Útvonal tervezõ
Kiskõrös >>

 

Szálláshely keresés:

Hotel Imperial *** - Kiskõrös

Képgaléria:
Hotel Imperial *** - Kiskõrös Hotel Imperial *** - Kiskõrös Hotel Imperial *** - Kiskõrös Hotel Imperial *** - Kiskõrös Hotel Imperial *** - Kiskõrös
Hotel Imperial *** - Kiskõrös
Hotel Imperial *** - Kiskõrös Hotel Imperial *** - Kiskõrös Hotel Imperial *** - Kiskõrös Hotel Imperial *** - Kiskõrös Hotel Imperial *** - Kiskõrös
Információ, szállásfoglalás
Típus: hotel, gyógyszálló, gyógyfürdõ, ***
Cím:
6200 Kiskõrös Erdõtelki út 21.
Bács-Kiskun
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-78-514-400
Fax: 06-78-514-410
Férõhely: 53 szoba
110 fõ
Web: www.gyogyszallokiskoros.hu
Fizetõeszköz: Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: hûtõszekrény, rádió, telefon, TV, WC, zuhanyzó/fürdõkád,
Közösen használható: bár, bolt, buszparkoló, ebédlõ, étterem, konferenciahelyszin, kozmetika, különterem, masszázs, medence, mosoda, parkoló, portaszolgálat, strand, szauna, széf, szolárium, társalgó, telefon, WC, wellness szolgáltatások, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Kiskõrösön, a Hotel Imperialban***!

Kiskõrös Magyarország fõvárosától 120 km-re, a Duna - Tisza közötti Homokhátság nyugati szélén található. A Duna egykori ártere és a Homokhátság találkozása változatos domborzati képet alakított ki. Buckás kötött homoktalajok és különféle réti, lápos talajtípusok váltogatják egymást. Mindez messzi vidéken egyedülálló növénytársulást éltet, ezért az utóbbi évtizedekben a város határának nagy részét, a 'Turjánost' és a Csuka - tórendszert védetté nyilvánították. Kiskõrös és térsége számos idegenforgalmi értékkel rendelkezik.
Kiskõrösön található a dél-alföldi régió egyik legfontosabb gyógyfürdõhelye. Az 1050 méter talppontmélységû kútból feltörõ 56 oC-os hõmérsékletû gyógyvíz a nátrium-klorid, jód és bróm mellett jelentõs fluoridot tartalmaz.

A Hotel Imperial Magyarország egyik újonnan épült gyógyszállója Bács - Kiskun megye szívében, Kiskõrösön található. A városközponttól 900 m-re, zöldövezettel körülvéve fekvõ 110 férõhelyes szálloda nemzetközi színvonalú szobákkal és szolgáltatásokkal várja vendégeit.

A szobák szolgáltatásai:

A minden igényt kielégítõ szállodai szobák színes televízióval, rádióval, hûtõszekrénnyel és telefonnal felszerelve biztosítják a vendégek gondatlan pihenését. Szobáinkhoz korszerû zuhanyzós fürdõszobák tartoznak.

Szobatípusaink:

- 2 db egyágyas szoba
- 45 db kétágyas szoba
- 2 db háromágyas szoba
- 3 db lakosztály (két kétágyas szoba, elõtérrel, fürdõszobával)
- 1 db apartman (kétágyas szoba, teakonyhával és fürdõszobával)

Modern technikával felszerelt 70 fõs különterem kiválóan alkalmas konferenciák, szemináriumok és értekezletek színvonalas megrendezésére.
A szálloda fedett medenceterében gyógyvízzel feltöltött medencék és szauna található.

Szállodánkban igénybevehetõ egyéb szolgáltatások:

Szépségfarm (fodrász, kozmetikus, szolárium)
Pedikür, manikür
Élelmiszerüzlet
Drinkbár
Étterem
Látványpékség
Mosoda


Szállodánkban orvosi javaslatra igénybevehetõ szolgáltatások:

Szakorvosi vizsgálat
Víz alatti gyógytorna
Egyéni és csoportos száraz torna
Vizi fitness program
Fizioterápiás kezelés
Ultrahang
Masszázs:
- Teljes testmasszázs
- Hátmasszázs
- Talpmasszázs
Balneoterápiás kezelések:
- 4 rekeszes galvánkezelõ
- Súlyfürdõ
- Melegpakolások
- Fitness - welness program vízalatti testmasszázzsal
- Kádfürdõ 1 személy részére
- Tangentor kezelés vízalatti masszázzsal
- Tangentor kezelés
- Gyógynövénykivonatos pakolás fájdalmas testrészekre

Beutalt betegek részére illetve a szálloda orvosa által kiírt gyógyászati kezelések TB. támogatottak.

Nyári szezonban a közvetlenül a gyógyszálló mellett található szabadtéri strandfürdõ is a vendégek rendelkezésére áll. Az idelátogatók kikapcsolódásáról programszervezõ irodánk gondoskodik.
Igény szerint szervezünk kirándulásokat a kistérségi régióba, pincelátogatást, tanyalátogatást lovaglással, városnézést, múzeumlátogatást,...

GYÓGYFÜRDÕ:

A Hotel Imperial Gyógyszállóhoz tartozó fedett medencetérben gyógyvízzel feltöltött úszó- és ülõmedence várja a gyógyulni és kikapcsolódni vágyókat. A gyógyvíz hatására a bõr hõmérséklete emelkedik, a felületes erek kitágulnak, a helyi anyagcsere javul, az immunbiológiai reakciók fokozódnak, a betegek a fürdõkúra hatására szinte megfiatalodnak. A felsorolt hatások következtében a gyógyvíz gyulladáscsökkentõ hatású a krónikus mozgásszervi, urológiai és nõgyógyászati betegségek esetén fájdalomcsillapító hatású, izomlazító hatású, kötõszöveti hegesedést oldó hatású. Jódtartalma következtében az erek permeábilitását fokozza, a fehérjék oldhatóságát növeli, elõsegíti az izületi folyadékgyülemek felszívódását, a petefészek mûködését segíti. Jelentõségét a baleseti, mozgásszervi mûtétek utókezelésében, a felsõvégtagi sérülések visszamaradó mozgás - korlátozottságának megelõzésében, a baleseti vagy krónikus izületi gyulladások esetén a nehezen befolyásolható izületi kontrakturák oldásának elõsegítésében látjuk. A gyógyvíz hatása és a fitness programok együttesen nagyobb hatékonysággal segíthetik a baleset utáni regenerálódást.

Orvosi tanácsok:

-Gyógyvizünk rendkívül erõs gyógyhatású
-12 éven aluli gyerekeknek a melegvizes medence nem ajánlott
-Csak rendszeres orvosi ellenõrzés mellett fürödhet:
-Magas vérnyomás
-Szívbetegség
-Viszerek betegsége esetén

Kiskõrös és térsége számos idegenforgalmi értékkel rendelkezik.

Ilyen az országos mûemlékvédelem alatt álló népi építészeti stílus jegyeit képviselõ Petõfi Emlékmúzeum, a Petõfi Képtár és a Petõfi Mûfordítók Szoborparkja. A városba érkezõk megtekinthetik a , a Közúti Szakgyûjteményt, a Borok Házát, a késõ barokk stílusban épült evangélikus templomot és római katolikus templomot, a klasszicista evangélikus parókiát, az eklektikus városházát és a romantikus stílusú zsinagógát. Az idelátogató vendégek pincelátogatással egybekötött borkóstolókon ismerkedhetnek meg a vidékre jellemzõ borokkal.

Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Hotel Imperialban!

Hasznos tippek!

 • További Kiskõrös-i szállások

 • Megközelítés
  Autóval: M5-ös autópálya kecskeméti csomópontjától 55 km Budapesttõl az 51-es fõúton 120 km Vonattal: Budapest - Kelebia vasúti fõvonal Bosszal: 9 magyar autóbusz társaság járatai érintik Kiskõröst

 • Útvonal tervezõ - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-6200 Kiskõrös, Erdõtelki út 21.
  Tel: 06-78-514-400


  © Minden jog fenntartva! 2004-2023.

  Rólunk | Kapcsolat