kézilabdásaink és focistáink már messzeföldön megismertették Berettyóújfalu nevét.

Berettyóújfalu - Bella Costa Étterem és ApartmanházEnnek a városnak a szívében található a Bella Costa Étterem, amely a 47-es fõút mentén, a Polgármesteri Hivataltól 100 méterre, a már említett fürdõtõl 300 méterre, mediterrán hangulatban várja vendégeit.
A légkondicionált 160 fõs étteremben vállaljuk munkaügyi, családi és baráti összejövetelek megtartását és egyéb rendezvények lebonyolítását.
35 fõs konferenciatermünk kiválóan alkalmas akár zártkörû tárgyalások, megbeszélések megtartására is.
A mediterrán jellegû teraszunk kiváló lehetõséget nyújt szabadtéri vendéglátásra.
Ételeink között szerepelnek hagyományos és mediterrán ételek egyaránt, melyek kialakításánál igyekszünk Vendégeink kulináris igényeit kielégíteni. Természetesen egy ilyen étterembõl a helyben sütött pizza sem hiányozhat. Egész héten napi menüvel is tudunk szolgálni.

Szállásaink apartman jellegûek, ezekben csoportos és egyéni elszállásolást is tudunk biztosítani, akár hosszabb ideig tartó itt tartózkodásra is.

Szobák szolgáltatása:Berettyóújfalu - Bella Costa Étterem és Apartmanház
Fürdõszoba, Wc, zuhany
Hajszáritó
Szines televízió

Szolgáltatások a szálláshelyen:
Társalgó
Különterem
Színes televízió
Kerti bútorok
Fedett pihenõhely
Reggeli, Félpanzió, Teljes panzió, Vegetáriánus konyha
Parkolási lehetõség az udvarban

Szolgáltatások a szálláshely környezetében:
500 m
Étterem, Borozó, Kávézó, Cukrászda, Drinkbár, Éjszakai bár, Sörözõ
Játékterem
Zárt / õrzött parkoló Berettyóújfalu - Bella Costa Étterem és Apartmanház
Utazási iroda
Nyilvános telefon
Élelmiszerbolt
Lovaglási lehetõség
Fedett uszoda, Strand
Kondicionalóterem, Fitness terem
Szauna, Szolarium, Masszázs
Fodrászat, Kozmetika, Szépség szalon
Biliard
Orvosi rendelõ
JátszótérTestvérlétesítményünk a Móló Panzió & Restaurant, ahol 20 szoba, 56 ágy és 100 fõs étterem áll az Önök rendelkezésére, amely megtalálható a város szélén, a 42-es és a 47-es fõút találkozásánál.

Látnivalók, programok:
Berettyóújfalu idegenforgalmi infrastruktúrája alkalmas arra, hogy hosszabb idõt töltsünk a városban. A strand meleg vizének gyógyító hatását nemcsak a tapasztalat, de a hivatalos mérések is igazolják. Berettyóújfalu - Bihari Múzeum
2004-ben a NKÖM Múzeumi Fõosztálya különdíját a berettyóújfalui Bihari Múzeum kapta látogatóbarát programjaiért, a térségben betöltött kulturális szerepéért, színvonalas szakmai kiadványaiért.
Kellemes kirándulásokra indulhatunk innen a környék nevezetességeihez, vagy éppen a mind kedveltebb fürdõhelyekre. Akár kerékpárral is felkereshetõ a bakonszegi Remete-tó (10 m), a földesi strand (27 km), a Keleti-fõcsatorna (10 km), de a bátrabbak átrándulhatnak a szomszédos Békés megyébe, a füzesgyarmati strandra (40 km) is.


Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Bella Costa Étterem és Apartmanházban!

Hasznos tippek!

 • További Berettyóújfalu-i szállások

 • Megközelítés
  Az E-60 és 42 fõút Budapesttõl 218km., Nagyváradtól 25 km.- és a 47 fõút Debrecen 36 km., Szeged 186 km.- keresztezõdéstõl 200 méterre, Budapest felé.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-4100 Berettyóújfalu, Dózsa György út 28
  Tel: 06-54-402-120, 06-30-938-0377


  © Minden jog fenntartva! 2004-2024

  Rólunk | Kapcsolat