Útvonal tervezõ
Kosd >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Naszály Kapuja vendégház - Kosd

Képgaléria:
Naszály Kapuja vendégház - Kosd Naszály Kapuja vendégház - Kosd Naszály Kapuja vendégház - Kosd Naszály Kapuja vendégház - Kosd Naszály Kapuja vendégház - Kosd
Naszály Kapuja vendégház - Kosd
Naszály Kapuja vendégház - Kosd Naszály Kapuja vendégház - Kosd Naszály Kapuja vendégház - Kosd Naszály Kapuja vendégház - Kosd Naszály Kapuja vendégház - Kosd
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház,
Cím:
2612 Kosd Petõfi Sándor u 27/a.
Pest
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-30-520-9570
Férõhely: 2 szoba
8 fõ
Web: www.naszalykapuja.atw.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: WC,
Közösen használható: ebédlõ, füves kert, hûtõszekrény, konyha, mikro, parkoló, társalgó, terasz, tûzhely, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló,
Bemutatkozás
Üdvözöljük Kosdon, a Naszály Kapuja Vendégházban!

A vendégház Kosdon található. A település Váctól 5 km-re van, a Naszály hegy lábánál fekvõ kis festõi völgyben. A nyugodt pihenésre, kikapcsolódásra vágyók számára ideális, hiszen a falunak nincs átmenõ forgalma. A Dunakanyar települései gyorsan megközelíthetõk a faluból.

Sok látnivalót kínál ez a vidék. A Naszály a Börzsöny és a Cserhát hegyek találkozásánál fekvõ 652 m magas mészkõhegy. Különleges növény-, és állatvilága, a Násznép barlang, a régi kõbánya , a hegytetõn található kilátó - ahonnan szép idõben csodálatos panoráma tárul elénk a Dunakanyarra és a dél-szlovákiai hegyekre - mind-mind érdekes és tartalmos programot kínál az idelátogató vendégeknek.

A Vendégház:

A vendégház egy új épület. A földszinten egy tágas nappali található, melynek terasza a kertre néz. Itt van még a konyha is, mely minden igényt kielégítõen felszerelt: Mikrosütõ, hûtõszekrény, páraelszívó, gáztûzhely, kavéfõzõ, kenyérpirító. Az emeleten két különbejáratú szoba található, mely 6-8 fõ részére biztosít kényelmes pihenést. Mindkét szobához külön vizes helyiség tartozik. A nappaliban kábelhálózattal ellátott TV szolgálja a kikapcsolódást. A kertben grillezõ áll a vendégek rendelkezésére .

Az épület mellett egy fagyizó mûködik nagy kerthelyiséggel.

Közelben nyújtott szolgáltatások:

-élelmiszerbolt
-emlékpark, templomok
-posta
-strand


Áraink:


Programajánlat:

Váci Világi Vigalom - több napos rendezvény Vácon, mely évente több
tízezer érdeklõdõt vonz itthonról és külföldrõl egyaránt. A Dunakanyar egyik legnagyobb kulturális rendezvénye, színes programokkal, kirakodóvásárral.

Bozót fesztivál - amatõr zenekarok bemutatkozása, különbözõ kulturális és sportrendezvények 2 napon keresztül mintegy nyáravatóként a természet lágy ölén.

Kirándulások:


Vác - a történelmi város , a Székesegyház, Püspöki palota, barokk fõtér, az állandó és idõszakos kiállítások megtekintése.

Visegrád - hajókirándulás a festõi városba, a Fellegvár, Salamon torony, a nyári palota megtekintésre. A Visegrádi Várjátékok évente
idevonzza a történelmi hangulatra vágyó túristákat. A festõi környezetben elhelyezkedõ Lepencei strandon kipihenhetjük fáradalmainkat.

Esztergom - hajóval Vácról is megközelíthetõ. A Bazilika, a Keresztyén
Múzeum megtekintése, séta a Mária Valéria hídon át Párkányba.

Szentendre - komppal átmegyünk a Szentendrei szigetre. A város hangulatos belvárosában séta, a kiállítások, és a Skanzem megtekintése.

Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Naszály Kapuja vendégházban!

Hasznos tippek!

 • További Kosd-i szállások

 • Megközelítés
  A falu könnyen megközelíthetõ autóval, busszal és vonattal is.A Nyugati Pályaudvarról Vácra fél óránként indulnak személyvonatok, majd a váci buszpályaudvarról juthatunk tovább szintén ilyen idõközönként autóbusszal. Autóval a 2/A közúton Budapesttõl mindössze 30 perc alatt érhetõ el a falu.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2612 Kosd, Petõfi Sándor u 27/a.
  Tel: 06-30-520-9570


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat