Útvonal tervezõ
Keszthely >>

 

Szálláshely keresés:

Barbara Wellness Panzió - Keszthely

Képgaléria:
Barbara Wellness Panzió - Keszthely Barbara Wellness Panzió - Keszthely Barbara Wellness Panzió - Keszthely Barbara Wellness Panzió - Keszthely Barbara Wellness Panzió - Keszthely
Barbara Wellness Panzió - Keszthely
Barbara Wellness Panzió - Keszthely Barbara Wellness Panzió - Keszthely Barbara Wellness Panzió - Keszthely Barbara Wellness Panzió - Keszthely Barbara Wellness Panzió - Keszthely
Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió,
Cím:
8360 Keszthely Zámor u. 2.
Zala
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-83-319-865
Férõhely: 12 szoba
30 fõ
Web: www.barbara-pension.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, mini bár, telefon, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: bár, ebédlõ, füves kert, hûtõszekrény, kutya, macska bevihetõ, medence, parkoló, szauna, szolárium, telefon, teniszpálya, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Keszthelyen a Barbara  Wellness Panzióban!Keszthely éjjel

Pihenjen a Balaton fõvárosában Keszthelyen, a közelben csupán 4 km-re található a Hévízi Gyógyfürdõ, Európa legnagyobb melegvizû tava. Nyáron a hõmérséklet elérheti a 36-40 C°-t. Látogatóink majd az összes hidroterápiás kezelést kipróbálhatják.A világhírû gyógyvíz kivállóan gyógyítja a mozgásszervi és reumatikus megbetegedéseket.
Csupán 30 km-re fekszik a Badacsonyi borvidék. Keszthely a Balatonpart legrégebbi városa,ahol kellemes nyaralásban lehet része. Gyakran szervezünk különbözõ programokat mint a Budapesti városnézés, Puszta Program, Csárdás Party, sétahajózás, egyéb kirándulások.

Panzió:

Keszthely - Barbara Wellness PanzióA panzió a Balatontól 300 m-re található, 8 kétágyas, 2 háromágyas, 2 négyágyas szobávalvárjuk vendégeinket. Minden szobához zuhanyzó, WC, hûtõszekrény és szines TV tartozik. A zárt parkoló az udvarban található, vendégeink a ház számos szolgáltatását igénybe vehetikamelyek többsége a szobaárban is benne foglaltatik, ill. speciállis ajánlatainkon keresztûl kedvezõ árakon igénybevehetõ.

A közelben számos lehetõség adódik a szabadidõ eltöltésére: étterem, lovaglás, horgászat, vadászat, teniszezés, csonakázás vagy csak a szabadstarndon töltött fûrdõzés és úszás teszikfelejthetetlenné és gondtalanná az Ön nyaralását.Egész évben várjuk, változatos programajánlatunkkal a felfrissülni és pihenni vágyó kedves vendégeinket.

A Barbara Panzió Wellness új mérce a szolgáltatások világában,a környék egyik Keszthely - Barbara Wellness Panziólegjobban felszeret luxus igényeket is kielégíteni vágyó családias hangulatú panziója.
Egy nálunk eltöltött hét, kirándulás a test a szellem és lélek világában. Itt párosul a híres magyar vendégszeretet a legmodernebb Wellness szolgáltatásokkal, mely panzió szintjén egyedül álló a környéken.

Programjaink célja: A szervezet egyensúlyba tartása, a megelõzés, az egészség és a jó közérzet. A szaunán a pezsgõfürdõn a szoláriumon és kerti Keszthely - Barbara Wellness Panzióúszómedencén felül szépség-szalonunk mindent kínál ami szépít, karcsúsít, és örömet szerez.

Panziónk a Balatontól 300 m-re található. Télen, nyáron egyaránt élvezheti a festõi szépségû tó kínálta lehetõségeket, vagy úszhat a közeli Hévízi tóban.

Vegyen Ön is részt vagy ajándékozza meg szeretteit, barátait, mézeshetek, házassági évfordulók, különleges vizsgák egyéb jelentõs események alkalmából az általunk kínált lehetõségekkel. Wellness, Bõjt és Regeneráló Programok Keszthelyen! Lébõjt kúra, Vitalizáló program, Ízelítõ program, Vitál Vikkend

Kívánságára részletes tájékoztatást küldünk.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket a Barbara Panzió Wellness-ben!

Hasznos tippek!

 • További Keszthely-i szállások

 • Megközelítés
  A 71-es úton, vagy vasúton, a Balatonszentgyörgy-Tapolca szárnyvonalon közelíthetõ meg a település.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-8360 Keszthely, Zámor u. 2.
  Tel: 06-83-319-865


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat