Útvonal tervezõ
Fony >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Zöldkapus Falusi Szálláshely - Fony

Képgaléria:
Zöldkapus Falusi Szálláshely - Fony Zöldkapus Falusi Szálláshely - Fony Zöldkapus Falusi Szálláshely - Fony Zöldkapus Falusi Szálláshely - Fony Zöldkapus Falusi Szálláshely - Fony
Zöldkapus Falusi Szálláshely - Fony
Zöldkapus Falusi Szálláshely - Fony Zöldkapus Falusi Szálláshely - Fony Zöldkapus Falusi Szálláshely - Fony Zöldkapus Falusi Szálláshely - Fony Zöldkapus Falusi Szálláshely - Fony
Információ, szállásfoglalás
Típus: falusi szálláshely,
Cím:
3893 Fony Rákóczi u. 13.
Borsod-Abaúj-Zemplén
Nyitvatartás: 04.01. - 11.30.
Telefon: +36-30-910-7465, +36-46-387-330
Férõhely: 2 szoba
9 fõ
Fizetõeszköz: Készpénz, OTP SZÉP kártya,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: ebédlõ, étkezõsarok, hûtõszekrény, kerti bútor, konyha, mikrohullámú süto, rádió, tûzhely, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Bemutatkozás

"Üdvözöljük  Fonyban a Zöldkapus Falusi Szálláshelyen  !

Szálláshelyünk a Zemplén szívében, Fonyban van.
A falusi udvarban két ház van, az egyiben a szállásadók laknak, a másik a kiadó szállás , egy korszerûsített hosszú parasztház.
Két szoba tartozik ide, 9 ággyal, a férõhely pótágyakkal a tovább növelhetõ.
Egy közös jól felszerelt konyha van gáztûzhellyel, gáz- és villanysütõvel, hûtõvel, mikrosütõvel. Kerti fõzési lehetõség, kerti terasszal, kerti bútorokkal.

Saját borospincénk van a Fonyi Pincesoron, ahol vendégeinknek borkóstolásban lehet részük.Helyben fõzetett gyümölcspálinkát kínálunk üdvözlõitalként. Májusban a nálunk legalább két éjszakára megszálló vendégeink részére kifizetjük a Regéci vár belépõjének árát.

A zárt udvaron parkolási lehetõség.

A környéken találhatók az Felsõ-magyarországi Várak Egyesületéhez tartozó várak, várromok, melyek Szlovákiába is átnyúlnak, különösen közel van a Regéci Vár és a Boldogkõváraljai Vár. Fonyban Tájház, Vizsolyban Árpád kori Református Templom, Telkibányán Abaúji Múzeum, ásványgyûjtõ túra. Fony határában húzódik a Kék-Túra útvonala.Füzérradványi Károlyi Kastély és növényritkaságokkal teli parkja. Aktív kikapcsolódást nyújt a Sátoraljaújhelyi Kalandpark, bob pályával, libegõvel, téli nyári sípályával. Fürdési lehetõség Göncön és Szerencsen, Sárospatak-Végardón wellnesz szolgáltatásokkal.

Szolgáltatások

-Kerti parti,grillezõhely
-Fõzési lehetõség
-Borturizmus
-Családbarát szálláshely
-Síelés
-Parkoló
-Nemdohányzó szobák
-Rádió a szobában
-Sátorhelyek
-Zuhanyozós szobák

A szálláshelyen áprlis  1-tõl november 30-ig tart nyitva. Télen zárva van.

 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Hasznos tippek!

 • További Fony-i szállások

 • Megközelítés

  Közúton Budapestrõl az M3-as autópályán, Felsõzsolcától a 3 számú fõúton, Novajidránynál letérve Vizsolyon és Korláton át Fonyig. Budapestrõl Miskolcon át Novajidrányig a Miskolc-Hidasnémeti vasútvonalon. Novajidránytól Volán autóbusz-járattal. Szerencs-Hidasnémeti vasútvonalon a fonyi vasúti átjárónál kell leszállni, és onnan 5-km-es gyalogos sétával közelíthetõ meg a falu.

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3893 Fony, Rákóczi u. 13.
  Tel: +36-30-910-7465, +36-46-387-330


  © Minden jog fenntartva! 2004-2022.

  Rólunk | Kapcsolat