Útvonal tervezõ
Diósjenõ >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Kámor Fogadó és Panzió - Diósjenõ

Képgaléria:
Kámor Fogadó és Panzió - Diósjenõ Kámor Fogadó és Panzió - Diósjenõ Kámor Fogadó és Panzió - Diósjenõ Kámor Fogadó és Panzió - Diósjenõ Kámor Fogadó és Panzió - Diósjenõ
Kámor Fogadó és Panzió - Diósjenõ
Kámor Fogadó és Panzió - Diósjenõ Kámor Fogadó és Panzió - Diósjenõ Kámor Fogadó és Panzió - Diósjenõ Kámor Fogadó és Panzió - Diósjenõ Kámor Fogadó és Panzió - Diósjenõ
Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió,
Cím:
2643 Diósjenõ Ady Endre utca 90.
Nógrád
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-35-364-354
Fax: 06-35-364-354
Web: www.kamor.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: baba-barát, buszparkoló, büfé, ebédlõ, étterem, fitness szolgáltatások, füves kert, hûtõszekrény, játszóudvar, játszótér, lovasoktatás, mosógép, parkoló, szauna, társalgó, telefon, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Diósjenõn, a Kámor Fogadó Panzióban!

Diósjenõn és környékén nincs olyan ember, ki ne ismerne történeteket Kámorról, s ne jönne izgalomba e név hallatán. Meglehet, hogy Magyarország sok várához, barlangjához, sziklaüregéhez fûzõdnek érdekes történetek, de ilyen sok és változatos, mint Kámorhoz fûzõdik, igen ritka.
Diósjenõ környékeTalálkozhatunk a rablólovag kincseivel, tündérszép leánnyal, rút boszorkánnyal, titokzatos barlangokkal, a múlt homályába veszõ várak történeteivel. A kámori várakról soha egyetlen írásos említés sem történt. Ezek a várak történelmi léptékkel mérve rövid életûek voltak. Valamikor két vára is volt. A felsõ, magas fekvésû, a hegytetõn elhelyezkedõ vár korát a régészek felszíni leletek alapján Árpád-korinak, az alsó várat a késõ középkorból származónak határozták meg. A két vár összetartozott. A felsõ vár maga valószínûleg a török idõk elõtt elpusztult, bár történeti források még 1826-ban is látható kõfalakról szólnak. Több alkalommal jártak a helyszínen barlangkutatók. A kámori barlangok a múlt hangulatát õrzik számunkra. A nagy méretû Csepegõkõ barlangja az õsembernek, sõt a helyi hagyomány szerint még Sisa Pistának, az utolsó nógrádi betyárnak is menedéket nyújtott. A Hugóvilla mesterségesen bõvített mélyedésébõl még ma is igazán pompás kilátás nyílik a völgybe.

Diósjenõ - Kámor FogadóKámor Fogadó:
A fogadó egy 400 m2-es alapterületû kétszárnyú, kétszintes rusztikus gerendaépület, melyben 8 két ágyas szoba található, melyek pótágyazhatóak, több gyermekes családok részére emeletes ágy áll rendelkezésre.
A szobákhoz TV, fürdõ és igényes berendezés tartozik.
Szauna, fitness terem, kültéri medence kialakítása folyamatban. A fogadóhoz tartozó udvaron grillezõ hely, kerthelység, napozó található, játszótér építése szintén folyamatban van.
Lehetõség van alternatív szálláshely kialakítására is: pl. szénazsákon aludni.

Diósjenõ - Kámor FogadóÉtterem:
Az épülethez tartozik egy korszerûen felszerelt konyha, 50 fõ befogadására alkalmas 80 m2-es klimatizált éttermi rész.
Az emeleten található konferencia teremben lehetõség van internetezésre, társalgásra, baráti összejövetelekre, zártkörû rendezvényekre.
Konyhánk mindig friss és finom ételekkel, különlegességekkel, akciókkal kedveskedik a sörözõ és a fogadó vendégeinek.
Bababarát:
Kis gyermekek számára bébi konyha, babakocsi, kiságy és sok más apró segítség igényelhetõ.

Áraink:
Diósjenõ - Kámor Fogadó, rendezvények
2006. január 04-április 30. és 2006. szeptember 10-december 20.

2 ágyas szoba 5 000 Ft
4 ágyas szoba 8 000 Ft
Pótágy  0 Ft

2006. május 1-szeptember 9.
2 ágyas szoba 8 000 Ft
4 ágyas szoba 10 000 Ft
Pótágy 2 000 Ft

KEDVEZMÉNYEK
4 éjszaka esetén 5%Diósjenõ - Kámor Fogadó, programok
7 éjszaka esetén 10%
Csoport kedvezmény 5%
Gyerekkedvezmény 2 éves korig díjtalan
2-14 éves korig 40%
Nyugdíjas 10%
Egy éjszakás felár 20%

Étkezés:
Reggeli 600 Ft/fõ
Félpanzió 2000 Ft /fõ
Teljes ellátás 3000 Ft/fõ

Figyelem!
Áraink az akciós és frekventált idõszakokra nem vonatkoznak,
az ÁFA-át és az IFA-át tartalmazzák!

Programok, szórakozás a fogadó környékén:
Diósjenõ - Kámor Fogadó, farmgazdaságA fogadó egy 15 hektáros birtokon terül el, az épületbõl északi irányban festõi kilátás nyílik a Börzsöny vonulataira, délnyugat felé jól látható a nógrádi várrom.
A vendégek szabadon barangolhatnak, megismerkedhetnek a területhez tartozó farmergazdaság állataival, érdekesség képen részt is vehetnek a gondozásukban: tehénfejés, almozás.
A farmergazdaságban 100-nál is több szarvasmarha, több tucat ló, vadaskert (szarvas, õz), pávák, galambok, mindenféle háziállat (liba, kakas, tyúk, kecske, páva, több fajta sertés, szamár), 2 db horgásztó található.
Mivel a panzió és a gazdaság egymás mellett helyezkedik el, a farmergazdasággal együttmûködve számos vendégcsalogató szolgáltatás válik elérhetõvé az idelátogatók számára.

Lovainkkal bejárhatják a környék erdõit, gyalogos túrákat is érdemes tenni a közeli hegyekben, de akár lovaskocsin, lovasszánon. esetleg hintón is bebarangolhatják a hegyeket. Igény szerint túravezetõt biztosítunk a kirándulni vágyóknak.

Reméljük az ajánlataink elnyerték az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Kámor Fogadóban!

Hasznos tippek!

 • További Diósjenõ-i szállások

 • Megközelítés
  Diósjenõ megközelíthetõ a 2. számú fõút felõl Berkenyén és Nógrádon át, illetve vasúton: a Romhány-Diósjenõ vonalon.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2643 Diósjenõ, Ady Endre utca 90.
  Tel: 06-35-364-354


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat