Útvonal tervező
Nagykörű >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Tájház és Vendégház - Nagykörű

Képgaléria:
Tájház és Vendégház - Nagykörű Tájház és Vendégház - Nagykörű Tájház és Vendégház - Nagykörű Tájház és Vendégház - Nagykörű Tájház és Vendégház - Nagykörű
Tájház és Vendégház - Nagykörű
Tájház és Vendégház - Nagykörű Tájház és Vendégház - Nagykörű Tájház és Vendégház - Nagykörű Tájház és Vendégház - Nagykörű Tájház és Vendégház - Nagykörű
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház, panzió, falusi szálláshely,
Cím:
5065 Nagykörű Bajcsy ZS. út 12.
Jász-Nagykun-Szolnok >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-20-345-1331
Férőhely: 24 fő
Web: www.tajhaznagykoru.hu
Fizetőeszköz:
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: fenyő bútorok, hűtőszekrény, TV, WC, zuhanyzó/fürdőkád,
Közösen használható: borozó, borászat, füves kert, konyha, lovaglás, mikro, parkoló, társalgó, tűzhely, udvari tűzhely, WC, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Szeretettel köszöntjük Nagykörűn, a Tájház és Vendégházban!

A Tisza menti kistelepülésen visszaidézheti a falu és a vidék varázslatos hangulatát .
 Az 1996-ban létrehozott tájház egy 100 éves parasztházban lett kialakítva ahol múzeum és helytörténeti kiállítást tekinthetnek meg. Megismerheti a régi idők emlékeit és hagyományait. Hatvanöt férőhelyes borozónkban csoportos rendezvényeket előadásokat tartunk.

Ide látogató vendégeinknek helyi alapanyagok felhasználásával hagyományos falusi ízeket ajánlunk. Megkóstolhatják kemencés ételeinket, elfelejtett pásztor különlegességeinket, bográcsban. és a helyi cseresznyés specialitásokat.

A létesítmény a falu közepén helyezkedik el gondozott parkkal amely kerékpáros és gyalogos túraközpont pihenő állomása is.
Százhúsz férőhelyes szabadtéri fedett csűrűnket népiesen rendeztük be. Kellemes nyári esték, rendezvények, esküvők szinhelye lehet..

Vendégszobáink kényelmesen berendezett, meghitt pihenést biztosítanak vendégeink részére.
Szolgáltatásaink folyamatosan bővülnek, például; őshonos állatainkat tanya látogatással egybekötött kiránduláson tekinthetik meg és sajtkóstolón vehetnek részt. Gyalogos és kerékpáros túra központként, vezető segítségével fedezhetik fel a tisza árterét és a falu szépségeit. Saját tájboltunkban helyi termékeket és kézműves árukat vásárolhatnak.

Kézműves műhelyünkben iparművészek segítségével kipróbálhatják népi mesterségeinket; nemezelés, csipkeverés, fazekasság, börmíves, kosárfonás, csuhézás. A napjaink divatos technikáit is elsajátíthatják; dekopázs, üveg- kerámia festés, selyem festés, gyöngyfűzés. Az itt tartózkodó vendégeinknek frissítő időtöltést nyújt a Tisza homokos partján elhelyezkedő szabad strand. 

Vendégszobáink:
Vendégszobáink 2002-ben épültek , hangulatosan berendezettek , kényelmes pihenést biztosítanak vendégeink részére. 2+1 férőhelyesek, zuhanyzó, Tv tartozik a szobákhoz. Igény szerint reggelit, és fél panziós ellátást nyújtunk.
Zárt parkoló, gyerek játszó, bográcshely használható

 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Hasznos tippek!

 • További Nagykörű-i szállások

 • Megközelítés
  A Tisza jobb partján lévő település megközelíthető autóval vagy autóbusszal Jászapáti felől, vagy a 4-es számú főútról Fegyverneken és a kompon át, vagy kerékpárral a Tisza gátján.

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Tájház és Vendégház Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-5065 Nagykörű, Bajcsy ZS. út 12.
  Tel: 06-20-345-1331

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.