Útvonal tervező
Szanticska (Abaújlak) >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Panoráma Vendégház Szanticskán - Szanticska (Abaújlak)

Képgaléria:
Panoráma Vendégház Szanticskán - Szanticska (Abaújlak) Panoráma Vendégház Szanticskán - Szanticska (Abaújlak) Panoráma Vendégház Szanticskán - Szanticska (Abaújlak) Panoráma Vendégház Szanticskán - Szanticska (Abaújlak) Panoráma Vendégház Szanticskán - Szanticska (Abaújlak)
Panoráma Vendégház Szanticskán - Szanticska (Abaújlak)
Panoráma Vendégház Szanticskán - Szanticska (Abaújlak) Panoráma Vendégház Szanticskán - Szanticska (Abaújlak) Panoráma Vendégház Szanticskán - Szanticska (Abaújlak) Panoráma Vendégház Szanticskán - Szanticska (Abaújlak) Panoráma Vendégház Szanticskán - Szanticska (Abaújlak)
Információ, szállásfoglalás
Típus: vendégház,
Cím:
3815 Szanticska (Abaújlak) Völgy u.7/2.
Borsod-Abaúj-Zemplén >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-20-9734-123,06-20-5328-924
Férőhely: 2 szoba
7 fő
Web: www.szanticskaszallas.hu
Fizetőeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Közösen használható: füves kert, hűtőszekrény, konyha, terasz, tűzhely, TV, udvari tűzhely, WC, zárt parkoló, zuhanyzó/fürdőkád,
Bemutatkozás

Üdvözöljük  Panoráma Vendégházban Szanticskán ! 

A Cserehát játékosan elterülő dombjainak szívében, egy meseszép völgy mentén bújik meg Magyarország legkisebb lakott települése. Kicsiket és nagyokat, időseket és fiatalokat, a magányos remetéket és a népes baráti társaságokat egyaránt rabul ejti az itteni táj szépsége, a tiszta levegő, és a fülemülék gyönyörű éneke.

Szanticska nagy hangsúlyt fektet meglévő értékeinek megőrzésére: a település romlatlan ősi állapota, az egységes népi építészet, a természeti sokszínűség és az egyedülálló mikroklíma együttese teremti meg azt a kincset, ami évről évre egyre több látogatót csábít a vidékre. Akik pedig itt töltenek egy hétvégét, azok legközelebb egy teljes hétre térnek vissza, hogy gyalogosan vagy kerékpárral bebarangolják az egész környéket, vagy autóval felkeressék a Felvidék látnivalóit. A gazdag vadállományú táj ideális terep vadászok számára is!

A Vendégházból páratlan panoráma nyílik a falura és a szemközti domboldalra, ahol a kialakított pályán nyáron focimeccseket rendezhetnek, télen pedig szánkózhatnak a Szanticskára látogatók.
A Panoráma Vendégház földszintjén 1 db kétfős, a tetőterében 1db ötfős szobával várja Kedves Vendégeit.
A földszinten franciaágy, az emeleten pedig 1 db franciaágy, és 3 db egyszemélyes ágy található.
További pótágyak elhelyezésére is van lehetőség.

Az igényes, falusias berendezésű házban jól felszerelt konyha és zuhanyzós fürdőszoba segíti elő az ide érkezők kényelmét.
 Az itt található szórakoztató berendezések: televízió (műholdas csatornákkal), rádió, cd lejátszó.
A ház önellátó, de hétköznaponként lehetőség van kétfogásos ebéd rendelésére a szomszédos Abaújlakról. A kertben szalonnasütési, grillezési lehetőség van, és a Vendégek egy pihentető hintaágyból gyönyörködhetnek a táj szépségeiben. A kertben van parkolási lehetőség

Áraink 2012 - ben


Felnőtteknek

 • 4000 Ft/fő/éj
 • KIEMELT időszakban 5.000.-Ft/Fő/éj

Gyermekeknek:

 • 2 éves kor alatt INGYENES
 • 2 - 12 éve kor között 2.500.- Ft/Fő/éj
 • KIEMELT időszakban: 2 -12 éves kor között    3.000.-Ft/fő/éj

Kiemelt időpontok

 • Húsvét,
 • Pünkösd,
 • Augusztus 20.,
 • Karácsony,
 • Szilveszter
 • (Melyek esetén külön megállapított ár érvényes)

Áraink az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.
Hosszabb itt-tartózkodás esetén kedvezményt biztosítunk.

Látnivalók Szanticskán
A falu egységes arculatát 19, a Cserehátra jellemző építészeti stílusban épült ház, valamint egy görög katolikus és egy római katolikus templom alkotja. Könnyű gyalogtúrával a falu feletti meteorológiai mérőállomás is felkereshető, ahonnan szép kilátás nyílik az egész településre, és a Szanticskára érkezőket üdvözlő jegenyesorra.A helyi falufejlesztési program 1992-ben Európai Falufelújítási Díjat is kapott.

Kirándulás a környéken


Szikszó:

gótikus református templom (XIV. sz) a Rákóczi emlékkővel és a jubileumi emlékművel, Turul-emlékmű, Kistornyos Épület, modern római katolikus templom, Csáky-Hunyadi (vagy Bethánia)-kastély, zsinagóga (ma művelődési ház), zsidó temető, Magyar-hegyi Borok Háza
Felsővadász:
Pogányvár (földvár), Rákóczy-kastély (ma általános iskola) a különleges kétlaki páfrányfenyővel (Ginkgo biloba), római katolikus templom
Encs:
római katolikus templom (XVIII. sz), modern római katolikus templom (1999), modern evangélikus templom (2005) modern református templom (1994), modern görög katolikus templom (1996), Hősi Emlékmű, Aba Sámuel szobra, Rákóczi Ferenc mellszobra (Városháza előtt), Petőfi Sándor mellszobra (Városi Galéria homlokzatán), Városi Galéria, Sportpálya, uszoda és szauna, Csoma-kúria
Boldogkőváralja:
boldogkői vár (XV-XVI. sz), Péchy-Zichy-kastély (ma egészségügyi gyermekotthon) és a kastélykert, tájház és tájtörténeti kiállítás, római katolikus templom, Nepomuki Szent János-kápolna (XIX. sz)
Vizsoly:
református templom (XIII. sz) és a Károlyi Biblia, római katolikus templom (XVIII-XIX. sz), görög katolikus templom (XIX. sz), kőfejtő (geológiai bemutatóhely) 

Bízunk abban,hogy közeljövőben Önt is vendégeink között üdvözölhetjük !
 


 

Hasznos tippek!

 • További Szanticska (Abaújlak)-i szállások

 • Megközelítés
  Autóval: Budapest - M3-as autópálya - M30-as autópálya Miskolcig, - 3-as számú főút Szikszóig, Szikszón balra Alsóvadász felé (a templomnál ismét balra) - Homrogd után tetszőlegesen: 1. Kupa - Felsővadász - Gadna - Abaújlak, majd jobbra kanyarodva Szanticska 2. Monaj - Selyeb - Nyésta - Abaújszolnok, majd balra kanyarodva Szanticska Tömegközlekedési eszközzel: Budapest - Miskolc - Szikszó vonalon vonattal vagy autóbusszal, Szikszón mindkét esetben átszállással, Szikszóról csak autóbusszal: Szanticska, bevezető útra

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Panoráma Vendégház Szanticskán Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-3815 Szanticska (Abaújlak), Völgy u.7/2.
  Tel: 06-20-9734-123,06-20-5328-924

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.