Útvonal tervező
Debrecen >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Caragana Étterem és Panzió - Debrecen

Képgaléria:
Caragana Étterem és Panzió - Debrecen Caragana Étterem és Panzió - Debrecen Caragana Étterem és Panzió - Debrecen Caragana Étterem és Panzió - Debrecen Caragana Étterem és Panzió - Debrecen
Caragana Étterem és Panzió - Debrecen
Caragana Étterem és Panzió - Debrecen Caragana Étterem és Panzió - Debrecen Caragana Étterem és Panzió - Debrecen Caragana Étterem és Panzió - Debrecen Caragana Étterem és Panzió - Debrecen
Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió, étterem, ***
Cím:
4030 Debrecen Sámsoni u. 39.
Hajdú-Bihar >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-52-540-000, 06-70-250-7788
Férőhely: 29 fő
Web: www.caraganaszallas.freewb.hu
Fizetőeszköz: Nemzeti Üdülési Csekk, Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: rádió, telefon, TV, WC, zuhanyzó/fürdőkád,
Közösen használható: bár, buszparkoló, ebédlő, étterem, füves kert, hűtőszekrény, konyha, mikro, mosógép, parkoló, rádió, társalgó, telefon, tűzhely, TV, udvari tűzhely, WC, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Debrecenben, a Caragana Étterem és Panzióban!

Írásos forrásainkban a XIII. század elején felbukkanó, később több falut magába olvasztó Debrecen 1361-ben már mezőváros, s egyben a Debreceni Dósa család kezén jelentős uradalmi központ.
Debrecen a napfény városa: évente 2060 órát süt a nap.
Debrecen évszázadok óta a térség természetes központja, a trianoni döntés (1920. június 4.) nyomán fokozatosan átvette a Romániához csatolt Nagyvárad szerepkörét is. 1876 óta Hajdú megye, 1950 óta pedig Hajdú-Bihar megye székhelye.
Európai hírű református kollégiuma révén Debrecen évszázadok óta iskolaváros. A 2000. január 1-jén megalakult Debreceni Egyetem a város nagy hagyományokkal rendelkező egyetemeit (tudományegyetem, orvosegyetem, agráregyetem), főiskoláit, valamint a Hajdúböszörményi Wargha István Pedagógiai Főiskolát modern, nyugat-európai értelemben vett universitássá egyesítette.

A Caragana Panzió Debrecen legszebb részén a Nagyerdő mellett található.
A fürdőtől és a Főnix Csarnoktól csupán néhány száz méterre helyezkedik el.

Szolgáltatások a panzióban:
-étterem, bár
-társalgó,
-konyha, grillsütő, tűzhely,
-zárt parkoló, busz parkoló


Üdülőnk minden igényt kielégít, legyen szó nyugodt pihenésről, szórakozásról vagy a szabadidő aktív eltöltéséről.

Elhelyezés:
Panziónkban egyidejűleg 29 fő helyezhető el, valamint 3 pótágy áll vendégeink rendelkezésére. 1-4 ágyas szobáink saját fürdőszobával, WC-vel, klímával, TV-vel felszereltek. A recepción hűtő található; ingyenes, wifis internethasználatra van lehetőség.

 


Étterem:
Panziónkhoz egy 104 fős étterem tartozik.,melyben félpanziós vagy teljes ellátást  tudunk  biztosítani. Éttermünkben zártkörű rendezvények, lakodalmak lebonyolítását is vállaljuk.

Programok:

-Virágkarnevál:
Debrecen számos, idegenforgalmi szempontból is jelentős rendezvény helyszíne. Kiemelkedik ezek közül a minden év augusztus 20-án több százezer érdeklődőt vonzó Virágkarnevál, amely az évtizedek során valódi karnevállá nőtte ki magát: a tizenöt-húsz, egy-egy jelenetet megformáló 'virágkocsi' felvonulását hazai és külföldi menettáncosok, mazsoretek, néptáncosok, zenekarok színesítik. A kísérő rendezvényekkel tarkított, egész napos kavalkád végén a virágkocsik este újra felvonulnak a Piac utcán, hogy végül látványos tűzijáték zárja a programot

-Debreceni Tavaszi Fesztivál
- Debreceni Jazz Napok
-Bartók Béla Nemzetközi Kórusverseny
-Katonazenekari Fesztivált
-Országos Nyári Tárlat

Reméljük az ajánlatunk elnyerte az Ön tetszését is, legyen a vendégünk a Caragana Panzióban!

Hasznos tippek!

 • További Debrecen-i szállások

 • Megközelítés
  Debrecen megközelíthető közúton: Budapestről a 4-es úton Hajdúszoboszlón keresztül, a 47-es úton Berettyóújfalu felől, a 33-as úton Tiszafüred felől, a 35-ös úton Hajdúböszörmény felől, 48-as úton Érmihályfalva (Románia) felől, a 471-es úton Mátészalka felől; vasúton: a Budapest-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony, a Nagykereki-Sáránd-Debrecen, a Létavértes-Sáránd-Debrecen, a Füzesabony-Debrecen, a Tiszalök-Debrecen, a Mátészalka-Nyírbátor-Debrecen vonalon.

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Caragana Étterem és Panzió Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-4030 Debrecen, Sámsoni u. 39.
  Tel: 06-52-540-000, 06-70-250-7788

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.