Útvonal tervezõ
Debrecen >>

 

Szálláshely keresés:
Hotel Lycium **** Konferencia ajánlata

Tekintse meg rendezvényajánlatunkat >>

A Hotel Lycium és a Kelet-Magyarországon egyedülálló technikai felszereltséggel rendelkezõ, 1200 fõ befogadására alkalmas Kölcsey Központ hazánk legrangosabb konferencia- és rendezvényszervezõ-komplexumai közé sorolhatja magát. A létesítmény tökéletes helyszínt biztosít hazai és nemzetközi konferenciáinak, fogadásainak, kiállításainak, rendezvényeinek szervezésére és lebonyolítására egyaránt.

Rendelkezésre álló technikai eszközök: hang- és fénytechnika, projektor vetítõvászonnal, Flip-Chart, írásvetítõ vászonnal, diavetítõ vászonnal, TV, video, mikrofon, CD-lejátszó

Rendezvények, megbeszélések ideális helyszíne a szálloda halljából nyíló 40-50 férõhelyet kínáló különterm, mely modern technikai felszereltségével, kialakításával elõsegítheti az Ön üzleti sikereit is.

Ha programja annyira zsúfolt, hogy partnereit nem tudja felkeresni, de mégis dolgozni szeretne, a legmegfelelõbb helyszín a Business Center, ahol számítógép, nyomtató, fax, telefon, titkársági szolgálat áll rendelkezésére, és még üzleti partnereit is megvendégelheti.

A szálloda catering szolgálata magas színvonalon biztosítja a rendezvényekkel kapcsolatosan felmerülõ igényeket a kávészünettõl, a háromfogásos étkezésen át a díszvacsoráig.

A büféebéd- és állófogadás-ajánlatokat aranyminõsítésû mesterszakácsok a megrendelõ igényei alapján készítik el, akár különleges igények alapján is. A kínálatban megtalálhatók többek között a magyaros, a regionális, a tájjellegû, a mediterrán menük mellett a „nemzetek konyháinak” ételajánlatai is.© Minden jog fenntartva! 2004-2023.

Rólunk | Kapcsolat