Útvonal tervezõ
Gyula >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

ApartmanCentrum - Gyula

Képgaléria:
ApartmanCentrum - Gyula ApartmanCentrum - Gyula ApartmanCentrum - Gyula ApartmanCentrum - Gyula ApartmanCentrum - Gyula
ApartmanCentrum - Gyula
ApartmanCentrum - Gyula ApartmanCentrum - Gyula ApartmanCentrum - Gyula ApartmanCentrum - Gyula ApartmanCentrum - Gyula
Információ, szállásfoglalás
Típus: magánszálláshely, apartman,
Cím:
5700 Gyula Nagyváradi út 1.
Békés
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-30-958-9429, 06-66-463-765
Fax: 06-66-463-765
Web: www.apartmancentrum.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, konyha, légkondi, mikrohullámú süto, tûzhely, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: buszparkoló, parkoló, udvari tûzhely, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Kedves kiránduló, nyaraló vendégek üdvözöljük Önöket Gyulán,
az Apartman Centrumban!

Gyula élénk idegenforgalmával az ország egyik legkedveltebb üdülõvárosa, Békés megye turisztikai központja.
A város legfõbb vonzereje az egykori Almásy kastély 8,5 hektár területû természetvédelmi területté nyilvánított õsparkjában létesült fürdõ. Apartmanunk a Fürdõtõl 50 m-re található, egyperces sétával elérhetõ a Vár, a Csónakázó tó. Igyekeztünk úgy kialakítani a szálláshelyet, hogy minden igényt kielégítsen.

Az apartmanok szolgáltatásai:

Az idelátogatók komfortérzetét jól felszerelt konyhával, tágas nappalival, gyönyörûen kivitelezett fürdõszobával, az udvaron grillezési lehetõséggel, nagy zárt parkolóval biztosítjuk.
A konyhában hûtõszekrény, mikrohullámú sütõ, kenyérpirító, gáztûzhely, mosogató, teafõzõ, kávéfõzõ, étkészlet, edénykészlet, tisztítószer és mosogatószer az alapfelszereltséghez tartozik, továbbá rendelkezésre áll hajszárító, vasaló, vasalódeszka.
A klimatitált szobákban mûholdas televízió van.

A vendégek saját kulcsot kapnak, szabadon, idõkorlátozás nélkül használhatják a szálláshelyet, a tulajdonos nem lakik bent.
Ha a nyári idõszakban érkeznek, és a Várszínház elõadásait szeretnék megtekinteni, úgy szívesen segítünk a jegy elõvételében.
 


Gyula:

Várfürdõ:

Békés megye kiemelkedõ - 1985 óta gyógyhelynek minõsített - nemzetközi hírû fürdõjét évrõl-évre egyre több pihenni és gyógyulni vágyó belföldi, illetve külföldi turista keres fel. A teljesen ujjá épített Várfürdõ a Dél-alföld legújabb legmodernebb, európai színvonalú strand- és gyógyfürdõje lett, 19 medencéjével a Magyar Fürdõszövetség által minõsített legmagasabb kategóriájú, négycsillagos strand- és gyógyfürdõ minõsítést nyerte el. A vendégek az Almássy kastély gyönyörû õsparkjában igénybe vehetik a gyógyélménymedencéket, gyermek-víziparadicsomot, pezsgõ és hullámmedencét óriás és kamikázecsúzdákat, valamint a télen is használható versenyuszodát. Újdonság a welnessközpont, mely a gyógyfürdõ zárása után is igénybe vehetõ, itt 10 vízi élményelemen kívül szaunafülkék és gõzkabin szolgálja az egészséges életmódhoz nélkülözhetetlen feltételeket.

Vár:

A Várfürdõ mellett található Gyula másik legfontosabb látnivalója a XV. században épült, s Közép - Európa egyetlen épen maradt sík vidéki, gótikus téglavára.
A vár falai közé visszaköltözik a gyulai Várszínház és itt kezdi meg 42. évadját. Az évad programjából kiemelkedik a kéthetes Shakespeare Fesztivál, július 5-17-ig, amelynek fõ programjára neves külföldi és hazai elõadókat hívnak meg. A várkert emellett sok más vendégcsalogató szabadtéri rendezvény színhelye is.
A gyulai rendezvénynaptárban az év minden hónapjában található egy-egy nagyszabású rendezvény:Reneszánsz Karnevál februárban, Közép-Békési Tavaszi Fesztivál márciusban, Gyula napok, valamint nemzetközi Kisüsti Pálinkafesztivál és Böllér napok áprilisban, Virágok vasárnapja és Végvári Pünkösd májusban, Gyulai zenei napok júniusban, Körösvölgyi sokadalom, Várszínház Összmûvészeti Fesztivál, Tarhonya Fesztivál, Végvári Esték, Minden Magyarok Táncfesztiválja, júliusban és augusztusban, Erkel Mûvészeti napok novemberben. A rendezvények keretében koncertek, felvonulások, középkori lovagi torna, játékos vetélkedõk, népi iparmûvész kirakodóvásár várja a turistákat.
A várkert azonban nem csak a fesztiválok ideje alatt közkedvelt helyszíne Gyulának. Télen-nyáron kellemes sétákat tehetünk a történelmi környezetben. Jó idõben csónakázhatunk és vízibiciklizhetünk a csónakázó tavon, télen pedig korcsolyázhatunk rajta.


Programok, szabadidõ:

Gyulától néhány km-re folyik a Fehér-körös, a Fekete-körös, a Kettõs-körös. Ha szeretik a természetet, a folyóparti kikapcsolódást, a horgászatot, biztosak vagyunk benne hogy a Körösök partján élménygazdag idõtöltésben lesz részük. A Szanazugban és a Városerdõn fólyóparti strandok várják a látogatókat. A programok megszervezésében, szívesen állunk rendelkezésükre

Köszönjük hogy megtisztelt figyelmével.
Jó pihenést kívánunk!


 

Hasznos tippek!

 • További Gyula-i szállások

 • Megközelítés
  Gyula megközelíthetõ: az 5-ös úton Kecskemétig, majd a 44-esen Békéscsabáig, onnan még 23,3 km. Vasúton a Püspökladány-Vésztõ-Kötegyán-Békéscsaba vonalon .

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-5700 Gyula, Nagyváradi út 1.
  Tel: 06-30-958-9429, 06-66-463-765


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat