Üdvözöljük Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdõn, a Hotel*** Sóstó Éttermében! Nyíregyházától 5 km-re egy tölgyerdõ közepén fekszik 16 hektáros zárt területen. Vendégeinket egész nap várja a'la carte éttermünk és élõzenés sörkertünk. Szállodánkban igényesen kialakított konferencia terem található, mely 30 fõ befogadására alkalmas . Rendezvények lebonyolítását is vállaljuk 300 fõig. Éttermünk az év minden napján ízletes ételekkel áll vendégeink rendelkezésére. Étlapunk kínálatában mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelõ fogásokat. A hangulatot sörteraszunk (350 fõs) biztosítja, ahol az idelátogatók élõzene mellett megízlelhetik a hamisítatlan szabolcsi ízeket, házunk specialitásait, valamint saját készítésû cukrásztermékeinket, nagymamáink receptjei alapján. Hotelünk szállóvendégeket is fogad! Engedjék meg, hogy étlapunkról ajánljak néhány fogást, a teljesség igénye nélkül: Elõételek: Jércemell saláta Görög saláta (paradicsom, uborka, paprika, lila hagyma, fetasajt, oliva bogyó) Tatár beefsteak Hortobágyi húsos palacsinta Levesek: Erõleves tojássárgájával ( csészében ) Újházi tyúkhúsleves gazdagon Májgombócleves Bakonyi gombaleves Nyírségi gombócleves Görög gyümölcsleves Jókai bableves Készételek: Vörösboros õzpörkölt Borjúpaprikás Vörösboros marhapörkölt Pacalpörkölt Gombás velõs pacalpörkölt Babgulyás füstölt csülökkel Szárnyashúsból készült ételek: Roston csirkemell flambírozott ananásszal Rántott csirkecomb Jércemell roston fûszervajjal Mustáros csirkemell filé Aszalt szilvával töltött csirkemell Sajttal, sonkával töltött csirkemell Pulykamell tejszínes gombamártással Sajttal töltött csirkemell bacon-be tekerve Rántott libamáj Libamáj roston Lyoni libamáj Sertéshúsból készült ételek: Rántott sertésborda Párizsi sertésborda Falusi sertésborda ( szalonna, hagyma, kolbász ) Óvári sertésborda Brassói aprópecsenye Cigány pecsenye Velõvel töltött sertésborda Velõrózsa rántva Csülök Pékné módra Borzas borda kapros dresszinggel Marhahúsból készült ételek: Bécsi borjúszelet Bélszín érmék Budapest-módra (zöldborsó, csirkemáj, gomba, vörösboros lecsós ragu) Bélszín érmék tükörtojással Bélszín Kedvessy-módra (tejszínes gombamártással) Bélszín steak párolt hagymával Bélszín steak fûszervajjal Halételek: Pisztráng roston sütve Fogasfilé rántva Lazac patkó roston sütve Roston sült harcsa Harcsa rántva Harcsahalászlé Pontyhalászlé Pontyszelet rántva Kímélõ ételek: Rántott trappista sajt Rántott gombafejek Rántott karfiol Párolt zöldségek Zöldborsó fõzelék tükörtojással A konyhafõnök ajánlata: 2 személyes sóstói csülök egészben, petrezselymes burgonyával, pezsgõs párolt káposztával (sörben párolva, ropogósra sütve) Csirkemájjal töltött borda, lapcsánka, szalmaburgonya Gombás velõvel töltött flekken vegyes körettel Várjuk kedves vendégeinket. Tisztelettel: Balázs István
Hasznos tippek!
© Minden jog fenntartva! 2004-2023.