Útvonal tervezõ
Tarcal >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Pataky Borporta - Tarcal

Képgaléria:
Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal
Pataky Borporta - Tarcal
Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal Pataky Borporta - Tarcal
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház, falusi szálláshely, borospince,
Cím:
3915 Tarcal Klapka u. 20.
Borsod-Abaúj-Zemplén
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-30-903-6141, 06-30-362-3562
Web: www.patakyborporta.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Közösen használható: borospince, füves kert, hûtõszekrény, konyha, parkoló, tûzhely, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük a Kopasz-hegy lábánál, a tarcali pincesoron található Pataky Borportán!

Kóstolja meg Tarcalon, a világörökségi magterületen, Tokaj-hegyalja széles borválasztékát a furminttól az eszenciáig a Kopasz-hegy déli lábánál meghúzódó szõlõtáblák alatt elhelyezkedõ, hagyománytisztelõ borospincében.

Borkóstoláshoz igény szerint étkezést is tudunk biztosítani családoknak,
baráti társaságoknak és nagyobb csoportoknak egyaránt.
A borvidék értékeirõl, a szõlõ- és borkultúra specialitásairól is képet
kaphatnak a borbemutató során.

A nyolcvan fõt befogadó történelmi hangulatú pincében Tokaj-hegyalja széles borválasztékát kínálom.
A borbemutató során megismerhetik a vidék szõlõ- és borkultúráját,
speciális gasztronómiáját.


A Kopasz-hegy lábánál, a tarcali pincesoron található két vendégházunkba szeretettel várjuk kedves vendégeinket.

Szállását a falusi turizmus hagyomány-tisztelõ, a népi kultúrát megjelenítõ környezetében biztosítom.
Az egy telken álló házakban 4 szobában 10 fõ részére tudunk szállást biztosítani. Fõzésre az egyik házban, illetve a kerti tûzhelyen nyílik lehetõség. A kertben sátorozásra is van elegendõ hely.


Borkóstolásra, borbemutatóra kérem  jelentkezését programegyeztetéshez!

Tarcal fekvésénél fogva kiindulópontja, szálláshelye lehet a Hegyalját, Zemplént felfedezni, megismerni szándékozó látogatóknak, turistáknak. Elõször a lehetõségek három csoportja köré szervezve ajánljuk községünket figyelmükbe, majd ismertetjük az ide utazás lehetõségeit, végül egy térképen bemutatjuk a tarcali vendégváró helyeket és ismertetjük szolgáltatásaikat.

Miért érdemes Tarcalra ellátogatni?

Természet, kirándulás, túrák, rendezvények . A környék és a közeli Zemplén hegység tág lehetõségeket nyújt a túrázás könnyebb és nehezebb válfaját kedvelõinek.
Kirándulásokra, a botanikai és zoológiai ritkaságok megismerésére és megfigyelésére a Tokaj Bodrogzug Tájvédelmi körzet ad lehetõséget. Geológiai, látványbeli ritkaság a Bányató. A település központjából indul az egyetlen út a Nagy Kopasz-hegyre, ahonnan festõi kilátás tárul a zempléni és alföldi tájra.

Rendezvények:
Visszatérõ rendezvények a július utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülõ Tarcali napok, mely nem múlhat el nemzetközi íjász- és lovasverseny nélkül. Szüretelõn a mustfesztivál nyújt felejthetetlen élményt az idelátogatónak.

A bor:
A több száz éves, parkokkal rendelkezõ fõúri kúriák, udvarházak, mint a Királyudvar, Rákóczi-borház, Andrássy-kúria, vincellér iskola a bennük üzemelõ szõlõtermesztõ és bortermelõ vegyes vállalatokkal ma is a világhírû hegyaljai bort, a tokajit szolgálják. Természetesen számtalan, a bejáratuk elõtt virágos kerttel vagy ligetszrû parkkal diszített pince várja az ide látogatókat, hogy meggyõzze õket "a királyok bora, a borok királya" mondás valódiságáról.
Forrás: www.tarcal.hu
 

Hasznos tippek!

 • További Tarcal-i szállások

 • Megközelítés

  A község közuti megközelítési lehetõsége a Miskolc - Szerencs - Sárospatak - Sátoraljaujhely vonalán kiépített 37. számú utat, illetve a Nyiregyháza - Rakamaz - Tokaj - Bodrogkeresztúr vonalán kiépített 38. számú utat összekötõ közlekedési út. Ez az út a szomszédos Tokaj város területén csatlakozik a 38. számú úthoz. A település közúti közlekedése szempontjából meg kell még említeni a községtol Dny-ra elhelyezkedõ, szomszédos Prügy községbe vezeto utat, a Tarcaltól É-ra vezetõ utat, mely a szintén szomszédos Bodrogkeresztúr község területén csatlakozik a korábbiakban említet 37. számú úthoz és a lakott területbõl K. felé vezetõ utat, melynek vége a tokaji Nagy-Hegy tetején a TV torony elõtt kiépített autóparkolóba csatlakozik.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3915 Tarcal, Klapka u. 20.
  Tel: 06-30-903-6141, 06-30-362-3562


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat