Útvonal tervezõ
Mogyoród >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Stílus Vendégház - Mogyoród

Képgaléria:
Stílus Vendégház - Mogyoród Stílus Vendégház - Mogyoród Stílus Vendégház - Mogyoród Stílus Vendégház - Mogyoród Stílus Vendégház - Mogyoród
Stílus Vendégház - Mogyoród
Stílus Vendégház - Mogyoród Stílus Vendégház - Mogyoród Stílus Vendégház - Mogyoród Stílus Vendégház - Mogyoród Stílus Vendégház - Mogyoród
Információ, szállásfoglalás
Típus: magánszálláshely, vendégház,
Cím:
2146 Mogyoród Gödöllöi út 23.
Pest
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-28-440-986, 06-70-575-8227
Férõhely: 4 szoba
8 fõ
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: franciaágy, légkondi, TV,
Közösen használható: ebédlõ, füves kert, hûtõszekrény, internet kapcsolat, parkoló, társalgó, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Mogyoródon a Stílus Vendégházban!Mogyoród - Forma 1

Mogyoród
kedvezõ elhelyezkedésének köszönhetõen már az ókorban és a középkorban is lakott település volt. Ezt különbözõ leletek bizonyítják. Kiemelkedõ történelmi esemény volt az 1074. március 14-én lezajlott mogyoródi csata, amelyben Géza és László Árpád-házi hercegek döntõ gyõzelmet arattak a német császár által támogatott Salamon király felett, megszüntetve a hûbéri függõséget. A gyõzelem emlékére László bencéseket telepítve, apátságot alapított a mai Klastrom hegyen. Ma az apátság helyén park és emlékmû áll.
Mogyoród - Stílus Vendégház
A köztudatban Mogyoród neve egyet jelent a Hungaroringgel, ugyanakkor a település vezetése igyekszik megismertetni a turistákat Mogyoród történelmével, hagyományaival, jellegzetességeivel is. 


Stílus Vendégház:

Mogyoródon frekventált helyen 4 szobával nyolc férõhellyel várja vendégeit.
A franciaágyas szobák légkondicionáltak, szines TV-vel felszereltek. Minden emeleten van fürdõszoba és WC. A szállás ára tartalmazza a reggelit is.

Szolgáltatások:Mogyoród - Stilus Vendégház
-zárt parkoló
-füves kert
-udvari tûzhely
-étkezõ, társalgó
-hûtõszekrény
-mosógép
-internet kapcsolat

Áraink:
Telefonos egyeztetés után. Telefonszám:06-28-440-986, 06-70-575-8227

Szórakozási lehetõségek, kirándulások:
Természeti adottságai miatt Mogyoród kiválóan alkalmas kisebb kirándulásokra, sétákra, télen szánkózásra. A dimbes-dombos táj legmagasabb pontja a Somlyó-hegy (Gyertyános 326 m), melyen a Makovecz Imre által tervezett Szent László kilátó-kápolna található. Mogyoród természetes vizekben gazdag, területét keresztül szeli a Csíkvölgyi-forrásból eredõ Mogyoródi-patak. Határában található még a Szõdrákosi-patak. Állóvizeink a Pusztaszentjakabi-tó (Tölgyesi-tó) és a Kerek-tó. A táj nemcsak szépségével, hanem karakteres boraival és a környéken egyedi pincesorával is elcsábítja az ide látogatót.
Mogyoród - Aquaaréna
Újonnan létesült turisztikai létesítményünk az országszerte is egyedülálló vízi élménypark, az Aquaréna. Érdekes és hasznos szolgáltatásaival várhatóan jelentõs számú pihenni és szórakozni vágyót vonz majd Mogyoródra. A turisztikai vonzerõ növeléséhez járulnak hozzá többek között a szabadtéri és fedett gokartpályák és a vezetéstechnikai centrum is.


Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Stílus Vendégházban!

Hasznos tippek!

 • További Mogyoród-i szállások

 • Megközelítés
  A település sajátos adottsága, hogy szinte "kettészeli" az autópálya, ami könnyû és gyors elérhetõségét biztosítja. Gépjármûvel megközelíthetõ még a 3-as fõútról, valamint Fót és Szada irányából. A budapesti Örs vezér térrõl induló HÉV gyors és gyakori kapcsolatot biztosít mind a fõvárossal, mind pedig Gödöllõvel. A HÉV-állomást rendszeres buszjárat is összeköti a község többi részével.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2146 Mogyoród, Gödöllöi út 23.
  Tel: 06-28-440-986, 06-70-575-8227


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat