Útvonal tervezõ
Noszvaj >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Domboldal Vendégház - Noszvaj

Képgaléria:
Domboldal Vendégház - Noszvaj Domboldal Vendégház - Noszvaj Domboldal Vendégház - Noszvaj Domboldal Vendégház - Noszvaj Domboldal Vendégház - Noszvaj
Domboldal Vendégház - Noszvaj
Domboldal Vendégház - Noszvaj Domboldal Vendégház - Noszvaj Domboldal Vendégház - Noszvaj Domboldal Vendégház - Noszvaj Domboldal Vendégház - Noszvaj
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház,
Cím:
3325 Noszvaj Bocskai u. 13.
Heves
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-30-661-7167, 06-36-463-191
Férõhely: 3 szoba
8 fõ
Web: www.domboldal.5mp.eu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Közösen használható: ebédlõ, füves kert, hûtõszekrény, játszóudvar, játszótér, konyha, mikro, parkoló, tûzhely, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

 Üdvözöljük Noszvajon, a Domboldal Vendégházban!

A csendes utcában található Domboldal Vendégház virágos és örökzöldekkel díszített udvaráról és az emeleti szoba erkélyérõl gyönyörû kilátás nyílik a völgyben elhelyezkedõ falura és a környékbeli erdõkkel borított lejtõkre. Pihenni vágyó vendégeink nyugalmáról és a falusi vendégszeretetrõl a fõépületben lakó házigazdák gondoskodnak.
A szállás díjába belefoglaltatik a háziúr közeli tufába vájt pincéjében a boroshordók tartalmának kóstolója. .
A minden szükséges eszközzel felszerelt konyhát mindenki szabadon használhatja, a kerti szaletli árnyékában kellemesen fogyaszthatja el a társaság a hideg és meleg ételeket is.
Három különálló hálószobánkban maximum 8 személyre kínálunk szállást.

Szolgáltatások a szálláshelyen:
-Gáztûzhely, Hûtõszekrény, Fagyasztó, Mosogató, Mikrohullámú sütõ, Teafõzõ, Kávéfõzõ
-Étkészlet, Evõeszköz, Edénykészlet 
-Zuhanyzó,  mosdókagyló
-Színes televízió, Kábel TV
-Kerti bútorok, Fedett pihenõhely
-Tûzrakóhely, Grillezõ
-Ágynemû, ágynemûhuzat
-Vasaló, vasalódeszka
-Hajszárító
-Részvételi lehetõség a gazdálkodásban
-Háziállatok a portán
-Parkolási lehetõség zárt udvarban
-Kutya, macska bevihetõ
-Kertbõl zöldség fogyasztható
-Kertbõl gyümölcs fogyasztható
Háziállatok bevihetõségének feltételei:
-szobatisztaság 

Amit érdemes megnézni a faluban
A múzemként és szállodaként is üzemelõ De la Motte (késõ barokk, copf stílusban épült) kastélyt, melynek 3,5 ha-os kertjében kerül megrendezésre minden évben a „zenés nyári esték” c. rendezvénysorozat.
A református templomban állandó kiállításként megtekinthetõk az 1248-ban épült fatemplom mennyezetkazettáinak másolatai.
A Bükkalja egyik látványossága a kaptárkövek, a riolittufából álló kúp alakú képzõdmények.
A faluban még az 1970-es években is laktak barlanglakásokban, ma azonban egy szobrászokból álló mûvészcsoport alkotótábor megnyitását tervezi.

Annak aki a bort kedveli: Az 1995. évben az év bortermelõje címet elnyert Thummerer Vilmos családi pincészetét nem szabad kihagyni, s a nyitott pincék c. rendezvénykor igazi élményt nyújthat a pincesorokon való séta is, hiszen ilyenkor sok-sok pincébe szabad a borkóstolás.
Annak aki a hasát kedveli: Az 1889-ben épült Gazdaházban (tavasztól egészen késõ õszig) gazdag kulturális programok keretében elevenednek fel a helyi paraszti étkezési, ünneplési szokások. A tájjellegû ételek (fõleg kemencében sült finomságok) készítése, valamint a szilvalekvárfõzés már évek óta visszajáró vendégeket vonz. Az aktuális programokról eseménynaptárból, vagy e-mailen érdeklõdhetnek.
Aki a Természetet kedveli: Noszvaj környezete, Magyarországon egyedülálló tiszta levegõje, különleges mikroklímája ideális gyalogtúrázóknak, hegyi-kerékpárosoknak, de még a motorozást kedvelõk is megszeretik e környéket. Síkfõkút az erdõbe nyíló hegyi ösvényekkel és csónakázótavával csalogatja a pihenni vágyókat. Az Eger közelében lévõ Eged hegyet gyakran látogatják siklóernyõsök. A szállástól 1,2 km-re csónakázótó, 3 km-re halastó, 8 km-re lovas tanya található.
Aki a gyógyfürdõket kedveli: A hét minden napján akár más-más (nemzetközi hírû) gyógyfürdõbe látogathat: Bogácsi strand és termálfürdõ (4km), Egri termálfürdõ és törökfürdõ (12km), Egerszalóki hõforrás (17km), Zsóri termál és hullámfürdõ Mezõkövesd (19km), Barlangfürdõ Miskolc-Tapolca (65km)

Amennyiben felkeltettük érdeklõdését, látogasson el hozzánk, vagy érdeklõdjön telefonon, e-mailben.

Egész évben várjuk szeretettel:

Mizser Zoltánné és Mizser Zoltán (házigazdák)

Hasznos tippek!

 • További Noszvaj-i szállások

 • Megközelítés
  Az M3-as autópálya felõl Eger városán át, vagy pedig Mezõkövesd felõl.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3325 Noszvaj, Bocskai u. 13.
  Tel: 06-30-661-7167, 06-36-463-191


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat