Útvonal tervezõ
Dorog >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

HORVÁTH-KERT PÓNI FOGADÓ - Dorog

Képgaléria:
HORVÁTH-KERT PÓNI FOGADÓ - Dorog HORVÁTH-KERT PÓNI FOGADÓ - Dorog HORVÁTH-KERT PÓNI FOGADÓ - Dorog HORVÁTH-KERT PÓNI FOGADÓ - Dorog HORVÁTH-KERT PÓNI FOGADÓ - Dorog
HORVÁTH-KERT PÓNI FOGADÓ - Dorog
HORVÁTH-KERT PÓNI FOGADÓ - Dorog HORVÁTH-KERT PÓNI FOGADÓ - Dorog HORVÁTH-KERT PÓNI FOGADÓ - Dorog HORVÁTH-KERT PÓNI FOGADÓ - Dorog HORVÁTH-KERT PÓNI FOGADÓ - Dorog
Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió, lovasudvar, fogadó,
Cím:
2510 Dorog
Komárom-Esztergom
GPS: N 47.70887 E 18.73668
Nyitvatartás: egész évben
Egész évben:
Hétfõ, Csütörtök, Vasárnap:11.00-22.00
Péntek, Szombat:11.00-23.00
Telefon: 06-20-565-0780, 06-30-459-5282
Férõhely: 4 szoba
11 fõ
Web: www.horvathkert.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: bár, buszparkoló, ebédlõ, étterem, füves kert, hûtõszekrény, lovasoktatás, parkoló, telefon, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük a Horváth-Kert Póni Fogadóban!


Fogadónk, Budapesttõl 38km-re található. Az épület a dorogi hegyoldalban a 10-es úttól 300 m-re, az új csolnoki út mentén csendes, szép zöldövezetben fekszik.
A környezet kiválasztását nagyban befolyásolta a Pilisi panoráma, a dombok biztonsága és a zöldek buja színe. Fogadónk és környezete minden évszakban változatos és magával ragadó és emlékezetes hangulatokat ébreszt elsõként idelátogató és a visszatérõ vendégeinkben is.

Panzió:

Messzebbrõl idelátogató és betérõ vendégeinknek akik akár több napot is szeretnének nálunk vendégeskedve, kirándulásokkal (Pilis hegy, Esztergom, Dobogókõ) eltölteni, szobákkal is szolgálunk, a következõk szerint:

Panziónkban 3db kétágyas és egy ötágyas szobában 11-fõ elhelyezését tudjuk biztosítani. A szobákhoz fürdõszoba, televízió, hûtõszekrény tartozik.

A gépkocsikat õrzött parkolóban tároljuk.

Családosok kedvenc idõtöltése a játszótérrel és a hétvégi póni kocsikázással, lovaglással tarkított másfél hektáros park, melyben lehetõség van szalonnasütésre, kemencés sültek készítésére is.

Az itt megélhetõ hangulatok és élmények érkezéskor a hely látványelemeivel, a parkban található kis tavunkkal, a fények csillogó játékával, a zöldek életerejével és a póniaink legkisebbeket is elbûvölõ bájával kezdõdnek.

Majd az étkezéshez választható helyiségekkel, italokkal és elõételekkel folytatódik, aztán az ajánlott vagy a választott fenséges és hagyományõrzõ fõétel elfogyasztásával és az átélt íz élménnyel koronázódik meg az étkezés és elégedettség érzése.


Éttermünk fogadó jellegû kialakítás szerint készült, megtalálhatóak nálunk a nagy lakomák kellékei ugyanúgy, mint a meghitt vacsorák és a családi vagy munka ebédek helyszínei, ételei és italai.

Rendezvények:
Fogadónk kivételesen alkalmas helyszínéül szolgálhat a különbözõ családi, baráti és céges rendezvényeknek is, melyek lebonyolításában szívesen segítünk.

Az alábbi rendezvények helyszínét biztosítjuk:

- Esküvõk
- Osztálytalálkozók
- Céges összejövetelek
- Születésnapok
- Évfordulók

Télen: 80 - 100 fõ férõhellyel

Nyáron: 100 fõ + terasz 100 fõ férõhellyel


Éttermünk közvetlen ajánlatát keresse a Belföldi szállások.hu oldalon az étterem ajánlóban!

Legyen a vendégünk, érezze jól magát a Horváth-Kert Póni Fogadóban!

 

Hasznos tippek!

 • További Dorog-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-2510 Dorog,
  Tel: 06-20-565-0780, 06-30-459-5282


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat