Útvonal tervezõ
Noszvaj >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

A levendulás apartman - Noszvaj

Képgaléria:
A levendulás apartman - Noszvaj A levendulás apartman - Noszvaj A levendulás apartman - Noszvaj A levendulás apartman - Noszvaj A levendulás apartman - Noszvaj
A levendulás apartman - Noszvaj
A levendulás apartman - Noszvaj A levendulás apartman - Noszvaj A levendulás apartman - Noszvaj A levendulás apartman - Noszvaj A levendulás apartman - Noszvaj
Információ, szállásfoglalás
Típus: apartman,
Cím:
3325 Noszvaj Kossuth u. 40
Heves
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 20-22-55-294
Férõhely: 3 szoba
9 fõ
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, konyha, mikrohullámú süto, tûzhely, TV, WC,
Közösen használható: hûtõszekrény, konyha, mikro, parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük  Noszvajon Levendulás Apartmanházban !

Noszvaj:
Eger zöldövezetében, a várostól 10 km-re, nagyvadakban gazdag erdõkkel, kristálytiszta levegõvel körülvéve, a Bükki Nemzeti Park déli határán helyezkedik el 1700 lakosú községünk, lakóházak, barlanglakások, pincesorok, nagy számban találhatók a faluban.

A Levendulás Apartmanház  a falu központjában, de mégis csendes helyen található. Az itt megszálló vendéget reggel nem az autók zaja, hanem a madarak csicsergése ébreszti.
Gyermekbarát szálláshely: nagy füves udvar, fa játszótér (hinta, homokozó, mászó fal) gyermekpancsoló, igény szerint gyermekfelügyelet is kérhetõ. Csecsemõ esetén kiságyat és etetõszéket valamint babakocsit is tudunk biztosítani.
Minden apartmanhoz
külön konyha és fürdõszoba tartozik, valamint nagyobb társaságok esetén a vendégek rendelkezésére áll egy külön társalgó is, valamint az udvaron bográcsolási és szalonna sütési lehetõség is van. Júliustól medence is a vendégek rendelkezésére áll.
Túrázni vágyóknak is ideális hely
, hiszen a környék kiváló lehetõséget nyújt a kirándulás és a túrázás szerelmeseinek .
A piheni vágyóknak a környéken található gyógyfürdõk, nyújtanak kellemes felüdülést.
 A nyüzsgést kedvelõk sem maradnak program nélkül, mert júliusban és augusztusban számtalan esemény várja a faluba látogatót (Noszvaji borvacsora estek, Nomád vacsora estek, Zenés nyári esték a de la Motte Kastélyban, szilvanap ..stb.)
Amennyiben felkeltettük érdeklõdését hívjon bátran és pihenjen nálunk.

Áraink 2011-ben :
3.000 - 3.500 Ft / fõ / éj + IFA (350 Ft / fõ / éj)

 Wellness programok a környéken:
Bogács:
A 3500 fõs napi befogadóképességû fürdõ területén 5 db gyógyvizes medence (34-38 0 C), 1 db gyermek-pancsoló (36 0 C), 1 db feszített víztükru úszó-medence (24-26 0 C), valamint a Szolgáltatóházban 1 db gyógymedence áll a vendégek rendelkezésére A gyógyvizes medencék egész évben, az úszómedence és a gyermekpancsoló május 16-tól szeptember 15-ig üzemel.

Zsórifürdõ:
A rengeteg áldásos hatás következtében a mezõkövesdi gyógyvíz sikerrel alkalmazható fürdõkúra formájában számos betegségben,
Eger
A környék termálvizekben gazdag vidék, s ez alól a megyeszékhely, Eger sem kivétel. Magyarországon egyike volt az elsõként gyógyfürdõ létesítésére engedélyt kapó településeinknek, még a 20. század elején. De az egri fürdõélet gyökerei ettõl is régebbi idõkbe röpítik az idelátogató vendégeket. A egri Török Fürdõt még a törökök maguk építették a Hódoltság ideje alatt, 1610 és 1617 között. A rekonstrukció a mai napig õrzi a török fürdõkultusz és építészet hagyományait, emlékét. Itt jelenleg balneoterápiás központ mûködik, szakemberek, orvosok felügyelet mellett.

Egerszalók:

A falu vonzereje a környék természeti szépségeiben rejlik. Igazi nevezetesége a község déli részén a föld mélyébol feltörõ hévízforrás. A 410 m mélyrol feltörõ víz 65-68 °C-os, a kút vízhozama 2350 liter/perc. A nátriumot is tartalmazó, kálcium-magnézium hidrogénkarbonátos hévíz, melynek a vetakovasav tartalma is jelentõs, a kénes gyógyvizek kategóriájában az egyik legjobb besorolást kapta.
 

Hasznos tippek!

 • További Noszvaj-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3325 Noszvaj, Kossuth u. 40
  Tel: 20-22-55-294


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat