Útvonal tervezõ
Szilvásvárad >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Abigél Vendégház - Szilvásvárad

Képgaléria:
Abigél Vendégház - Szilvásvárad Abigél Vendégház - Szilvásvárad Abigél Vendégház - Szilvásvárad Abigél Vendégház - Szilvásvárad Abigél Vendégház - Szilvásvárad
Abigél Vendégház - Szilvásvárad
Abigél Vendégház - Szilvásvárad Abigél Vendégház - Szilvásvárad Abigél Vendégház - Szilvásvárad Abigél Vendégház - Szilvásvárad Abigél Vendégház - Szilvásvárad
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház, falusi szálláshely,
Cím:
3348 Szilvásvárad Bem u. 31.
Heves
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-36-355-173, 06-20-4770-155
Web: abigelvendeghaz-szilvasvarad.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, rádió, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: füves kert, játszóudvar, játszótér, kerékpárkölcsönzés, parkoló, udvari tûzhely, zárt parkoló,
Bemutatkozás

  Üdvözöljük Szilvásváradon az Abigél Vendégházban!

 

Szilvásvárad - Abigél VendégházA vendégházról:
Csendes, békés környezetben lévõ vendégházunkban két saját fürdõszobával rendelkezõ dupla szobával és egy apartmannal várjuk kedves vendégeinket. Mindhárom szobában 2 + 1 fõ elhelyezsére van lehetõség. Az apartman fõzõfülkéjében gáztûzhely, mikrohullámú sütõ, fritõz, melegszendvics sütõ és grillezõ található a szokásos felszereltségen felül. A szobákban vízforraló és grátisz tea, kávé szolgálja a vendégek kényelmét.

Minden szobában található televízió (több mint 40 csatornával), hûtõszekrény és rádió.

A vendégházhoz nagy kert tartozik, amelyben változatos virágok, díszfák és dekoratív cserjék között szalonnasütõ és grillezõhely csábít egy kis esti fõzõcskézésre.

A gyermekek a kertben focizhatnak, tyúkokat etethetnek, vagy a kutyákkal, macskákkal játszhatnak. Az õ szórakozásukat szolgálja a kis játszótéren a mászóka, a csúszda, a hinta, a boksz-zsák, a homokzó és a fürdõmedence is. A felnõttek lengõtekével játszhatnak, vagy a hintaágyban pihenhetnek. Rossz idõ esetén lehetõség van kipróbálni a darts-ot vagy a sakkot, esetleg egy kártyacsatával üthetjük el az idõt.

Sportosabb szemléletû vendégeinknek jutányos áron bérelhetõ kerékpárok állnak a rendelkezésére.

Autóval érkezõ vendégeink zárt udvari parkolóhelyen tárolhatják gépjármûveiket.

A falu és a környezõ hegyek számtalan lehetõséggel, mi pedig nagy szeretettel várjuk pihenni, kikapcsolódni vágyó vendégeinket.

Szilvásváradi programajánlónk
Ízelító a szilvásváradi programokról, nevezetességekrõl


Kerékpárkölcsönzés Szilvásváradon
Kerékpárat kölcsönözhet közvetlenül a vendégháztól.

Kalandpark a Szalajka-völgyben
Kalandpark, ahol minden korosztály megtalálja a számára megfelelõ aktív sportolási, szórakozási lehetõséget. Ezt a parkot évrõl évre bõvítik. Ma már 4 féle erdei kötélpályarendszerük van, ahol 3 éves kortól bárki számára van teljesíthetõ feladat. A kötélpályák mellett jónéhány egyéb tevékenységre is van lehetõség.

Rendezvények Háza
Disco Szilvásváradon

Bükk Pont Szilvásvárad
A Bükk Pont célja a bükki Hegyhát és a Bükk északi részének turisztikai bemutatása, népszerûsítése! Megismertetik azokat a kikapcsolódási és sportlehetõségeket, amelyeket hazánk e gyönyörû tája nyújtani tud, legyen szó akár kerékpárról, túrákról, sízésrõl, sziklákról, barlangokról, illetve lovakról és halakról.
Ezen a szép, és izgalmas vidéken szerveznek és vezetnek túrákat Szilvásváradtól Lillafüredig, Egertõl Aggtelekig, Miskolctól Salgótarjánig, valamint igény szerint Szlovákia közeli hegyeibe is (Szlovák-paradicsom, Alacsony-Tátra, Magas-Tátra, Szlovák-érchegység).

Bükki Nemzeti Park
A Bükk-hegység tömbjének változatos karsztjelenségei, barlangjai, szurdokvölgyei és kiemelkedõ sziklabércei, valamint növény- és állatvilágának ritkaságai évrõl-évre látogatók százezreit vonzzák.
Hazánk elsõ hegyvidéki nemzeti parkja 1977-ben alakult, jelenleg 43.254 ha védett területet foglal magába.

Ménesgazdaság
Kiállítások, méneslátogatás. lovas bemutatók, oktatás, túralovaglás... Vendégházunktól pár perces sétára.

Istállóskõi barlang
Az istállóskõi barlangot Raskó Pál fedezte fel 1911-ben, és 1947-ben találták meg itt a Bükk hegység egyik leggazdagabb õskori leletanyagát, többek között igen jó állapotban lévõ tûzhelyet, kõszerszámokat.

Szilvásváradi Maraton
Megismerheted a Maratont és rövid történetét, hasznos tudnivalókat tudhatsz meg, és ha kedvet kaptál a versenyhez, akár be is nevezhetsz! 

Hasznos tippek!

 • További Szilvásvárad-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3348 Szilvásvárad, Bem u. 31.
  Tel: 06-36-355-173, 06-20-4770-155


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat