Útvonal tervező
Szarvas >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

Lux Panzió - Szarvas

Képgaléria:
Lux Panzió - Szarvas Lux Panzió - Szarvas Lux Panzió - Szarvas Lux Panzió - Szarvas Lux Panzió - Szarvas
Lux Panzió - Szarvas
Lux Panzió - Szarvas Lux Panzió - Szarvas Lux Panzió - Szarvas Lux Panzió - Szarvas Lux Panzió - Szarvas
Információ, szállásfoglalás
Típus: panzió, ***
Cím:
5540 Szarvas Szabadság u. 35.
Békés >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-66-313-417
Fax: 06-66-312-754
Web: www.luxpanzio-szarvas.hu
Fizetőeszköz: Nemzeti Üdülési Csekk, Eurocard/Mastercard, Diners Club, Visa Card, Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: franciaágy, légkondi, mini bár, rádió, telefon, TV, WC, zuhanyzó/fürdőkád,
Közösen használható: csónakázás, étterem, fitness szolgáltatások, füves kert, horgászat, kerékpárkölcsönzés, konferenciahelyszin, különterem, masszázs, parkoló, portaszolgálat, szauna, széf, söröző, társalgó, telefon, vízibiciklizés, wellness szolgáltatások, zárt parkoló,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Szarvason a Lux Panzióban!

A Panzió Szarvason a 44-es főút mentén, a városközpontban található. A külső és belső kialakításában egyaránt elegáns, ízlésesen, színvonalasan berendezett panzió szeretettel várja az átutazó, valamint a városba érkező turstákat, üzletembereket, bel- és külföldi vendégeket. Az első osztályú panzióban 2 lakosztály, 3 apartman és 7 kétszemélyes szoba található. 

A szobák szolgáltatásai:
A szobák légkondicionáltak, ezenkívül minden szoba színes TV-vel, hűtővel, telefonnal, rádióval felszerelt. Az internetezni vágyók részére a szobákban wifi használható.

A földszinten egy klimatizált drinkbár-kávézó, valamint 16-20 fő részére egy különterem is a vendégek rendelkezésére áll.

A kikapcsolódni, pihenni vágyók igénybe vehetik a szaunát és a szoláriumot, valamint a kerti úszómedencénket, illetve pezsgőfürdőnket.  Igény esetén masszázsra is van lehetőség. Személygépkocsival érkezők részére belső udvaron zárt parkolás biztosított.

Áraink:

http://www.luxpanzio-szarvas.hu/?oldalak=arakA Panzióban még igénybe vehetők az alábbi szolgáltatások:

- szauna
- szolárium
 masszázs
- kerékpárkölcsönzés
- vízibiciklikölcsönzés
- mosás, vasalás
- értékmegőrzés
- sétakocsikázás, lovaglás, lovasoktatás
- arborétumi séta
- Bowlingpálya kedvezményes használata
- sétahajózás a Körösön, horgászat
- vízitúra, kerékpártúra, csónakázás

Látnivalók Szarvason:

Szarvas - Bolza-kastélyBolza-kastély és a Millenniumi Emlékszobor:

Bolza Pál mostani bámulatos szépségű empire kastélyának elődje 1810-20 között épült a Körös-parton annak hídja közelében. Ezt az épületet a XIX. század közepén átépítették, valamint klasszicista, romantikus, valamint eklektikus stílusú részletekkel látták el. Kibővítették néhány további lakó- és fogadószobával, valamint házi kápolnával.

Mittrovszky-kastély és az I. világháborús emlékmű:

Mittrovszky Wladimir grófegykori kastélya 1835 körül, klasszicista stílusban épült. A kastélyt a városi elöljáróság 1854-benmegvásárolta. Ettől kezdve aföldszintes, portikuszos, szobordíszek nélküli timpanonos épület községházakéntszolgált egészen 1972-ig.

Szarvasi Árpád Szálló:Szarvas - Árpád Szálló
Az ÁrpádSzálló a város központ egyik meghatározó épülete, 1895-1896 között szecessziósstílusban a millenniumi ünnepségek alkalmából építették. Stílusa a jellegzetes századvégi szecesszió:a szarvasi patinás Árpád Szálló több építészeti stílus elemeit egyesítimagában, ezért talán nem túlzás aztállítani, hogy Békés megye egyiklegszebb szállóépülete. A szálló nevét a honfoglaló magyarság vezéréről,Árpádról kapta.

Evangélikus Ótemplom:
Az 1722-ben újratelepített városlegrégebbi országosan is védett műemléke, Tessedik Sámuel egykori temploma, ahelyiek által csak Ótemplomnak nevezett evangélikus templom. Építését a városhíres szülöttje Tessedik Sámuel lelkész kezdeményezte és szervezte rendkívül jógyakorlati érzékkel. A hatalmas méretű templom 1786-88 között hihetetlengyorsasággal épült fel Kimnach Lajos pozsonyi építész tervei szerint. TessedikSámuelnek egy domborművel díszített emléktábla állít emléket a torony külsőfalán.

Evangélikus Újtemplom:
A város keleti csücskébentalálható a millenniumi időkben eklektikus stílusban felépült evangélikusÚjtemplom, melyet Francsek Imre építész tervei alapján Popják György helyikőművesmester épített. A templom belsejébe belépve meglepheti a látogatót adíszítés gazdagsága, ami meglehetősen ritka a protestáns templomokban.

Hasznos tippek!

 • További Szarvas-i szállások

 • Megközelítés
  A Panzió Kecskemét- Békéscsaba között a 44-es főútvonal mentén Szarvason, a város központjában található.

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • Lux Panzió Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-5540 Szarvas, Szabadság u. 35.
  Tel: 06-66-313-417

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.