Útvonal tervező
Balatonboglár >>

Ajánlatunk

 

Szálláshely keresés:

UNISZOLG Üdülő - Balatonboglár

Képgaléria:
UNISZOLG Üdülő - Balatonboglár UNISZOLG Üdülő - Balatonboglár UNISZOLG Üdülő - Balatonboglár UNISZOLG Üdülő - Balatonboglár UNISZOLG Üdülő - Balatonboglár
UNISZOLG Üdülő - Balatonboglár
UNISZOLG Üdülő - Balatonboglár UNISZOLG Üdülő - Balatonboglár UNISZOLG Üdülő - Balatonboglár UNISZOLG Üdülő - Balatonboglár UNISZOLG Üdülő - Balatonboglár
Információ, szállásfoglalás
Típus: üdülő, turistaszállás, ifjúsági tábor, ifjúsági szállás,
Cím:
8630 Balatonboglár Szabadság liget 7.sz
Somogy >> Térkép <<
Nyitvatartás: egész évben
Telefon: 06-30-949-1831, 06-30-952-9380
Fax: 06-1-284-5953
Férőhely: 23 szoba
90 fő
Fizetőeszköz: Nemzeti Üdülési Csekk, Készpénz,
Szolgáltatásaink
Szolgáltatásaink: zuhanyzó/fürdőkád,
Közösen használható: billiárd, étterem, füves kert, hűtőszekrény, játszóudvar, játszótér, parkoló, társalgó, TV, udvari tűzhely, WC,
Bemutatkozás

Üdvözöljük Balatonbogláron az UNISZOLG Üdülőben!Balatonboglár

Balatonboglár:
A 6300 lakosú városka a Balaton déli partján fekszik, lankás, dombos, szép vidéken. Keleten Balatonlelle, nyugaton Fonyód, a tó északi partján, szemben Révfülöp a szomszédunk. Környezeti kultúránkat a szőlő és a gyümölcs uralja évszázadok óta, melynek feldolgozását a közelmúltig a BB végezte - világszínvonalon.

Társaságunk az UNISZOLG Kft hosszú ideje üzemelteti a tulajdonában levő Balatonboglár, Szabadság liget 7.sz. alatti üdülőt.
Balatonboglár - UNISZOLG Üdülő
Az üdülő Balatonboglár Fonyód felőli végén zsákutcában található, az utca kis forgalmú, a baloldalán van az üdülő, vele szemben jobboldalt van saját strandbejáratunk, ahol 120m2-es stég, és vizi sport eszközök állnak a Vendégek rendelkezésére. Üdülőnkben rendkivül gyakori a visszatérő gyermekes családok illetve gyermek csoportok üdültetése, közöttük sok óvodás, kisiskolás vendégünk van.

Az Üdülőről:
Befogadóképessége 90fő
Szobák száma 23 ebből 15 szoba kőépületben 8 db pedig faházban van.

Valamennyi szobában van zuhanyozó és mosdó, a WC a főépület folyosóján található. Balatonboglár - UNISZOLG Üdülő, szoba

Vendégeink rendelkezésére áll még egy társalgó, ahol TV , rex asztal és csocsó is megtalálható.

A szobák berendezése:
2db heverő, 1 db emeletes ágy, mely felnőtt méretü , heverő kárpitos részből készült, (nem vaságy), kétajtós szekrény, dohányzó asztal, puffok, kisszekrény.

Az üdülő hátránya, hogy a közelben halad el a vonat.
Saját konyhánk és éttermünk van , innen látjuk el Vendégeinket , az üdülő csak étkezéssel együtt vehető igénybe. Dijaink napi háromszori étkezést tartalmazzák.


Gépkocsi parkolási lehetőség van az üdülő előtti utcaszakaszon.

Még Boglárról:Balatonboglár
Kereskedelmi és szolgáltató egységeink, vendéglőink és szórakozóhelyeink Önt várják. A város kulturális és sportrendezvényei híresek. Kiállítótermeinkben állandó képző- és iparművészeti tárlatokban gyönyörködhetnek. A sporthorgászt 40 halfajta csalogatja, közöttük a nemes ízű balatoni fogas. Szörfözhet és vitorlázhat, kirándulhat a hívogató környéken, pár perces kerékpározással elérheti hangulatos kertváros részünket, Szőlőskislakot, és fogyaszthatja a vidék gyümölcseit és Balatonboglár nemes italait.
Rendszeres hajójáratokkal elérheti a Balaton valamennyi települését, megtekintheti az első balatoni révhajózás kikötőjének nyomait a csalogató platán strandon. Országunk csodálatos fővárosa, Budapest vonattal és gépkocsival egyszerű két óra, 140 km.
 

Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!

Hasznos tippek!

 • További Balatonboglár-i szállások

 • Megközelítés

 • Útvonal tervező - nem gond az utazás! Tervezze meg most!
 • UNISZOLG Üdülő Térkép
 • Információ, szállásfoglalás:

  Cím:
  H-8630 Balatonboglár, Szabadság liget 7.sz
  Tel: 06-30-949-1831, 06-30-952-9380

  © Minden jog fenntartva! 2004-2016.

  Rólunk | Kapcsolat
  GMS InGenium Kft.