Útvonal tervezõ
Sárospatak (Végardó) >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Családi Vendégház - Sárospatak (Végardó)

Képgaléria:
Családi Vendégház - Sárospatak (Végardó) Családi Vendégház - Sárospatak (Végardó) Családi Vendégház - Sárospatak (Végardó) Családi Vendégház - Sárospatak (Végardó) Családi Vendégház - Sárospatak (Végardó)
Családi Vendégház - Sárospatak (Végardó)
Családi Vendégház - Sárospatak (Végardó) Családi Vendégház - Sárospatak (Végardó) Családi Vendégház - Sárospatak (Végardó) Családi Vendégház - Sárospatak (Végardó) Családi Vendégház - Sárospatak (Végardó)
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház,
Cím:
3952 Sárospatak (Végardó) Szegfû utca 3.
Borsod-Abaúj-Zemplén
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-47-396-277
Férõhely: 3 szoba
10 fõ
Web: www.annavend.hu
Fizetõeszköz:
Szolgáltatásaink
Közösen használható: ebédlõ, füves kert, hûtõszekrény, konyha, kutya, macska bevihetõ, parkoló, rádió, tûzhely, TV, udvari tûzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Sárospatakon, a Családi Vendégházban !

A festõi szépségû Hegyalja gyöngyszeme Sárospatak.
A Tokaj-Eperjesi hegylánc dél-keleti lábánál, a Bodrog folyó jobb partján fekszik. Magyarország egyik 'szent helye', a magyar történelem fényes napjainak tanúja, a mûvelõdés egyik fellegvára, a 'magyar Athén'.
A Bodrog folyó két partján terül el ez az õsrégi város, amely már történelemelõtti idõkben is lakott hely volt. Lehet, hogy a Bodrogról nyerte patak nevét. A Sáros szócskát pedig a Bodrog és a Ronyva közt elterülõ sáros vidék után kapta.

Várkastély jellegû vára a gótikus és reneszánsz építészet legértékesebb együttesei közé tartozik; Református Kollégiuma a nemzeti kultúra ápolója, fenntartója. Sárospatak-Végardó gyógyhatású strandfürdõje egész évben várja a gyógyulni, felfrissülni vágyókat.

A ház:

A kétszintes, téliesített nyaraló a város üdülõövezetében, a strandtól 200 méterre található. Elsõsorban nagycsaládok (esetleg két kisebb család), vagy kisebb baráti társaságok részére ideális a vendégház.

Az alsó szinten helyezkedik el a közlekedõ, a teljesen felszerelt konyha, a fürdõkádas fürdõszoba, az egyik WC, a kamra és a nappali-étkezõ, ahol szükség esetén négy alvóhely is kialakítható. Az emeleten található a 'gyermekek szobája' két emeletes ággyal, egy kis hálószoba franciaággyal, és a másik WC kézmosóval. A gyermekek szobájából nyílik az erkély, mely a városra néz.
A kis füves udvaron kerti sütés-fõzésre van lehetõség és az autóknak is van helye. A házzal szemben, a füves réten szabadtéri játékokkal hódolhatnak az aktív pihenésnek, amihez eszközöket (tollas, pelota, labda, ugrókötél stb.) biztosítunk. Rossz idõ esetére a gyermekszobában vannak társasjátékok, kisautók, babák, stb.
Összesen 6 - 10 fõ részére van hely a vendégházban. Mivel a vendéglátó család más településen lakik, szükséges az elõzetes bejelentkezés.

Árak:

8.000.-HUF/ház/éjszaka (32 EUR) + 500.-HUF/fõ/éjszaka (2 EUR)

Hetente egy nap kedvezmény!

Hosszabb lekötés esetén egyéni megállapodás szerint!


Programlehetõségek:

A vendégháztól 200 méterre található Sárospatak-Végardó fürdõje, mely a gyógyulni vágyókat, a sportolókat és a strandolókat is kiszolgálja. A város tele van látnivalókkal. A Rákóczi-vár, a Református Kollégium, a templomok, állandó és idõszakos kiállítások a hûvösebb napokon adnak programot a kirándulóknak. Aki gyalogtúrára vágyik a természetbe, annak a tengerszem látogatását javasoljuk, mely egy félnapos elfoglaltság. Esténként pincelátogatások, borkóstolók idézik a táj hangulatát. A Makovecz Imre által tervezett 'A Mûvelõdés Háza' nem csak szép, de tartalmas programokat kínál szinte minden napra. A város az otthona a Zempléni Fesztivál (egykor Zempléni Mûvészeti Napok) nyitó és záró koncertjének és sok más elõadásának. A Bodrog folyó a horgászni és a vízitúrázni vágyóknak ad lehetõséget. Aki hosszabb autós túrára vágyik, annak ajánljuk a Zempléni körutat, várlátogatásokat, a Bodrogköz õsmagyar emlékhelyeit és a szomszéd város, Sátoraljaújhely nevezetességeit. Közel van a szlovák határ és Kassa is!


Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Családi Vendégházban!

Hasznos tippek!

 • További Sárospatak (Végardó)-i szállások

 • Megközelítés
  A 37-es út mentén fekvõ Sárospatak jól megközelíthetõ a Tisza túloldaláról, a 4-es út felõl is. Vonattal a Miskolc - Szerencs - Sátoraljaújhely vasútvonalon juthatunk el ide.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3952 Sárospatak (Végardó), Szegfû utca 3.
  Tel: 06-47-396-277


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat