Útvonal tervezõ
Hajdúszoboszló >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló

Képgaléria:
Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló
Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló
Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló Anikó Apartmanház - Hajdúszoboszló
Információ, szállásfoglalás
Típus: magánszálláshely, apartman,
Cím:
4200 Hajdúszoboszló Kölcsey utca 28.
Hajdú-Bihar
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-20-481-5484, 06-52-271-627
Fax: 06-52-271-627
Férõhely: 6 szoba
18 fõ
Web: web.axelero.hu/adsl201968
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, konyha, mikrohullámú süto, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: ebédlõ, füves kert, hûtõszekrény, konyha, mikro, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Hajdúszoboszlón, az Anikó Apartmanházban!

Hajdúszoboszló az Alföld északkeleti részén található, Budapesttõl 200 kilométerre keleti irányban, Debrecentõl 20 kilométernyire délnyugaton.
Határában három tájegység érintkezik egymással: észak-északkeletrõl a Hajdúhát, észak-északnyugatról a Hortobágy és délrõl a Nagy-Sárrét, illetve a Berettyó vidéke.

Ez az a táj, 'ahol az ég a földdel összeér', nem egyhangú síkság a vadregényes hegyekhez szokott utazónak sem, hisz itt-ott élénkítik a Tisza elhagyott medrei a nádasokkal, vadmadarak ezreivel, erdõs ligetekkel. A határ a híres puszta, a 'dicsõ rónaság'. Hortobágy felé kissé lejt, a tengerszint feletti magassága alig 100-110 méter.

Még 'folyója' is van Szoboszlónak, a rajta átkanyargó Kösely, ami Hõgyes Endre (1847-1906), az innen származó híres orvostudós szerint olyan jellegzetessége a településnek, mint fõvárosunknak a Duna.

Való igaz, amit a gyógyfürdõ szlogenje is állít:

'GYÖNGYSZEMÜNK AZ EGÉSZSÉG' ,

de a fedett és a szabadtéri gyógyfürdõ népszerûségét is túlszárnyalja nyáron a strandé, amely az ország legnagyobb fürdõkomplexuma, szabadidõközpontja május elsejétõl szeptember végéig. Ebben az öt hónapban fõként a strandturizmus hódít.

Apartmanházunk Hajdúszoboszlón a fürdõ szomszédságában található.
Egész évben várjuk vendégeinket, télen elõzetes bejelentkezés után.

Az apartmanok szolgáltatásai:

Hat db apartmanunk, kettõ és négyágyas szobákkal, konyhával, TV-vel, fürdõszobáva, mikróval és konyhai felszereléssel ellátott.

A száláshely szolgáltatásai:

Udvari tûzhely, füves kert,kertibútorok, erkély és mini konditerem segití a vendégek zavartalan pihenését.
Zártparkolónkban biztonságban tudhatja autóját.Szabadidõs programok egész éven át:

Különösen nyáron a fürdõvendég idõtöltése nem szorítkozik csupán a medencékben ücsörgésre, a napozásra. Annyi sportos kikapcsolódásra van lehetõség a strandon belül és kívül, hogy már a leltárszerû felsorolás is hosszadalmas lenne! A már említett fedett uszoda a vízisportok szerelmeseit várja. Az uszoda elõtti parkolóban street ballra van lehetõség. A teniszezni vágyóknak tucatnyi pálya áll a rendelkezésükre a sportlétesítményekben. A sportrepülõtéren már két évtizede rendeznek ejtõernyõs versenyeket, nemzetközi vitorlázórepülõs erõpróbákat, hõlégballon-bemutatókat. A repülõtér ad otthont nyáron a népi kirakodóvásároknak, a birka- és slambucfõzõ örömnapoknak . A Hajdúszoboszlói Nyár rendezvényeinek ékességei a Kösely-kupa lovasverseny, lovasbemutató, a különbözõ parádés felvonulások, a Hajdúvárosok Találkozójának mûsorai - néptánc, majorett stb. - a Fesztivál téren, ami a József Attila utcán található a strand tõszomszédságában.

Reméljük ajánlatunk elnyerte tetszésüket, legyen Ön is a vendégünk az Anikó Apartmanházban Hajdúszoboszlón!

Hasznos tippek!

 • További Hajdúszoboszló-i szállások

 • Megközelítés
  Vasúton azért könnyû, mert a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony fõvonal mentén található. Itt megáll minden gyorsvonat, hat Inter City-járat, sõt két nemzetközi vonat is. Nyáron közvetlen vasúti összeköttetés van a Balatonnal. A városon áthaladó négyes számú fõközlekedési útvonal a fõváros és Záhony között sok kisebb-nagyobb útvonalat kapcsol össze, jó utazási feltételeket biztosítva az autóval és más jármûvel érkezõk számára. A korszerû hármas autópálya szintén gyorsan elérhetõ innen például Hortobágy-Tiszafüred-Füzesabony irányában.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-4200 Hajdúszoboszló, Kölcsey utca 28.
  Tel: 06-20-481-5484, 06-52-271-627


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat