Útvonal tervezõ
Miskolc (Tapolcafürdõ) >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Amarillisz Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ)

Képgaléria:
Amarillisz Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Amarillisz Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Amarillisz Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Amarillisz Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Amarillisz Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ)
Amarillisz Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ)
Amarillisz Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Amarillisz Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Amarillisz Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Amarillisz Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ) Amarillisz Vendégház - Miskolc (Tapolcafürdõ)
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház,
Cím:
3519 Miskolc (Tapolcafürdõ) Újjáépítés utca 9. sz
Borsod-Abaúj-Zemplén
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-70-315-3125
Férõhely: 3 szoba
10 fõ
Web: www.amarilliszvendeghaz.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, internet csatlakozás, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: baba-barát, ebédlõ, füves kert, hûtõszekrény, internet kapcsolat, játszóudvar, játszótér, konyha, kutya, macska bevihetõ, mikro, parkoló, terasz, tûzhely, udvari tûzhely, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Miskolc-Tapolcán az Amarillisz Vendégházban!Miskolc-Tapolca - Barlang- és Gyógyfürdõ

A tapolcai forrásvíz már az Árpád-korban ismert volt, és a török idõk elõtt híres lett fürdõkultúrájáról, völgyeinek idegnyugtató csendjérõl és mikroklímájáról. Az üdülõhely kitûnõ földrajzi adottságával, több ezer holdas erdõs környezetével idegenforgalmi vonzerõt jelent. Különleges értéket képvisel a miskolctapolcai parkrendszer élõvilága és kiegyensúlyozott üde klímája. Ez a Bükk-hegység és az erdõk közelségének köszönhetõ, mely 3 oldalról öleli körül a tapolcai medencét. A környezet és a hangulat minden évszakban jellegzetes üdülést ígér, változatos szabadidõs programokkal, mindenki számára korlátlan szórakozást garantál, új energiával tölt fel.

Miskolc-Tapolca - Amarillisz VendégházAmarillisz Vendégház:

Miskolc-Tapolca Újjáépítés utca 9. szám alatt lakunk. 2007-ben teljesen felújított vendégházunk egy igen kellemes, nagyon csendes, kis idilli utcában található, ahol állandó madárének hallatszik.
A Barlangfürdõ 6-7 percnyi sétára található.

Vendégházunk kétszintes, az emeleten mi lakunk, a vendégeket a földszinten fogadjuk.
Vendégházunkban három kiadó franciaágyas szoba áll a kedves vendégek szolgálatára. A franciaágyakon kívül a szobák rendelkeznek kihúzható 2 személyes fotelágyakkal is, így egy szobában akár 4 fõt is tudunk fogadni.

Szolgáltatások a szobákban:Miskolc-Tapolca - Amarillisz Vendégház, fürdõszoba
Mind a három szoba privát zuhanyzós fürdõszobával van felszerelve. Minden szobában található fagyasztós hûtõszekrény, kábel TV 40 fogható csatornával, ventillátor és ruhaszárító. A szobákhoz biztosítunk kétméretû törülközõt, szappant, toalett papírt.
Mindegyik szobát úgy próbáltuk berendezni, hogy minél kellemesebb, pihentetõbb környezetet biztosítson a hozzánk ellátogató vendégeknek.
Bababarát szállás:
Kisgyerekkel érkezõ családoknak a szobához tudunk biztosítani kiságyat, kiskádat, és gyerekágynemût, az étkezõben pedig etetõszéket.Vendégházunk teljesen felújított.
A szobák mellett egy komplett, felszerelt konyha is található, tûzhellyel, kávéfõzõvel, melegszendvics-sütõvel, kenyérpirítóval, mikrohullám sütõvel. A konyhaszekrények teljesen berendezettek, edény-, evõeszköz garnitúra, pohárkészlet…stb. megtalálható bennük.

A konyha mellett egy étkezõ is megtalálható, ahol a vendégek kényelmesen el tudják fogyasztani reggelijüket, ebédjüket, vacsorájukat.

A bejárati ajtónál egy terasz helyezkedik el dohányzóasztallal és székekkel, itt és a kertben megengedett a dohányzás, házon belül kérjük mellõzni szíveskedjenek. Miskolc-Tapolca - Amarillisz Vendégház

Vendégházunkban WIFI-hálózat van kiépítve, a házon belül és a kert egész területén fogni lehet az internetet.


Kutyabarát vendégház vagyunk (mi is tartunk kutyusokat) ezért kutyákat fogadunk! Csak szobatiszta, viselkedni tudó kutyáknak áll módunkban szállást adni. Kutyát szobában egyedül hagyni csak szállító boxban vagy ketrecben lehetséges, de igény esetén a felügyeletüket vállaljuk. Házon belül csak a szobákban tarthatóak. Az udvaron a kutyáknak egy kis elzárt részen biztosítani tudunk egészségügyi séta lehetõséget, de a kert egyéb részén nem tartózkodhatnak. A vendégház közelében hatalmas nagy rét található, ahová a kutyákat szabadon el lehet vinni sétálni, játszani. 1 db ketrecet és egy kisebb fajta szállító boxot tudunk biztosítani.

Udvar: Miskolc-Tapolca - Amarillisz Vendégház, udvar
Vendégeink számára saját, kapun belüli térköves parkolóval rendelkezünk. A kertben van még egy terasz, amin szalonnasütõ, bográcsozó, kerti garnitúra és napozóágyak találhatók. Az udvar többi része gyep, ahol a gyerekek kedvükre hancúrozhatnak.
A kapu elektromosan mûködik, a vendégeink számára saját távirányítót, kapu- és szobakulcsot biztosítunk itt tartózkodásuk ideje alatt.

PROGRAMOK:
Miskolc belvárosa -
5 km - percek alatt elérhetõ, számos programlehetõség kínálkozik:
Miskolci Nemzeti Színház, - Miskolci Galéria, - Herman Ottó Múzeum több múzeumi és kiállítási épülete, - Papíripari Múzeum , - Magyar Orthodox Egyházi Múzeum és templom, - Mini Galéria, - Petró-ház, - Rákóczi-ház, - Feledy-ház, - Kós-ház, - Színháztörténeti és színészmúzeum, - Avasi kilátó, - Vadaspark, - Deszka templom, - Avasi református mûemléktemplom , ……
ezentúl számos mûemlék jellegû épület, több mûvelõdési ház, mozi, valamint aktuális idõszakos kiállítások sora, hagyományként visszatérõ fesztiválok várják az érdeklõdõket.
Diósgyõri vár ( 12 km )
Vártörténeti kiállítás a Rondellában, Lillafüred
Történelmi panoptikum a Kazamatában,
Pénzverde, melyet mindenki kipróbálhat
Idõszakos kiállítások a tornyokban.
Gyalogos túraútvonal a Barlangfürdõtõl - a Diósgyõri várig ( 8 km ).
Lillafüred ( 20km )
Anna mésztufabarlang, - István cseppkõbarlang, - Szeleta õsember barlang, - Herman Ottó emlékház, - Kohászati Múzeum, - Õskohó, - Hámori- tó, - Pisztrángtelep, - park, - hegyi túraútvonalak, - erdei kisvasút, mely nosztalgikus útra viszi utasait
Aggtelek-Jósvafõ ( 58 km)
Tokaj ( 50 km)
Sárospatak ( 70 km)
Szilvásvárad ( 50 km)
Zempléni várak, városok: - Boldogkõváralja, - Fûzér, - Regéc, - Gönc, - Vizsoly
Kassa, - Betlér, - Krasznahorka, - Domica

Ebben a kellemes környezetben a kedves vendégeknek maximális pihenést garantálunk, kérem látogasson el hozzánk.

Hasznos tippek!

 • További Miskolc (Tapolcafürdõ)-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3519 Miskolc (Tapolcafürdõ), Újjáépítés utca 9. sz
  Tel: 06-70-315-3125


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat